Beste Johanna, Hartstikke bedankt voor uw beoordeling aan ons met het cijfer 10. Wij zijn zeer blij dat u tevreden met ons bent en dat u ons heeft uitgekozen om de fleecevesten te leveren voor de dak- en thuislozen. Een prachtig initiatief van u. Wij hopen dan ook de volgende keer weer voor u te mogen klaar staan. Met vriendelijke groet, Team Main Sales
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het fijn om te vernemen dat u tevreden met ons bent en dan in het bijzonder met onze kwaliteit en communicatie. Graag staan wij volgende keer weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Main Sales
Verbeterpunten.
Beste Esther, Hartelijk bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen met het cijfer 10. Wij zijn blij om te vernemen dat u tevreden met ons bent als uw leverancier van de sporttassen. Graag staan wij de volgende keer weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Main Sales
Pluspunten
Nadat we de verkeerde bestelling hadden ontvangen werd er snel werk van gemaakt en hadden we de volgende dag alsnog de goede bestelling binnen.
VerbeterpuntenZorgen dat het magazijn niet de verkeerde spullen verstuurd maar goed foutje kan gebeuren :)
Beste heer/mevrouw van Haverkamp Groep, Hartelijk bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Wij vinden het altijd erg vervelend als er een fout wordt gemaakt zoals bij u is gebeurd. Wij zijn blij dat wij dit op tijd hebben kunnen rechtzetten en dat u er begrip voor heeft. Wij hopen dan ook de volgende keer weer voor u te mogen klaar staan. Met vriendelijke groet, Team Main Sales
Pluspunten
Friendly and helpful service, products of high quality. Really good and professional!
Dear sir/madam of Sea Salt and Chocolate, Thank you for your rating with a 10! We are really glad to hear that our service friendly and helpful was and te products of high quality. We hope we may help you next time again. Best regards, Team Main Sales (and a fan of your cakes ;)
Pluspunten
Direct antwoord en direct een oplossing of iets nieuws als het met de levering fout gaat
Beste klant, Hartelijk bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Wij vinden het fijn om te horen dat iedereen blij was met de mini kaasfonduesetjes. Graag staan wij de volgende keer weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Het Main Sales team
Pluspunten
Nieuwe ervaring, maar louter positief. Afspraken allen nagekomen en levering naar wens.
Beste heer/mevrouw van Sportprijzenkampioen.nl, Hartelijk bedankt voor uw super positieve beoordeling aan ons. Wij vinden het fijn om te horen dat alles naar wens was en wij hopen dan ook de volgende keer weer voor u te mogen klaar staan. Met vriendelijke groet, Team Main Sales
Pluspunten
snelle levering en duidelijke communicatie over de levering.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten.
Beste Leo, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Wij zijn blij om te vernemen dat de communicatie duidelijk en goed verliep en hierdoor de levering snel bij u was. Wij hopen dan ook de volgende keer weer voor u te mogen klaar staan.
Pluspunten
Duidelijk en snel. Positief in de communicatie en erg vriendelijk.
VerbeterpuntenDe gedrukte logo zijn nu al aan het vergaan bij sommige truien.
geachte heer, ik had van mijn collega begrepen dat het probleem is opgelost, en dat er nieuwe truien zijn besteld. Excuus voor het ongemak en wij gaan er van uit dat de bedrukking er nu netjes op blijft zitten.
Beste klant, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling met het cijfer 8. Wij zijn blij om te vernemen dat u tevreden bent met ons al leverancier. Wij hopen de volgende keer weer voor u te mogen klaar staan. Met vriendelijke groet, Team Main Sales
Beste IKC Laar, Bedankt voor uw beoordeling met het cijfer 8. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden met ons bent. Wij hopen dan ook de volgende keer weer voor u te mogen klaar staan. Met vriendelijke groet, Team Main Sales
Pluspunten
Vlotte communicatie Prijs - kwaliteit
Verbeterpunten/
Beste klant, Hartelijk bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen en dan ook nog met een prachtig cijfer: 8. Wij zijn blij dat u tevreden bent met de prijs-kwaliteit verhouding van de Kerstsokken. Ook geeft u aan dat de communicatie vlot verliep, dat doet ons goed om te horen. Wij staan de volgende keer graag voor u klaar om u even vlot van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Main Sales
Pluspunten
Accurate en snelle communicatie en handelen
Beste Vereniging Sport en Gemeenten, Hartelijk bedankt dat u ons heeft beoordeeld. Wij zijn blij om te vernemen dat u onze communicatie en handelen als accuraat en snel heeft ervaren. Uiteraard is dat ook ons streven. Ook zijn wij blij dat u tevreden bent met de gekochte jongleerballen en draagbare BBQ's. Wij staan graag de volgende keer weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Het Main Sales Team
Beste Kim, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te vernemen dat u tevreden bent met ons als leverancier van uw bidons. Graag staan wij de volgende keer weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Main Sales
Beste rb Farmsupply, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen en uiteraard ook bedankt dat u ons het cijfer 9 heeft gegeven. Wij hopen de volgende keer u weer net zo tevreden te mogen maken en dus weer voor u te mogen klaar staan. Met vriendelijke groet, Team Main Sales
Beste klant: Certificeringsadvies Nederland, Wij willen u aller eerst bedanken dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Wij zijn blij om te vernemen dat u onze service als super snel heeft ervaren. Uiteraard is dat ook ons streven. Wij helpen u graag de volgende keer weer net zo snel. Met vriendelijke groet, Team Main Sales
Beste klant, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling en dat u de tijd hiervoor heeft genomen. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de beanie's met led-verlichting. Wij hopen dan ook de volgende keer weer voor u te mogen klaar staan. Met vriendelijke groet, Team Main Sales
Pluspunten
prettig contact snelle service
Beste Arese Trade BV, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het fijn om te horen dat u het contact en de service als prettig en snel heeft ervaren. Uiteraard is dit ook ons streven. Wij hopen dan ook de volgende keer weer voor u te mogen klaar staan. Met vriendelijke groet, Team Main Sales
Levering duurt lang. Eerst offerte dan wachten op betaling dan nog een keer vragen naar de kleur. Voor als je iets snel moet gebruiken niet hier bestellen.
Allereerst hartelijk bedankt voor uw reactie. Ik heb mij even verdiept in uw bestelling. Bij uw offerte aanvraag heeft niet aangegeven om welke kleur het betrof. Mijn collega heeft hier bij het versturen van de proforma factuur wel om gevraagd. Echter helaas geen direct antwoord op gekregen. Bij de bevestiging van ontvangst betaling heeft ze hier wederom om gevraagd. Ik vind het vervelend dat u ervaren heeft dat het te lang heeft geduurd, maar als wij niet weten welke kleur er besteld is kunnen wij de order dan ook niet verder in gang zetten. Ik hoop u hierbij voldoende op de hoogte te hebben gebracht.
Pluspunten
snel en makkelijk 'her-order'
Verbeterpunten-
Beste klant, Bedankt voor uw tijd om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u de 'her-order' als makkelijk en snel heeft ervaren. Uiteraard is dit ons streven. Wij hopen dan ook dat wij de volgende 'her-order' minstens net zo snel voor u mogen afhandelen. Met vriendelijke groet, Team Main Sales
Pluspunten
Doen veel moeite. Snelle en duidelijke reactie op mails.
VerbeterpuntenDit niet zo zeer voor het bedrijf zelf. Ik heb geurkaarsjes gekocht als kerstpresentje voor mijn klanten in de kapsalon. Helaas was het laten bedrukken met mijn logo duurder dan het kaarsje zelf, daarom heb ik dat niet laten doen. En de kaarsje lekken. Gelukkig had ik dit zelf snel in gaten en kan ik het de klanten zeggen. Maar dit mag eigenlijk niet, ook al zijn het goedkope kaarsjes.
Geachte mevrouw, Hartelijk bedankt voor uw feedback. Inderdaad vervelend dat de kaarsjes zijn gaan lekken. Helaas is dit bij dergelijke producten niet helemaal te garanderen dat de kaarsjes lekvrij zijn. Ik zal mijn collega vragen of ze u een tegoed voucher t.v.w. € 25,00 kan sturen welke u bij een volgende bestelling kunt verzilveren. Nogmaals excuus voor het ongemak.
Pluspunten
Snelle afhandeling, ook goed advies over alternatieve producten voor de producten die niet beschikbaar waren. Fijn dat ik dan ook even gebeld word om alles goed af te stemmen.
VerbeterpuntenGeen oude catalogus meer meegeven ;-)
Beste Hogeschool Rotterdam, Hartelijk bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Uiteraard streven wij er altijd naar om de juiste adviezen te geven bij alternatieven producten. Wij vinden het dan ook zeer fijn dat u dit ook zo heeft ervaren. Wij hopen dat jullie veel plezier zullen hebben van de aangekochte accessoires voor het eindejaarsfeest. Graag staan wij de volgende keer weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Main Sales
Pluspunten
Heel prettig contact.
Beste BeautyBank, Wij willen u bedanken dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Wij zijn blij dat u het contact als prettig heeft ervaren, want dat vonden wij ook. :) Wij hopen de volgende keer weer voor u te mogen klaar staan. Met vriendelijke groet, Team Main Sales
Pluspunten
Snel contact.
VerbeterpuntenVaak maar een deel antwoord op mails.
Beste klant, Wij willen u bedanken dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met het snelle contact. Maar wij vinden het uiteraard jammer om te lezen dat u het gevoel heeft gehad deels antwoord te hebben gekregen op uw mail. Wij hebben het mailcontact bekeken maar zagen hier in niet terug wat u bedoeld. U mag natuurlijk altijd vragen om meer uitleg telefonisch en per mail. Wij hopen dat wij de volgende keer weer voor u mogen klaar staan. Met vriendelijke groet, Team Main Sales
Hoefsmid 10
2631 RH Nootdorp
Main Sales Europe levert relatiegeschenken, promotietextiel en bedrijfskleding aan bedrijven, (onderwijs)instellingen en overheden in heel Europa. Snel, betrouwbaar, ISO-gecertificeerd en met kennis van zaken. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van custom made artikelen die uw merk en naam sterker maken.