Zeer klantvriendelijk

We hebben een Nike tech pak besteld maar deze was te groot. Telefonisch vriendelijk te woord gestaan en er is direct een omruil aangemaakt. De juiste maten zijn apart gehouden en na het ontvangen van de retouren direct weer naar ons toegestuurd. En na een paar dagen hadden we het nieuwe pak ontvangen. Ook had ik tussendoor nog een vraag via de mail gesteld. Ook hier is snel, vriendelijk en duidelijk op geantwoord. Helemaal top! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Optijd en netjes geleverd

Snel en goed kwaliteit

Snelle bezorging

Dit is voor het eerst dat ik hier heb besteld en heb een goede ervaring er mee. Mijn bestelling is ook tussen de aangegeven tijd bezorgd. Binnen 2 dagen had ik mijn bestelling binnen dus het is ook snel gekomen.

Zeer snelle levering

Mijn kleinzoon was heel blij met de snelle levering, waardoor hij heel snel z’n nieuwe kleren van zijn favoriete club aankon

Direct goed

Bestelling te laat ontvangen, maar ter compensatie een kortingsbon ontvangen.

Bestelling is netjes en snel verzonden en door ons ontvangen.

Snelle levering. Goed product

Snelle levering. Goed product

Echt top bedrijf

Echt een top bedrijf,snelle levering en keurig afgeleverd de volgende dag.

Goede en snelle service!

Ook als er iets moet worden terug gestuurd is het snel geregeld en staat het bedrag snel weer op je rekening!

Na retourneren de volgende bestelling weer spoedig geleverd

Alles via VoetbalDirect

Vaste trouwe klant bij VoetbalDirect. Breed assortiment, snelle levering en goede service. Precies zoals een goede webshop hoort te werken. Keep it up!

Snelle levering en goed ingepakt!

Ik had een trainingspak gekocht, prima ingepakt en sneller geleverd dan gedacht. Top service!

Echte aanrader om te bestellen

Dit bedrijf levert snel en goede producten. Ik ben zeer tevreden over de service! Bij retourneren wordt alles snel en netjes afgewikkeld. Een zeer tevreden klant!

Quality very good and delivery very fast

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Geweldig makkelijk retour snelle verzending top service.

Producten zijn zoals je ze ziet op de site

Top winkel

Snelle levering volgende dag was mijn tenue en vest binnen Vest was te groot heb daar advies over gekregen en de maat kleiner werd al klaar gelegd Telefonisch goed te bereiken

Hele snelle levering en perfecte kwaliteit voor weinig

Voetbal schoenen voor me zoon snelle levering en hele goede kwaliteit super blij ermee

Hele goede service en snel bezorgd!

echt een hele fijne service van voetbaldirect

Ik heb de dag erna gelijk mijn bestelling ontvangen en dat vind ik heel fijn en daar was ik heel blij mee!

Super snelle levering. Kwaliteit spullen. Zeker een aanrader.

Goede producten en snelle levering.

Veel keuze uit voetbalschoenen, snelle en keurige levering.

In geweldig conditie en snel aanwezig

Ik heb een chelsea trainings broek gekocht. Alleen was de broek in een te kleine maat dus moest ik de broek terug sturen en kreeg ik een nieuwe broek. Alles bij elkaar duurde een week. Zelf vind ik dat de broek lekker zit en ben ik dus heel blij met mijn broek :) Levi pier

Voetbalschoenen en scheenbeschermers besteld. Scheenbeschermers waren een maatje te klein, na een belletje gratis kunnen omruilen waardoor geen dubbele verzendkosten + gratis retour! Top service, snelle levering en fijne ervaring.

Gantelstraat 14

5145 PH Waalwijk

Over VoetbalDirect.nl

VoetbalDirect.nl is een toonaangevende Nederlandse online winkel gespecialiseerd in voetbalartikelen. Het assortiment omvat voetbalschoenen, kleding, ballen, accessoires en trainingsmaterialen van topmerken. VoetbalDirect.nl richt zich op zowel recreatieve als professionele voetballers en biedt een uitgebreide selectie, deskundig advies en snelle levering. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid is VoetbalDirect.nl de ideale webshop voor elke voetballiefhebber.

Over PassaSports