Ruime keuze , makkelijke website , stipte levering ,…

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super service

Ruim assortiment. Scherpe prijzen en een supersnelle verzending. Kosteloos retourneren vind ik ook écht een pluspunt. Bij eventuele klachten wordt dit zeer snel en deskundig opgepakt en afgehandeld.

Zag er netjes uit was volgende dag al in huis

Snelle afhandeling van mijn vraag en bezorging volgde meteen

Snelle afhandeling van mijn vraag en bezorging volgde meteen

Het duurde lang voordat de bon bezorgd werd.

De bestelling is op vrijdag geplaatst en zaterdag ontvingen we het per post! Supersnel. Bedankt voor de snelle levering.

Geweldige service en meedenkende mensen

Hoewel ik tijdens 1 poging VoetbalDirect niet te pakken kreeg na lang wachten, ging dit per mail wel heel goed. Ik kreeg snel antwoord en er werd met me meegedacht door Bas de Graaf van de klantenservice! Daardoor heb ik e.e.a. ervaren als een heel persoonlijke, klantgerichte benadering. Mijn complimenten! De levering van de bestelling ging heel snel ondanks de verhuizing van het magazijn.

Super bedrijf met super service!

Ik ben enorm tevreden over Voetbal direct. Snelle service, goede prijs kwaliteit! Een absolute aanrader!

Snelle accurate levering

Geweldig trainingsjack geleverd nadat ik eerst een te grote had besteld

Duidelijk en snelle levering.

Al meerdere malen spullen besteld. Is tot nu toe altijd probleemloos gegaan.

Voor 22:00 uur besteld, een week later in huis

Op de productpagina van mijn bestelling stond vermeld dat mijn bestelling de volgende dag geleverd zou worden zodra ik voor 22:00 uur bestelde. Dit heb ik dan ook gedaan. Na een aantal dagen het product nog niet te hebben ontvangen heb ik een e-mail gestuurd met de vraag wanneer ik het product kon verwachten. "Momenteel hebben wij vanwege extreme drukte en onze logistieke verhuizing een vertraging met het verwerken van onze orders waardoor het langer duurt dan u van ons gewend bent. Dit heeft ook op de website gestaan tijdens het bestellen." Ik heb dit nergens op de website zien staan. Ook werd dit niet in een orderbevestiging of ander bericht gecommuniceerd. Daarnaast lijkt mij een logistieke verhuizing tijdens het begin van een voetbalseizoen niet ideaal. Er werd echter wel tijdig gereageerd op mijn vraag en de bestelling is in goede staat geleverd.

Niet tevreden

tot op heden nog steeds niets ontvangen

Teleurstellend

Helaas heb ik een teleurstellende ervaring met dit bedrijf. Anderhalve week geleden voetbalschoenen besteld en nu nog steeds niks binnen. Op de site staat dat er wat vertraging is maar dit is wel echt heel erg. Hou dan in ieder geval je klanten op de hoogte van de eventuele vertraging. Mochten de (reeds betaalde) schoenen ooit komen gaan ze gelijk weer retour.

Niks ontvangen

27-08 een trainingspak besteld. Nu 07-09 nog steeds niks ontvangen…

Groot assortiment en snelle levering

Soepel

Na de bestelling, korte tijd tot de levering. Helemaal volgens planning.

Nog steeds niet geleverd

Jullie vragen om een review terwijl mn schoenen nog niet eens binnen zijn, erg slecht.

Snelle correcte levering

tevreden

ik ben blij dat op tijd was mijn bestelling.

Top website met een groot assortiment. Snelle levering meestal de volgende dag nog in huis.

Na ander halve week niks gekregen

Ik heb ander halve week geleden voetbalschoenen besteld. Ik heb alleen een bevestiging mail gekregen en zojuist een mail over hoe blij ik met hun ben, terwijl ze nog niet zijn geleverd.

Gewoon snel en duifelijk

Ik ben zeer tevreden over de reeds aangeschafte voetbalschoenen

Retour ivm verkeerde maat

Nog geen enkele reactie op retourzending gehad na twee weken

Wat een goeie service

Ik vroeg me af waar me retour betaling bleef en heb ze een mail gestuurd en wat hebben ze snel gereageerd en uitgelegd waarom het langer duurt. Top service ben blij dat ze het verhelderen voor de klant heel helder van hun. Zeker aanrader. Druk wegens het nieuw seizoen!

Super fijn!

Snel opgestuurd vaak binnen een dag al binnen goede service en kwaliteit

Bestelling nog steeds niet ontvangen.

Bestelling nog steeds niet ontvangen, op laatste mail nog geen reactie gekregen

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports