Helemaal goed

Snelle levering en goede aanbiedingen

Slippers van Nike besteld, maar die waren een maatje te groot. Probleemloos teruggestuurd, nieuwe bestelling geplaatst zonder verzendkosten en het geld van de 1ste, foute bestelling vrij snel op de rekening teruggekregen. Dit was niet mijn eerste bestelling bij VoetbalDirect, maar steeds tevreden producten gekocht, dus aan te raden.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik bestelde voetbalschoenen via een advertentie op instagram. En de volgende ochtend had ik ze al in huis!

Heel gebruiksvriendelijke website en correcte levering!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super klanten dienst en snelle afhandeling.

Na een klein misverstandje (van mijn kant uit) op een correcte manier verder geholpen. ik hoop in de toekomst nog bij jullie te kunnen winkelen. Doe zo verder. Mvg. Kwanten Erwin

Beste online shop voor voetballers

Diversiteit, klantvriendelijkheid en veel acties Top!!!! Ik had 2 bestellingen geplaatst die samen wel boven de 49,95 kwamen maar omdat ik ze niet samen had besteld maar de een 2 minuten later dan de andere moest ik derhalve 2 x 3,95 verzendkosten betalen. Ik heb toen een mailtje gestuurd en 2 dagen later kreeg ik 3,95 op mijn rekening gestort. Klasse

perfect en alles klopt ook de verzending en het tijdstip

bestelde maat klopte precies evenals het bestelde artikel, nl. adiddas badslippers mt. 43

Goede prijzen, fijn assortiment en een hele goede klantenservice. Een echte aanrader.

Vlotte levering

Een correcte en vlotte levering. Veel keuze en aantrekkelijke sale prijzen.

Gekregen wat we besteld hebben .

Zeer vertrouwelijk , goede prijs en service . Top!

Super goede service

Super goede en snelle service. Mijn dochter is helemaal happy met haar Barcelona trainingspak.

Perfect hele goede kwaliteit

Het was al na een dag bestellen aangekomen heel ordelijk verpakt en alles erop en eraan. De shirtjes zijn ook van goede kwaliteit.

Super service

Snelle service maken al hun beloftes waar!

Snelle service en vriendelijke medewerkers.

Fijne website goed en overzichtelijk. Snel mijn keuze kunnen maken en het was zo geregeld. Bestellen binnen 2 dagen geleverd top!!

Vlotte, correcte service

Product was perfect omschreven, in de namiddag besteld en de dag erna al in huis zonder extra kosten. Zeer tevreden!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Makkelijk gevonden wat ik zocht. Snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Alles ging prima

Goed ervaring

Goede service!

Na een half jaar had de rugtas van mijn zoon een kapotte rits. De tas mocht retour en met een waardebon konden we een nieuwe bestellen. Super service dus!

super

De bestelling was mooi op tijd en ook het bestellen was super top

Goede levering,snelle levering en goed op de hoogte gebracht wanneer het pakketje geleverd wordt.

Snel goed en professioneel

Top bestelling

Eenmaal via site besteld. Zeer helder allemaal. Direct bevestigingsmail ontvangen. 1 dag later had ik mijn schoenen binnen. Zet tevreden. Toppie

Goede kwaliteit en service

Prima kwaliteit

Goed geholpen

Bestelling snel binnen en goed geholpen aan de telefoon enigste nadeel is dat ik de schoenen niet kon omruilen en dat de verzendkosten voor mezelf waren.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports