Super goeie Service en goed materiaal

Voetbaldirect heeft snelle en goeie levering je word altijd goed op de hoogte gebracht van alles. De spullen vallen zeker niet tegen en zijn precies zoals er staat en ik ben er super te reden over. Echt toppp!!!!

Altijd goede service en mooie prijzen

Ik koop al jaren bij voetbaldirect. Standaard koop ik mijn voetbalschoenen hier. Al 2x gehad dat ze snel kapot waren en dit is 2x zonder moeite opgelost. Zeer tevreden!

goede service

Ik had een liverpool trainingspak besteld, maar binnen 2 maanden gingen de letters los. Dit hebben we aangegeven bij voetbaldirect en nadat we het shirt met de losse letters hadden opgestuurd kregen we binnen een week een nieuw shirt toe gestuurd, ik zeg TOP service

Prima bedrijf!

Alles is snel binnen en duidelijk hoe proces verloopt

Besteld alles netjes optijd goede service

Echt super fijn

Gewenste trainingspak was niet compleet in de gewenste maat beschikbaar, contact gehad met customer service en goed geholpen. Uiteindelijk cadeaubonnen aangeschaft, waar de ontvanger ook heel blij mee was :)

Alles klopt gewoon. bestellingen, proedecten, snelle levering......

proedecten kloppen zo als beschrijving.......

Heel goede service!!

Heel snelle verzending, top!

Snelle levering, goed assortiment

De webshop zoekt makkelijk, het assortiment is zeer uitgebreid en het wordt snel geleverd voor een goede prijs.

veel aanbod en snelle levering

Voldoende keus op de website en altijd snel in huis

Bijzonder goeie klantenservice!

Het is niet vaak dat ik een aanbeveling schrijf, maar ik maak graag een uitzondering voor VoetbalDirect. Ik heb hier onlangs een Ajax tenue besteld als cadeau. Helaas pastte deze niet. Deze zonder problemen om kunnen wisselen voor een shirt. Klantenservice is heel vriendelijk en reageert bijzonder snel!

In één woord super!

Goede en snelle service!

Perfect in orde!

Zelfs aan de telefoon heel behulpzaam.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ruim assortiment, scherpe prijzen,super snelle service.,

Bij een vraag krijg je snel antwoord. Snelle levering en bij een klacht wordt er een gepaste oplossing gezocht. Helemaal tevreden! Wij komen terug!

zoals altijd Super!

Beste prijs , duidelijk en snel binnen!

Vriendelijke personeel en zeer behulpzaam

Geen problemen met levering

Alles vlot verlopen. Blij met de extra kortingcode die je op desite kon vinden. Uiterst tevreden!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top service met snelle levering!

Topproducten van kwaliteit en zeer ruime keuze.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vanaf het moment van bestellen tot aflevering producten goede communicatie en duidelijkheid.

Uiterst tevreden

Ik ben fan van de mooie producten die ik bestel en het dan ook geleverd wordt op een korte termijn. Heb inmiddels sinds de kerst aardig wat mensen blij gemaakt met de prachtige pakken.

Geweldig!

Mooi Arsenal trainingspak besteld. Het kwam de volgende dag na bestellen gelijk binnen en ik voelde me helemaal happy :).

Snelle en correcte levering

Ik heb 12 stuks Uhlsport Pro Synergy (Fifa Pro) ballen besteld voor het geven van mijn keepertrainingen en deze zijn netjes de volgende dag geleverd.

Snelle levering, fijne klantenservice

Snelle levering, fijne klantenservice

Super vlotte service, ook het terugsturen van fout bestelde items verloopt vlot

goede service en dienst

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super service er was een product verkeerd gelabeld dit is snel verwerkt en alsnog opgestuurd. Prima werk! Snelle levering en goede kwaliteit van kleding!

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports