Top ervaring.

Snelle levering (1 dag). Mooie Nike shirts tegen een redelijke prijs. In veel verschillende kleuren beschikbaar. Hier spreekt een zeer tevreden man!

Alles snel geregeld

Ik heb een bestelling van meerdere items gedaan en deze kwamen al heel snel binnen. Omdat één item mij niet paste heb ik deze geretourneerd. Het geld was zo weer teruggestort!

Snelle en goede service!!!

Snelle en goede service!!! Goed product voor een goede prijs!!

Goede ervaring

Altijd goed en snel

Goed assortiment altijd heel snel in het leveren

Snel geleverd, voldoet aan de verwachtingen.

Het is top.heel mooi ingepakt toen het binnen kwam.heel mooi stof.klantenservice is top heel aardig en helpen heel goed.

Netjes en snel geleverd

Snel geleverd en ziet er netjes uit. Mag misschien iets minder plastic overal om heen. Mooie aanbiedingen van trainingspakken voor mijn jongens

Bal

Ik kocht een bal om op kunstgras te spelen maar bleek na een paar dagen dat ze hem niet op voorraad hadden ik moest een andere bal kiezen een cadeau voor de verjaardag van mijn zoon gemist

Top bedrijf goede communicatie en snelle levering

Altijd meer dan tevreden

Nice

Goeie ervaring top

Snelle levering en duidelijke communicatie!

Helemaal top!

Past allemaal perfect en snel binnen! Super blij mee!

Kwaliteit voor een goede prijs.

Goede kwaliteit en snelle bezorging.

Super levering

Na bestelling, snel geleverd en mooi kwaliteit trainingspak!

Snelle levering en goed kwaliteit!

+ grote assortiment + goede prijzen - retour/terug betaling kan sneller

Heel erg goed

Het wordt heel netjes geleverd alles goed geregeld echt een top website!!

Uitstekend bedrijf, snelle levering en waar naar je geld!

Snelle levering, waar voor je geld altijd mooie actie’s. Zeker een aanrader!

Een van de beste sites

Ik vind het een hele goeie sites omdat ze heel snel bezorgen.en ik heb paar dagen geleden een bal gekocht en ik heb meteen al een nieuw recoor met Hooghouden en het is 41

Prima zijn zeer tevreden

Bestelling makkelijk, snel geleverd, goede informatie om bestelling te volgen

Helemaal inorde moet ze enkel een beetje inlopen nog, wat zeer normaal is!

Topp

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Product Makkelijk gevonden en snel ontvangen voor een mooie prijs

het is wat ik wilde en binnen 2 dagen had ik het

Top,

Heerlijke schoenen en snel geleverd.

Snelle levering goede producten

Snelle levering goede producten

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports