Filters

10

Toppie!!

Bas heeft meegedacht en geweldig geholpen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Marjolein, Wat een prachtige review en daar zijn wij heel blij mee. Ik heb uiteraard deze review naar Bas doorgestuurd. Onze dank is groot en hartelijk bedankt voor de 10 welke wij hebben gekregen. De volgende keer staan wij graag weer voor u klaar. Hartelijke groeten namens het Main Sales team.

10

UItstekend!

Uitstekende Service, goede prijzen, Goede kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Stefan, WOW wat gaaf om een 10 te krijgen. Hier worden wij extra blij van Stefan en dan ook een mooie review en ook dank voor je aanbeveling. Uiteraard tot een volgende keer bij jullie:-) Wij staan een volgende keer graag weet tot jullie dienst. Groeten van het Main Sales Team.

10

Doen wat ze beloven!

Van hoodie voor de Rugby trip, tot zandloper voor in het IJSbad. Prijs-kwaliteitverhouding is goed Levering op afgesproken tijd Wat wil je nog meer? Super Ursala

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Marc uit de mooie stad Delft. Extra blij met deze 10 die jij ons geeft. Altijd een verassing wat mensen ons voor cijfer geven. Maar deze 10 op maandagochtend is voor ons een mooi begin van deze week. Ook bedankt voor je review, erg leuk beschreven:-) Urszula is ook erg blijk met deze review. Wij wensen jou een fijne dag en hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groeten van het Main Sales Team

10

Snelle reactie en levering

Via Mail prima bereikbaar en reageren snel op vragen. Na bestlling ook snel en correct geleverd.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Pascal, Wat geweldig dat u ons een 10 geeft. Daar maken wij graag een buiging voor, zo blij zijn we hiermee. En ook dank voor uw inhoudelijke review en aanbeveling. Wij staan een volgende keer graag weer voor u klaar. Hartelijk dank voor uw opdracht en de hartelijke groeten van ons team.

10

Geen gedoe, zo geregeld

Top! Snel, professioneel, persoonlijk, goedkoop en goede service!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Ellen, Hartelijk bedankt voor de mooie 10! Hier worden wij allemaal heel erg blij van. Ook dank voor je review m.b.t. jouw ervaring met ons. Wij werken graag voor onze klanten of deze groot of klein zijn, dat maakt ons niet uit. De volgende keer staan wij graag weer voor jou klaar. Hartelijke groeten, Main Sales Team

10

korte lijn snelle levering

fijne medewerkers, denken met je mee. Snelle levering

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Yvonne, Wow, wat mooi om van jou een 10 te ontvangen en dat is natuurlijk voor ons om blij van te worden. Dank voor je review en uiteraard staan wij een volgende keer weer graag voor u klaar. Vriendelijke groeten, Team Main Sales

10

Keurig afgehandeld

Ik heb goed contact gehad met de medewerkster via de mail.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hartelijk bedankt voor deze review en dat u daar de moeite voor heeft genomen. Wij zijn dan ook erg blij met deze 10 en staan de volgende keer graag weer voor u klaar. Vriendelijke groeten, namens het Main Sales team.

9

fijne bedrijf om mee te werken!

Snel contact, ze denken mee, goede kwaliteit en prijs. Vriendelijk personeel.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Gemeente Pijnacker Nootdorp, Dank voor deze review. Voor ons is kwaliteit, service en vriendelijkheid erg belangrijk omdat wij dat zelf ook heel belangrijk vinden. Bedankt dat jullie ons hebben aanbevolen en de tijd hebben genomen voor deze mooie review. Vriendelijke groeten, namens het Main Sales team.

10

100% tevreden over service en product!

Tweezijdige bedrukking van poloshirts en regenjacks. Ervaring met Main Sales was professioneel en servicegericht. Prijzen waren zeer scherp en Hogeschool Rotterdam is zeer tevreden over bedrukking én kwaliteit van de bedrukte kleding. Op naar de volgende bestelling!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Angele, Dank voor deze fraaie 10. Hier worden wij natuurlijk extra blij van. Voor ons is kwaliteit en service echt heel belangrijk en dat moeten onze klanten dan ook hopelijk ervaren. Heel veel dank dat je ons hebt aanbevolen en de tijd hebt genomen voor deze mooie review. Vriendelijke groeten, namens het Main Sales team.

10

Denken goed mee!

Voor onze school hebben we sleutelhangers besteld. Er werd goed meegedacht over de levering en betaling. Prima ervaring. Was niet de eerste keer dat we hier hebben besteld, dus een bevestiging van de al bekende service.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Michel, Hartelijk dank voor uw mooie review en de 10 die wij van u hiervoor hebben gekregen. Dat is echt WOW en dat is precies waar wij het voor doen. Uiteraard staan wij de volgende keer graag weer voor uw klaar. Wij wensen u een prettige werkdag. Vriendelijke groeten, namens het Main Sales team.

9

Ze denken met je mee en houden zich aan hun afspraken

Bij elke opdracht denken ze graag met je mee over de beste oplossing, ook als het iets is waar je niet direct aan denkt. Tijdens het proces houden ze goed contact waardoor afspraken echt nagekomen kunnen worden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hartelijk bedankt voor deze review. Wij zijn er heel blij mee. Uiteraard staan wij graag een volgende keer weer voor u klaar. Vriendelijke groet, Main Sales team.

7

prima

Goede snelle communicatie

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank dat de moeite heeft genomen om een review te plaatsen. Graag staan wij de volgende keer weer voor u klaar. Vriendelijke groet van het Main Sales team.

10

Snel geregeld

Super snel een offerte ontvangen en alles super snel en netjes verzonden. Uitstekend.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

WOW wat een mooie 10 heb jij ons gegeven. Hier worden wij extra blij van, omdat wij echt ons best blijven doen om mooie cijfers te blijven realiseren en tevreden klanten blijven behouden. Hartelijk bedankt dan ook Eva en hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, namens het team van Main Sales

8

goed geholpen

goede kwaliteit redelijk snel geleverd

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hartelijk bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te plaatsen. De volgde keer staan wij weer graag voor u klaar. De hartelijke groenten van het Main Sales team.

8

Snelle levering en leuke producten

Voor mijn clienten bestel ik ieder jaar kerstpresentjes via Mail Sales. Veel keuze en hele snelle levering.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank voor uw review waar wij natuurlijk heel blij mee zijn. Fijn dat u tevreden bent en graag staan wij een volgende keer graag tot uw dienst. Vriendelijke groet, namens het Main Sales team.

9

Prima levering en afhandeling

wij bestellen hier oortjes. De levering en afhandeling verlopen vlot en goed. Alleen zit er zo nu en dan wat oortjes in de dozen waarvan de doosjes vies zijn. Deze kunnen we niet gebruiken richting klanten. Echter het aantal is tot op heden verwaarloosbaar

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste klant, hartelijk dank voor uw mooie review. Misschien kunt u een mail sturen naar uw contactpersoon, met de hoeveelheid wat u niet kunt gebruiken. Wij zullen dan bij een volgende order dat goedmaken met extra oortjes. Wij zullen dan aandacht geven bij de fabrikant als deze worden verstuurd. Onze dank is groot voor de gehele review. Hopelijk tot een volgende keer. Vriendelijke groeten, namens ons Main Sales Team

10

top

snelle reactie na mail aanvraag en snel en corect geleverd

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen H. Groeneveld, Hartelijk bedankt voor deze mooie review en deze 10 welke u ons hebt gegeven. Hier zijn wij blij en dankbaar voor. De volgende keer staan wij graag weer tot uw dienst. Vriendelijke groeten van het Main Sales Team.

8

Snelle levering van mooie producten

Voor mijn werk veel relatiegeschenken besteld. Ze denken altijd met je mee, snelle reacties via chat en mail en levering is vlot.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Brenda, Hartelijk bedankt voor de positieve feedback, we zijn blij dat je de tijd en moeite hiervoor hebt genomen. We staan uiteraard graag de volgende keer weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Team Main Sales

10

Snel, flexibel, meedenkend en resultaatgericht

Fijne ervaring gehad bij Main Sales. Ze waren erg behulpzaam om mee te helpen in een spoedklus, en dat terwijl ik zonder afspraak met mijn uitdaging hulp vroeg. Ik kom zeker terug met een meer geplande opdracht. Super team!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Marc, Wat een mooie recensie heb je voor ons geschreven. Hier worden wij allemaal blij van. Wij staan de volgende keer met veel enthousiasme voor jouw klaar. Vriendelijke groet van het team van Main Sales.

10

Goede en snelle service !! Ga zo door :-)

Goede en snelle service !! Ga zo door :-)

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Ronald, Wat een super leuke en vooral positieve review heb je voor ons! We zijn uiteraard erg blij met de 10. We hopen dat we de volgende keer weer voor je mogen klaar staan om je weer even goed en snel van dienst te mogen zijn. Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Team Main Sales

8

Goed

Goed

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Wilma, Hartelijk bedankt dat u deze beoordeling voor ons heeft geschreven, we zijn erg blij dat u hier de tijd voor heeft genomen. We staan graag de volgende keer weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Main Sales

10

Prima zaak .

Korte lijntjes daardoor duidelijk en goed .

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Dirk, We zijn super blij met de 10 die je ons gegeven hebt. Hartelijk dank dat je de tijd en moeite hebt genomen om deze beoordelingen te schrijven. We staan natuurlijk graag de volgende keer weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Main Sales

10

Ik ben prima en goed geholpen

Ik ben goed geholpen, mijn contactpersoon dacht goed met me mee en handelde snel. Kortom zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Anita, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling, we zijn echt heel blij dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen met een 10! We staan graag in de toekomst weer voor u klaar om u weer even goed van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Main Sales

7

Snelle levering

Mooi assortiment, snelle levering, goed contact.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Aad, We willen u hartelijk bedanken voor het schrijven van deze beoordeling. We zijn blij te lezen dat u tevreden bent met ons assortiment, de snelle levering en het contact. We hopen dan ook in de toekomst weer voor u te mogen klaar staan. Met vriendelijke groet, Team Main Sales

10

Super goede communicatie, wordt altijd erg snel geholpen

Contact met de mensen daar is prettig, ze pakken dingen snel op en houden zich aan leverafspraken.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Naomi, Wat super fijn dat je tijd en moeite hebt genomen om ons te beoordelen. We zijn hier heel blij mee, dank je wel! We vinden het altijd fijn om voor jullie aan de slag te gaan en hopen dat ook nog een lange tijd te mogen doen. Met vriendelijke groet, Team Main Sales

Over Main Sales Europe B.V.

Main Sales Europe levert relatiegeschenken, promotietextiel en bedrijfskleding aan bedrijven, (onderwijs)instellingen en overheden in heel Europa. Snel, betrouwbaar, ISO-gecertificeerd en met kennis van zaken. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van custom made artikelen die uw merk en naam sterker maken.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd