Slecht

Voetbaldirect is slecht omdat ik en bestelling heb geplaatst bijna 2 weken geleden en nog steeds niks van gehoor

Perfect!

Ik heb al meerdere keren besteld bij voetbaldirect.nl en ik ben heel erg tevreden. Prijzen zijn goed, leveringen zijn top. Ik heb er niks op aan te merken! Dankjulliewel

De door mij bestelde slippers werden super snel geleverd. Voor zekerheid 2 verschillende maten besteld. Ze zaten keurig verpakt. Helaas waren ze toch beide te klein. Het retourneren ging ook ontzettend makkelijk.

Doen niet wat ze zeggen.

Ze zeggen vandaag besteld de volgende dag geleverd maar duurt 3 dagen.

Te klein en nog geen geld terug

2 paar besteld 1 paar gekomen en code gekregen die het niet doet om nieuwe te bestellen Opnieuw schoenen besteld maar nog niet binnen We wachten het af!

Leuk t-shirt gekocht

Erg snel met pakket en de mails helemaal top

Ik heb een retourprocedure opgestart

Ik wacht al 2 weken op een weder reactie van voetbaldirecht op een retourprocess.

Jammer genoeg liep de bestelling/levering allesbehalve vlot...

Na eerdere positieve bestellingen is het deze keer fout gelopen. De bestelling is niet geleverd. Na verschillende keren toch de infodienst gesproken en als de artikelen niet geleverd zouden worden mocht ik terug contact opnemen. Jammer genoeg geen gehoor gekregen. Finaal in het portaal gezien dat de bestelling is stopgezet. Voetbaldirect zou zelf contact opnemen maar dat is niet gebeurd. Bovendien is het geld nog niet terug ontvangen. Maar... Een slechte ervaring maakt niet alles negatief. De vorige waren positief dus we hebben wel een nieuwe bestelling geplaatst en zijn in afwachting.

X

X

Snelle levering top kwaliteit meedenken met klanten

Nooit aangekomen

Pakket is zogenaamd bezorgd. Geen bezorger gezien. En nog eens horen van de pakketdienst DHL dat volgens de gps de chauffeur is langs geweest. Voor mij nooit meer. 10e en laatste x.

Mooi pak gekregen

Kids zijn altijd blij!

Kids zijn helemaal blij als pakketje binnenkomt van jullie!

Een snelle en correcte service, zoontje weer tevreden en ik ook

• Zou u ons aanbevelen? Yes

I highly recommend this site

Rapide, best quality and good price. I highly recommend

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Echt heel dramatisch voortaan ga ik zeker mijn voetbalschoenen halen bij Nike

Ik heb de adidas predator edge gekocht en na 4 maanden zitten er in beide schoenen een gat aan de bovenkant dat vind ik heel slecht. Ik droeg altijd Nike en ben overgestapt naar Adidas maar dat was een foute beslissing.

Veel voor weinig

Top aanbiedingen

ruim assortiment en snelle verzending

ruim assortiment en snelle verzending

Eerst Niks bezorgd en daarna geen retour bedrag ontvanngen

Bestelling anderhalve week op moeten wachten en toen alsnog opnieuw moeten bestellen. Daarna een retour gedaan, hier geen reactie op gehad en geen geld retour ontvangen. Is ook alweer anderhalve week geleden.

Hallo, als het gaat om een bestelling te plaatsen en levering hiervan, ben ik super tevreden. Maar als het gaat over een retour zending duurt dit lang alvorens je feedback krijgt!

Prima snelle levering

Heel mooi trainingspak besteld, lage prijs prima kwaliteit

Helemaal naar verwachting

Vrijwel de beste prijzen op het internet. Echt een aanrader voor de koopjesjagers!

Hele goede ervaringen met voetbaldirect

Klantvriendelijke Snelle reactie Duidelijk

Mooie kleding tegen goede prijs en prima service! Zeker een aanrader!

NOOIT MEER

Bestelling geplaatst en direct betaald daarna zou de bestelling na 2 dagen geleverd worden ,ik dacht prima . Maar er kwam niets dus ging ik dit even nakijken en wat bleek de Bestelling was toch opgehaald door DHL dus contact opgenomen met DHL maar daar vertelde men mij sorry mijnheer maar we hebben nog niets ontvangen,dus weer contact met voetbaldirect en weer het zelfde de Bestelling is reeds opgehaald ,zo ging dit enkele malen op en neer na vele telefonisch contact wat ook niet altijd vriendelijk was geen Bestelling en mijn product is ook niet meer in invoorraaden voetbaldirect weigert om contact op te nemen met DHL om onderzoek te starten (Bestelling dus gewoonweg gestolen door iemand)dus even de gemakkelijkste weg geld terug storten en hop klaar ,maar dit was magazijn opruiming dus fikse korting met als gevolg extra kosten door vele telefonisch contact en Bestelling elders moeten plaatsen die duurder is Conclusie voetbaldirect SLECHTE SERVICE NOOIT MEER EN VRIENDELIJKHEID 0/10

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports