Vlotte service

Een goeie en snelle service zeker :)

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top site

Super snel geleverd!! Goede service !! Nette prijzen !!

Kan nog geen oordeel geven

Ik weet het nog niet,ík heb 4 items ontvangen en 2 terug gestuurd maar nog geen reactie gehad

Geweldig enthousiast

Makkelijk te bestellen, ruime keuze en snel geleverd

Toppie

Derby star Size 5, prima bal

Prima en snelle service

Diverse artikelen besteld ivm sporten van mn zoontje, tot nu toe altijd tevreden geweest over de snelheid van levering.

Prima maar duurd super lang voordat ik geld terug krijgt

Ik had schoenen besteld maar heb uiteindelijk een maat groter besteld. Nu wacht ik al 10 + dagen voordat ik mijn geld terug krijg van de schoenen die te klein waren.

Nog niets ontvangen en gehoord, 22-3 besteld

8 dagen geleden besteld en nog niets gehoord of ontvangen

Snel afgeleverd na bestellen

Bedankt voor de snelle service!

Ik wil graag weer bestellen krijg ik ook korting? mvrg Gilberto Scalas

Ruim assortiment, duidelijke info en snelle levering

Dit was mijn eerste bestelling (voetbalschoenen). De webshop geeft duidelijke en volledige informatie. Er is een ruime keuze aan merken, modellen en maten. Het bestellen ging eenvoudig en het werd zeer snel geleverd. Ik ben erg tevreden.

Snelle bezorging

Vandaag besteld gisteren bezorgd

Ruime collectie, goede prijs, snel in huis

Als je je maat weet is het makkelijk om je voetbalschoenen te bestellen. Ruime keuze, goede prijs en snel geleverd.

Snel en perfect

Heel goede prijs, snelle levering. Heel tevreden

• Zou u ons aanbevelen? Yes

prima online shop

webshop duidelijk snelle levering mooie producten

Alles was goed en snel geregeld.

Snelle levering, prima in orde

Makkelijk en snel besteld. Snel in huis.

Gied

Goeie service

Besteld, geleverd, gepast , het is goed

Good experience

In general my xperience was good. Nice selection of sport articles. Unfortunately there was a delivery issue that caused a longer waiting time before receiving the package. Without that inconvenient I would give a star more.

Snel en goed

Product klopt met omschrijving. Netjes ingepakt en snel geleverd

Maten kloppen niet - verder hartstikke tevreden

Ik bestel redelijk vaak iets bij voetbaldirect, onze jongens houden enorm van deze sportkleding. Ben er ook echt tevreden over, maar heb echter de laatste keer 3 x een bestelling moeten plaats met dus 3 x verzendkosten om de juiste maat te vinden. De maten vallen ontzettend verschillend uit. Heb bij de laatste bestelling gewoon een paar dezelfde broeken besteld met dezelfde kleur en maat en daar uit gekozen, zodat ik niet nog een keer verzendkosten kwijt was. Dit is dan oprecht het enige punt wat mij op dit moment tegenvalt. Voor de rest nog nooit problemen gehad.

Snelle levering!

Perfect nooit problemen gehad

Nooit problemen gehad top service

Retour nog na 1.5 week nog niet verwerkt

Retour is nog steeds niet verwerkt.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports