Duidelijke site en spullen netjes verpakt en snel geleverd

Mooi jack wat ik ook verwacht.

Lekker warm coachjas voor sport. Mis alleen binnenzak in jas. Mouwen zitten ook geen windstopper. Goed genoeg voor herfst en winter maar kan beter als het rond vriespunt is en een koude wind waait

Prima broeken voor een leuk prijsje

Zocht broeken voor de winter. Die vond ik op jullie website. Pasten prima dus heb ze gehouden. Ik weet jullie ook voor meer te vinden nu .

Geweldige schoenen

Goede en snelle service

Normaal gesproken goed

Ik heb mijn pakket tot op heden nog niet ontvangen Mvg Astrid Brouns

Altijd goed

Altijd snel en perfecte service

Late reactie op de mails

Verkeerde bestelling ontvangen. Retourzending gedaan maar altijd enkele mails sturen voor er antwoord komt . Wel vervelend. Ook late terugbetaling van de door jullie verkeerde bestelling. De prijzen zijn goed en maakt veel goed.

Helemaal TOP !!!

Kende de website niet en had een aantal truien en hoodies nodig. Ben een Adidas-koper en trof een ruime keuze aan op de website. Plaatste een eerste bestelling en was blij dat dat het ook mogelijk was deze te laten bezorgen bij een DHL-servicepunt omdat ik het hinderlijk vind om pakketten bij de buren te laten bezorgen. Levering was op tijd en heel netjes verpakt. Besloot een grotere bestelling te plaatsen nadat ik een aantal aantrekkelijke aanbiedingen had gezien. Ook nu weer geen minpunten. Het is jammer dat ik jullie geen hoger cijfer kan geven want anders had ik dat gedaan. Nu blijft het een -moddervette- 10 !!!

Snelle bezorging.

Snelle bezorging.

Top winkel

Bestelling geplaatst en volgende dag al in huis. Goed verpakt en bestelling in goede orde ontvangen. Alles picobello. Zo hoort het te gaan met online bestellingen. Dik tevreden over deze winkel.

Top winkel

Proffesioneel in kwaliteit en service

Ruime keuze Prima verwerking en verzending

Proffesioneel in kwaliteit en service

Ruime keuze Prima verwerking en verzending

2 shirts lange mouw van Adidas besteld. Maat 164 is prima voor onze jongste die nét in deze maat valt. Kleuren waren gelijk aan die op de site. Mooie stof.

Overzichtelijke site, met een vlotte bestelling en levering

Van een goed overzichtelijke website tot een vlotte bestelling en en goed product.

Zeer tevreden over de service

Zeer tevreden over de service

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports