Beste Martijn, ontzettend bedankt voor jouw mooie review en voor deze mooie 10. Daar doen we het graag voor. De volgend keer staan wij heel graag weer voor je klaar. Vriendelijke groeten van het Main Sales team.
Hartelijk bedankt Marcel voor deze mooi 10. Daar doen we het zeker voor. Uiteraard staan wij altijd voor je klaar. Vriendelijke groet van ons team.
Hartelijk bedankt Eric voor deze mooie 10. Erg blij zijn we hiermee en helemaal blij dat we zo snel konden helpen. Graag staan wij weer een volgende keer weer voor u klaar. Vriendelijke groet, namens het team van Main Sales
Beste Alie, Wow hier worden wij superblij van. Een 10 daar doen we het echt voor en we zijn dankbaar met deze 10. Wij zijn blij dat dit jouw 1e positieve ervaring met ons ia en hopelijk volgen er meer ervaringen met Main Sales. Wij staan een volgende keer weer graag voor jou klaar en doen jou de hartelijke groeten, namens het Main Sales team.
Best Willem, dan voor je 9. Wij zijn daar blij mee. Graag staan we een volgende keer weer voor je klaar. Groeten namens het Main Sales Team.
Beste Ronald, Een 10 maar liefst, echt om heel blij van te worden en helemaal naar jouw uitgebreide review. Wij zijn blij met jou als klant en helemaal dat wij elkaar als zolang kennen, De volgende keer staan wij heel graag direct in eerste instantie voor jou klaar, De hartelijke groet, namens Urszula en mijzelf Erik en uiteraard ook van de overige Main Sales team leden.
OA4D, hartelijk bedankt voor uw review en dat u hier de tijd voor hebt genomen. Wij zijn blij met deze mooie 9. Graag staan wij een volgende keer, graag weer tot uw dienst. Hartelijke groet, namens het Main Sales team.
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen een review te schrijven. Wij staat graag een volgende keer graag weer voor u klaar. Vriendelijke groeten namens het Main Sales team.
Beste Monique, hartelijk dank dat je de moeite hebt willen nemen om een review te plaatsen en met een 9 zijn wij erg blij. Hartelijk dank hiervoor. Wij staan graag een volgende keer weer voor jou klaar. Vriendelijke groet van het Main Sales team.
Beste Hans Erik, Ontzettend bedankt voor deze 10. Hier worden wij echt super blij van. Dan ook dank voor de moeite dat je deze review hebt geplaatst. Volgende keer staan wij weer graag voor jou klaar. De groeten van Bas en het team van Main Sales
Goedemorgen Esli, dank voor deze prachtige review. Wij zijn daar natuurlijk heel blij mee, omdat een 10 het mooiste cijfer is om te krijgen. De hartelijke groeten van ons en hopelijk tot snel ziens.
Beste Judith, Ontzettend veel dank voor deze mooie 10, je aanbeveling en je review. Hier worden wij natuurlijk extra blij van. Wij staan heel graag een volgende keer weer voor jou klaar. Namens Main Sales en zeker ook van Urszula de hartelijke groeten.
Goedemorgen Marjolein, Wat een prachtige review en daar zijn wij heel blij mee. Ik heb uiteraard deze review naar Bas doorgestuurd. Onze dank is groot en hartelijk bedankt voor de 10 welke wij hebben gekregen. De volgende keer staan wij graag weer voor u klaar. Hartelijke groeten namens het Main Sales team.
Goedemorgen Stefan, WOW wat gaaf om een 10 te krijgen. Hier worden wij extra blij van Stefan en dan ook een mooie review en ook dank voor je aanbeveling. Uiteraard tot een volgende keer bij jullie:-) Wij staan een volgende keer graag weet tot jullie dienst. Groeten van het Main Sales Team.
Goedemorgen Marc uit de mooie stad Delft. Extra blij met deze 10 die jij ons geeft. Altijd een verassing wat mensen ons voor cijfer geven. Maar deze 10 op maandagochtend is voor ons een mooi begin van deze week. Ook bedankt voor je review, erg leuk beschreven:-) Urszula is ook erg blijk met deze review. Wij wensen jou een fijne dag en hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groeten van het Main Sales Team
Beste Pascal, Wat geweldig dat u ons een 10 geeft. Daar maken wij graag een buiging voor, zo blij zijn we hiermee. En ook dank voor uw inhoudelijke review en aanbeveling. Wij staan een volgende keer graag weer voor u klaar. Hartelijk dank voor uw opdracht en de hartelijke groeten van ons team.
Beste Ellen, Hartelijk bedankt voor de mooie 10! Hier worden wij allemaal heel erg blij van. Ook dank voor je review m.b.t. jouw ervaring met ons. Wij werken graag voor onze klanten of deze groot of klein zijn, dat maakt ons niet uit. De volgende keer staan wij graag weer voor jou klaar. Hartelijke groeten, Main Sales Team
Beste Yvonne, Wow, wat mooi om van jou een 10 te ontvangen en dat is natuurlijk voor ons om blij van te worden. Dank voor je review en uiteraard staan wij een volgende keer weer graag voor u klaar. Vriendelijke groeten, Team Main Sales
Hartelijk bedankt voor deze review en dat u daar de moeite voor heeft genomen. Wij zijn dan ook erg blij met deze 10 en staan de volgende keer graag weer voor u klaar. Vriendelijke groeten, namens het Main Sales team.
Beste Gemeente Pijnacker Nootdorp, Dank voor deze review. Voor ons is kwaliteit, service en vriendelijkheid erg belangrijk omdat wij dat zelf ook heel belangrijk vinden. Bedankt dat jullie ons hebben aanbevolen en de tijd hebben genomen voor deze mooie review. Vriendelijke groeten, namens het Main Sales team.
Beste Angele, Dank voor deze fraaie 10. Hier worden wij natuurlijk extra blij van. Voor ons is kwaliteit en service echt heel belangrijk en dat moeten onze klanten dan ook hopelijk ervaren. Heel veel dank dat je ons hebt aanbevolen en de tijd hebt genomen voor deze mooie review. Vriendelijke groeten, namens het Main Sales team.
Goedemorgen Michel, Hartelijk dank voor uw mooie review en de 10 die wij van u hiervoor hebben gekregen. Dat is echt WOW en dat is precies waar wij het voor doen. Uiteraard staan wij de volgende keer graag weer voor uw klaar. Wij wensen u een prettige werkdag. Vriendelijke groeten, namens het Main Sales team.
Hartelijk bedankt voor deze review. Wij zijn er heel blij mee. Uiteraard staan wij graag een volgende keer weer voor u klaar. Vriendelijke groet, Main Sales team.
Main Sales Europe levert relatiegeschenken, promotietextiel en bedrijfskleding aan bedrijven, (onderwijs)instellingen en overheden in heel Europa. Snel, betrouwbaar, ISO-gecertificeerd en met kennis van zaken. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van custom made artikelen die uw merk en naam sterker maken.