World class

I cannot emphasise enough how good Voetball Direct is. Really good prices (even with new shirt releases), and really speedy shipping! 12/10

Snel en netjes geleverd

Het pakket is snel en netjes geleverd. En mijn zoon is megablij met dit pak! Vooral het motief in de arm en been gedeeltes vind hij heel mooi. Het is een mooi getailleerd trainingspak. Mooie pasvorm.

Super snel

Goeie service en ik ben erg blij mijn Nike

Super snel

Goeie service en ik ben erg blij mijn Nike

goede snelle service

goede snelle service

Netjes en snel.

Snelle levering, goede communicatie. Pakket is netjes verpakt, en was zelfs op zondag geleverd. Prima service!

De producten en de service zijn top

Mooie korting,leuk trainingspak,snelle levering

Kwaliteit

Snel service

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede service snel op netjes

prima !

keurig afgeleverd, goed product en prijs

ik heb een probleem!

Ik wacht al een week op mijn bestelling, helaas geeft niemand me het juiste antwoord! Ik ben vier keer naar DHL SERVICE POINT geweest, ik heb verschillende keren gemaild, maar ik kreeg geen antwoord. Vertel me alsjeblieft wat ik moet doen?!

snel en prima kwaliteit

Snelle service, vlotte afhandeling

top site

overzichtelijke site en snelle levering

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports