is goed

ik kryg die reks mail terug

uitstekende service, snel en efficiënt

Ik had een paar voetbalschoenen nodig die geen grote bugdet hadden. Ik heb veel sites afgezocht. Ik kwam de jouwe tegen: uitstekende service met zeer betaalbare prijzen, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. ik raad aan

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering en goede service.

Snelle levering , trainingsbroek zit perfect. Goede kwaliteit.

Mooie kwaliteit

Topservice

Duidelijk, correct , op tijd

Algehele goede kwaliteit

Zeer positief. Kleding van zeer goede kwaliteit. En bij ruilen een zeer persoonlijke en fijne aanpak. Omruilen gaat ook erg soepel en snel. betrouwbaar, transparant en mooie prijs. Kom zeker terug.

Goede producten en snelle levering

Erg gemakkelijk om een product te kopen in de online webshop. Ook beloven ze ‘vandaag besteld, morgen in huis’ hier houden ze zich ook zeker aan! Volgende dag was het product al binnen. Ze verlenen goede service en een nette aftersale.

Snelle levering. Goede kwaliteit

Goede service. Goede kwaliteit

Bestellen is een feestje

Waaraan moet een goede site voldoen? - up to date assortiment - ruime keuze in maten - een goed werkend filter - goede marktconforme prijzen; liefst nog net wat beter ;-) - snelle verzending - makkelijke retourservice Voldoet VoetbalDirect hieraan? JAZEKER !! En daarom bestel ik graag bij VoetbalDirect. Nog Tips: graag meer exoten als Zuid-Amerika en Liga MX en MLS. Oh en een goed maatassortiment... bijvoorbeeld: Adidas 2XL is bij een merk als Macron of Puma een 4XL. Dat op orde hebben scheelt jullie retouren. Evenzo bij voetbalschoenen; maak een maattabel op basis van centimeters en je staat soms behoorlijk versteld.

Blij? A ja, bij VoetbalDirect zit er áltijd wel iets mooi, leuk, betaalbaar bij!

Zeer goed, snel en top!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Overzichtelijke site en volgende dag geleverd

Zeer tevreden!! Altijd snelle levering en gebruiksvriendelijke Website

Top bedrijf, persoonlijk

Je word er top behandeld je krijgt het gevoel dat je persoonlijk geholpen word.

Snelle levering en prima communicatie.

Ik koop vaker mijn kleding. Ik ben meer dan tevreden.

De kleding ziet er uit zoals op de site.

Enorm tevreden over Service Voetbaldirect

Adidas vest besteld in een te grote maat, aardige telefoniste stond me te woord. Juiste maat werd gereseveerd en super snel na retour vest juiste ontvangen! Levering van bestelde artikelen gaat sowieso super snel! Chapeau!

Super goede kwaliteit voor prima prijs en word super snel bezorgd

goede service

Snelle levering, omruilen is geen probleem en wordt snel verstuurd. Ruim assortiment en prima service!

Nooit ontvangen

Ik heb 2x een mail gestuurd,trainings pak nooit ontvangen en krijg geen reactie als ik mail , erg jammer

Uitstekende service

Ondanks de snelle verzending vanuit VoetbalDirect was PostNL mijn pakket “kwijt”. Ik wilde heel graag het pakketje op tijd ontvangen aangezien het een verjaardagscadeautje was. Contact opgenomen met VoetbalDirect en die hebben meteen een nieuwe pakketje verzonden. Hier hoefde ik overigens niet voor te betalen. Het 2e pakketje is netjes op tijd binnen gekomen, dus ik heb de jarige blij kunnen maken. (Toen het andere pakket uiteindelijk bij mij binnen kwam heb ik dat uiteraard netjes terug gestuurd!)

Goeie producten en snelle levering

5 zaalballen van Adidas besteld en volgende dag al in huis. Ballen waren goeie prijs en de product kwaliteit is fantastisch. Kan eigenlijk niet meer verwachten van een webshop. Top!

Geweldig goede leverancier .

Tot heden zijn wijn nooit veel met internet bestellen bezig geweest gezien onze ervaring met voor gaande zaken die nooit leverden wat er besteld was , complimenten voor de snelle en zeer correcte afwikkeling , onze zoon heeft het ook bij al zijn vrienden op de voetbal ver verteld . Met vriendelijke groet, Wilma Gijsbers .

Snel en netjes

De joggingbroek werd snel en netjes geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering.

Het is gewoon geweldig, punt uit.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports