Goede aanbiedingen.

Snelle en perfecte levering, niets op aan te merken.

Prettige webshop

Fijne webshop, snelle levering, prettige klantenservice.

Ervaring is goed, alle spullen waren goed. Echter in eerste pakket kreeg ik een bitje voor kickboksen ipv scheenbeschermersokken voor voetbal. Na bellen met klantenservice is het heel snel geregeld, dus alsnog geweldige communicatie en ik ben erg tevreden. :)

Snelle levering prima product

Gewoon Top

Correcte en snelle afhandeling

Slecht

Ik was helemaal niet tevreden. Ik zal niet meer bestellen. Elke keer dat ik bestel, komt het na een paar dagen en ik betaal voor de producten die ik heb besteld, ik krijg altijd het ontbrekende product. En het is een week geleden en ze hebben nog steeds het geld niet gestuurd voor de producten die ik heb verzonden.

Niet tevreden

Ik heb een rugtas besteld maar heb verkeerde artikel ontvangen. Ging op nieuw bestellen artikel was op.

Alles met alles perfect

Levering was al volgende dag kwaliteit top en zoals op de afbeelding.wat kan ik meer verwachten.gewoon perfect

Sneller dan verwacht!

Duidelijke site met goede product toelichting. Pakket kwam een dag eerder dan op de site stond. Fijne verrassing voor onze zoon. Goed geregeld!

Snel en efficient

zeer duidelijke website makkelijk om te bestellen zeer senlle opvolging en levering producten zijn van zeer goede kwaliteit

Prettige, snelle service

Zeer kort nadat ik mijn bestelling had geplaatst, kwam er een e-mail binnen waarin mij persoonlijk werd gemeld dat - door drukte - mijn bestelling één dag later kwam. Erg fijn dat dit zo snel en persoonlijk werd gemeld. Nog geen problemen met Voetbaldirect ervaren. Ruime keuze en snelle, prettige service.

Applaus en duimpje omhoog

Snelle afwikkeling van bestelling en zeer veel keus en overzichtelijke site !!!!

Snelle levering, precies wat je ziet krijg je.

Goed, snel en voordelig!

Mijn zoon is dolblij met z’n nieuwe voetbalschoenen. Hij had ze ergens anders gezien maar bij voetbaldirect waren ze €15 goedkoper! Ze werden ook nog snel geleverd. Dit was mijn eerste bestelling maar niet mijn laatste!

Top spul

Top service alles snel geleverd ondanks de drukte

Goede prijskwaliteit. Snelle verzending.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Door de drukte was de levering van het pakje een dag later dan voorzien verzonden. Dit werd netjes via mail gecommuniceerd. 1 dagje later dan voorzien vonden we het in de brievenbus.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

in fysieke winkel was er weinig aanbod van voetbalschoenen voor kinderen op deze site meteen onze gading gevonden. Werden snel toegestuurd en goed verpakt - zoon is erg blij nieuwe voetbalschoenen!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle service en goede kwaliteit

De bezorging van mijn pakket was er al snel en er was niks te merken aan de goede kwaliteit.

Snel en direct

De prijs was goed en de levering op tijd

super snel geleverd en netjes verpakt

online bestellen maar wel een hele goede service desk voor al je vragen goede uitleg en advies kom zeker weer terug ga zo door voetbaldirect

Livraison très longue

Commande passée le 8/08, on est le 20 et je n'ai pas encore reçu ma commande. Deux fois qu'on m'envoi le colis et l'adresse est incorrect sur l'envoi donc il retourne à l'expéditeur!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goede informatie en netjes geholpen

Goedkoop en snelle verzending

Hele goede webshop

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports