Top kwaliteit

Maat was super goed Zat perfect om de benen heen & top kwaliteit en zit super comfortabel

Valt mooi, goede kwaliteit

Maat S zat perfect

easy and fast!

I ordered Ajax home jersey, and it was perfect fit! delivered on time, and for free shipping.

een woord GEWOON TOP

Perfecte score, Klantenservice,medewerkers zijn van hoog niveau , ze zijn snel met uitleg en erg behulpzaam en levert kwaliteit af

Snel en goed

Het pakketje is snel binnen gekomen en ik heb snel hulp gekregen toen ik een probleem met het pakketje had

Top service, snelle levering

Overzichtelijke site, snelle levering. Helemaal top!

Snelle levering en goede communicatie, top service

Ik heb voor het eerst iets besteld op voetbaldirect en ben zeer tevreden van de service. Betrouwbaar en snelle levering, top!

Alles is super goed

Kwaliteit 10/10 Wat een goeie kwaliteit hebben jullie! Spullen, Goedkoop! en super mooi

Perfecte service

Perfecte service, snelle levering.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Op een donderdagavond laat besteld en het pakketje was er op de zaterdagochtend al. Goede kwaliteit en goede prijs. Ik ga in de toekomst hier elke keer bestellen.

Goede bezorging

De volgende dag bezorgd als je optijd besteld

Snelle levering, duidelijke site en ruim aanbod.

Alle bestellingen tot nu toe op tijd in goede orde ontvangen. Overzichtelijke site en duidelijke communicatie, top!

Goede makkelijke service

Correcte beschrijving en een makkelijke retour

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede kleding voor prima prijs en goeie service

Trainingspak van Man United besteld voor mn zoon. Netjes op tijd geleverd. Bleek een maat te klein. Gelijk terugestuurd en niuwe besteld. Ook deze was weer prima op tijd en ook t geld van de vorige bestelling is inmiddels ontvangen.

Prima, snel en correct geholpen

Altijd snelle en correcte levering, retour van artikelen is ook geen probleem en wordt snel verwerkt.

Snel!

Snelle levering, geen foute product. Alles prima!

Super goed bedrijf

Paar keer wat bestelt en tot nog toe alleen maar goede ervaringen mee gemaakt. Top en ga zo door.

Één woord: super!

Heel handige site om te bestellen, heel snelle levering, vlotte afhandeling van retours, ... heel tevreden!

Verstand van zaken

Top service rijk aan kennis goed geholpen

Zeer prettige ervaring mee

Duidelijke site, snelle levering, goede bal!

Snelle service en alles is eigenlijk prima

Snelle service en heel goeie kwaliteit spullen en goede prijzen.

Snelle levering. Bedankt

Snel. Goed. Makkelijk

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports