Snelle levering, goede prijs

Overzichtelijke site, producten aan scherpe prijzen en snelle levering

Altijd goed en snel

Altijd goed en snel

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Super fijne webshop meerdere keren besteld altijd naar genoegen . Eerlijke prijs mooie producten snelle levering overzichtelijke webshop . Geen min punten te benoemen voor mij .

Great!

Good quality of products, fast sending!

Prachtig

Rap geleverd,en goeie kwaliteit

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel geleverd en juiste producten met ruime keus

Makkelijk te bestellen, ruime keus en snel geleverd.

Na ruim 2 maanden training en wedstrijden bleef ik last houden van mijn hakken door mijn nieuwe voetbalschoenen (kan voetbaldirect natuurlijk weinig aan doen). Na vriendelijk contact met de klantenservice heb ik mijn schoenen retour mogen sturen en heb ik vlot mijn geld retour gekregen. Super geregeld!

Levering ok maar terugbetalen slecht

1 maart te kleine voetbalschoenen op voorgeschreven wijze via DHL retour gestuurd. Week later nog steeds geen geld terug. Jammer.

Eerlijke prijs, prima assortiment en snelle levering

Ik bestel voetbalbenodigdheden voor mijn 3 kinderen bij voetbaldirect en zal dit door de goede ervaringen blijven doen. Betrouwbare partij!

Slecht

Wilde trainingspak kopen xl was te kort....daarna xxl besteld was te kort en te breed.

Hele snelle levering!

Retour sturen ging ook snel, nu alleen kijken of het terug sturen van mij geld zo snel gaat:,)

Snelheid Levering klopt meestal niet

Voor 22u besteld …. morgen in huis klopt al enkele malen niet , dus beter binnen de week

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Tot mijn laatste bestelling tevreden maar bij het laatste pak was er verkeerd gestikt.

Direct 15 minuten na binnenkomst retour gestuurd op 12 februari , helaas nu op 1 maart nog geen geld terug en geen melding dat hij is ontvangen en DHL zegt dat hij retour is geleverd.

Erg snel de voetbalschoenen van mijn zoon in huis.

Altijd top kwaliteit voor een goede prijs

Een ruim aanbod van hoge kwaliteit product en niet al te duur.

Schlechter Kundenservice

Webside wirbt mit kostenloser Retoure! Achtung, Gefahr der Irreführung, aus Deutschland keine kostenfreie Retoure möglich! Keinerlei Hinweis im Besteĺlvorgang, in den AGB versteckt und nur in niederländisch zu finden! Trotz allem bleibt Kundenservice unkulant. Finger weg! Website adverteert gratis retourneren! Let op, gevaar voor misleiding, geen gratis retour mogelijk vanuit Duitsland! Geen enkele hint in het bestelproces, verborgen in de voorwaarden en alleen in het Nederlands te vinden! Ondanks alles blijft klantenservice onaanvaardbaar. Afblijven!

Snelle levering maar minder snel retour proces

Wij hebben schoenen retour gedaan en tot op heden niks terug ontvangen.

Alles dik in orde

Goede bezorgtermijn & kwaliteit

Zeer tevreden met de afhandeling van het probleem.

Toen de bestelling geleverd werd bleek er een productiefout gemaakt te zijn (geen logo op de trainingsbroek). Na telefonisch contact en het sturen van wat foto,s kregen wij direct een mail waarin stond om te broek te retourneren, het bewijs te mailen dat de broek daadwerkelijk teruggestuurd was en dan zouden we zo snel mogelijk een nieuwe broek krijgen. En ja, binnen een paar dagen hadden we de nieuwe broek. Zeer netjes afgehandeld!

Beste

Ben heel tevreden met jullie online services

Snelle levering maar erg traag met retour!

Bestelling was supersnel binnen! Helaas laat t regourbedrag op zich wachten….

Super snelle levering en mooi

De levering was super snel En het pak is super mooi

Snelle levering en goede service na klacht

Binnen 3 weken zat er er al een gaatje in de trainingsbroek van mijn dochter. Na contact binnen 2 weken een nieuwe broek opgestuurd gekregen.

Super leuke site

Leuke aanbiedingen. Goede service. Goede kwaliteit. Bestel er regelmatig Voor mij een dikke 10

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports