Goede schoenen voor een scherpe prijs

Ik raad wel aan een half maatje groter te pakken. Valt zeker in de breedte uit kleiner uit

Ik heb een nike tech besteld niet aangekomen heb contact opgenomen met hun ik kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd gekregen top service.

Super goed en snel!

Hoi ik had bij jullie een bestelling geplaatst en de dag erna was mijn bestelling er al!! Ik vind de klanten service ook een grote klasse als ik nog iets nodig heb dan koop ik het zeker weten hier!

Uitstekende service!

Na problemen met het pakjes bedrijf, mij zo goed en snel mogelijk geholpen! Toppers!!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Teleurstellend als het niet op tijd is.

Jammer dat het pakket niet op tijd is afgeleverd. Mijn plan om het te versturen moet helemaal gewijzigd worden. Het is een cadeautje dat helaas te laat aankomt. De eerste bestelling was wel op tijd zoals afgesproken.

Klote

Eindelijk wat leuks kunnen bestellen voor mijn dochter en ja hoor heb hem niet gekregen want er is wat mis gegaan met de postbezorging zeggen ze

Was prima

Wacht al een tijd op een bestelling maar krijg niets terwijl er binnen 24 uur geleverd zou worden

Nvt

Mijn zoontje kreeg zijn real madrid pak voor zijn verjaardag en vond het geweldig

Groot assortiment en wat ik nodig heb kan ik bij jullie terecht!

Groot assortiment en wat ik nodig heb kan ik bij jullie terecht! Bestelling geplaatst en heel snel thuis. Jullie website is heel overzichtelijk en kan alles vinden wat ik wil.

vlot geleverd, goed product

Degelijke prijs en snel geleverd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Een mooi en overzichtelijke site!

Het is een goed overzichtelijke site! Je kunt direct zien wat er op voorraad is. Er staat een duidelijke omschrijving! En de service is super snel! Een aanrader

Perfect!

Men zoon is heel blij! Snelle service!

Nette en snelle afhandeling

Nette en snelle afhandeling, goede communicatie en prettige prijzen.

Een hele snelle goede levering van een product met kwaliteit.

Het is een hele fijne website waar je jouw gewilde producten kunt bestellen. Het betalen gaat ook makkelijk en je krijgt snel een betalingskenmerk. Ook hebben ze een snelle levering waardoor je snel gebruik kan maken van jouw product. Het product ziet er uiteraard ook goed uit.

Zeer goed!

Mijn bestelling was er super snel, binnen één dag. Plus het was makkelijk om kleding te bestellen op de site. Ook de kortingsbon die ik had was makkelijk en goed te besteden.

Super goed geregeld

Alles was goed geregeld en werd snel geleverd

Zeer snelle top levering

Heel fijn bestellen , duidelijk en goede site

10 uit 10 klantenservice

De klantenservice is echt top, heb 20 mailtjes gestuurd en iedere keer netjes een mail terug met advies of nieuws over mijn bestelling! Ni ga nooit zo’n goede service gehad echt helemaal toppp!!!

ben heel tevreden goede service...

Goede klantenservice

Mijn voetbalschoenen waren gescheurd tijdens de wedstrijd. Ik heb daarover een mailtje gestuurd en werd goed geholpen. Ik kreeg een cadeaubon t.w.v. De voetbalschoenen omdat die niet meer op voorraad was in mijn maat. Echt top!

Mijn ervaring is goed want het pakketje was binnen 1 dag binnen.

Mooie slippers

Handig en makkelijk en comfortabel, deze slippers van Adidas en door de zwart/wit uitvoering best nog chique.

Waaaauw top snelheid

Wat een fantastische snelle service. Ondanks dat er stond dat het kon vertragen door verhuizing, pakket volgende dag ontvangen! Ook erg bij met het mooie Arsenal shirt wat ik heb besteld.

Snelle verzending

Snelle verzending en goed verpakt.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports