Laden reviews...
17 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering en de ruime keuze aan geuren. De prijs-kwaliteitsverhouding wordt vaak genoemd als aantrekkelijke combinatie. Verzending is doorgaans snel en verzorgd verpakt. De algehele ervaring is positief met betrouwbare service.
Product bij levering kapot. Direct een mail in de avond gestuurd. Volgende ochtend vroeg al een reactie dat er een nieuwe opgestuurd zou worden. Dit is direct die dag gedaan en netjes bezorgd. Service een 10. Product matig afwerkingsniveau, vandaar de 4 sterren.
28 June 2026
Cocky
Den Haag
Geen vreemde geurtjes door huisparfum
27 May 2026
Henk
Beek en donk
Mooie blikjes met zeep, die heerlijk ruikt
8 May 2026
Maria
Deurne
Fijne producten en snel bezorgd!
9 March 2026
Judith
Edam
Heel erg mooi en sfeervol
12 January 2026
Sandra
Grootegast
Een onderdeel was stuk
26 December 2025
Judo
Hoogerheide
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Kaarsen ruiken en knetteren heerlijk. Aanrader
5 December 2025
Renate
Nvt
Ruime keuze aan heerlijke geuren.
26 November 2025
A.M.M.J.
Eersel
Prima en snel verzorgde
10 November 2025
Wim
Raamsdonksveer
Goed en snel verzonden. Mooie producten die heerlijk ruiken. Dank!
25 September 2025
Charissa
Amsterdam
Bestellen en leveren gaat altijd heel soepel. En het aanbod is grandioos.
24 September 2025
Gerrie
Schinnen
Fijne produkten, snelle correcte verzending. Wel jammer dat ik net het laatste exemplaar van de "La Savonnerie de Nyons - Bodylotion - Biologisch - Aloë Vera" had en dat deze ook niet na te bestellen is.
22 September 2025
Yas
Huizen
Zeer tevreden over het product en ook snelle levering! Het product was zeer verzorgd ingepakt! Bedankt!
11 September 2025
Martine
Brasschaat
Nooit problemen, snelle service
11 September 2025
Jenny
Beneden-Leeuwen
Mooie kleuren kaarsen, snel bezorgd en zonder veel plastic onzinverpakking! Een aanrader.
3 September 2025
Eugene
Den Haag
Een snelle levering en heerlijke geuren aldaar te koop
15 July 2025
Adri
's-Gravenhage
Ik ben dol op de Goa huisparfums.. Ieder jaar sla ik via geurwalhalla voorraadje in. Zo ook weer dit jaar. Ben dol op de Goa geuren… mijn hele huis ruikt verrukkelijk! Iedere ruimte een andere geur. Kortom heerlijke langdurende en betaalbare geuren, waar ik helemaal blij van wordt!!! :-)
14 July 2025
Helma
Apeldoorn
Ich habe ein französisches Produkt gesucht und bei Geurwalhalla.nl gefunden. Zusätzlich habe ich noch weitere französische Kosmetikartikel mitbestellt. Alles kam schnell, einwandfrei und gut verpackt bei mir an. Ich bin sehr zufrieden mit dem Service und werde gerne wieder bestellen. Vielen Dank!
18 June 2025
Alexander
Frankfurt am Main
Mooi product en snelle verzending!
17 May 2025
Ferdinand
Maastricht
18 April 2025
Ko
Oss
ik ben heel tevreden . ik koop dit al jaren fantastisch die geuren ook de wasparfum
17 April 2025
rita
WEERT
Mooi assortiment, goede site, prachtige prijzen en snel in huis..... wat wil je nog meeeeeeeer!
14 April 2025
jan
Oosterhout
Ruime keuze echt voor elk moment en voor iedereen is er een heerlijke geur te vinden. Met een snelle levering kan je er heerlijk van genieten.
28 March 2025
Fabiola
Spijkenisse
Gastenzeepjes
18 March 2025
Marina
Heverlee
De producten worden snel geleverd en vooral mooie en natuurlijke producten, mooie webshop
3 March 2025
Norah