Snel geleverd, artikelen zoals verwacht.

Wat je zoekt, vind je

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed service, bestelling snel ontvangt

Heel mooie beko trainingspak Mijn dochter is heel blij mee.

Snelle en correcte verzending en afhandeling!

Ik heb een zeer goede ervaring! Mijn bestelling was een kadootje voor een vriend en ik heb hem snel kunnen plezieren! Ga zo door net deze service! MvG Gerrit Troost

nice

voor 22 besteld, volgende ochtend al binnen goede prijs voor wat ik heb besteld

Supersnel

Supersnelle levering en top kleding

Kan niet beter!!!

Heel snel geleverd en supermooi trainingspak van Nike

Prima winkel met betrouwbare service

Ik ben al jaren klant bij voetbal direct, ze hebben goede producten, ruim assortiment. Hun levering verloopt altijd probleemloos. Ook retourneren verloopt altijd vlekkeloos.

Fijn bedrijf! Top service!

Mijn probleem werd fantastisch opgelost door Amy. Wat een goede service, juist in deze tijd! Voetbaldirect krijgt van ons een “warme douche” Wij blijven hier lekker bestellen !

Goede service. Medewerkers via de telefoon geven goed uitleg en zeer hulpzaam.

Goede website!

Goed geregeld en volgende dag al thuis! Mooie schoenen ook zoals op afbeelding

Snelle levering ! Goede Kwaliteit.

Het bestelproces was overzichtelijk en makkelijk, je wordt goed geïnformeerd. De bestelling kwam snel en netjes verpakt aan. Het product was zoals beschreven. Tevreden.

Lang naar gezocht en hun hadden het op voorraad volgende dag gelijk binnen

Prima service snel geleverd

Op tijd en maat is ook gewoon goed

Snel geleverd en goede service indien iets retour moet

De bestelde spullen zijn er snel, vaak al de volgende dag. Veel keuze, goede prijzen en prettige website. Als iets toch niet goed is, kan je het eenvoudig afgeven bij een post.nl punt. Retourneren is gratis.

ideaal

Het is een hele fijne trui wat lekker draagt en lekker warm is

Ruim assortiment, goede prijs, snel geleverd en uitstekende service

Voldoende keuze, goede prijs en snelle levering. Ze zeggen niet alleen de laagste prijs te garanderen maar doen dit ook echt. Zeker aan te bevelen.

Super snel geleverd en goede prijs

Zeer tevreden !

Goede kwaliteit, snel in huis

Supersnelle bezorging van prima kwaliteit sportkleding. Prijs is een vriend van je portemonnee.

netjes op tijd bezorgd

Netjes op tijd bezorgd alles netjes ingepakt, en het product voldoet aan mij verwachtingen.

Helemaal geweldig

Letterlijk voor 16:00 bestellen volgende dag in huis, dit vind ik echt helemaal geweldig, trainingsbroek besteld voor me oom, eerste keer was de trainingsbroek te klein, snel andere maat besteld volgende dag in huis net op tijd voor zijn reis naar Curaçao helemaal TOP !!!

Top!!!

Mijn trainingspak super snel geleverd, top kwaliteit, nou meer dan top. Ben suuuuper blij mee. Ik ga zeker weer bij jullie bestellen.

Top winkel

Duidelijke site met veel keuzes.en in ons geval een mooie aanbieding .voor de keepershandschoenen van mijn zoon . En de levering was zoals beloofd . Helemaal top dus

Supersnelle levering

Heb laat in de middag slippers besteld en de andere dag werden ze al geleverd slippers zijn helemaal naar m'n zin lopen lekker maat is perfect dus ben zeker tevreden en zou het iedereen aanraden

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports