Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij met deze 8 en staan heel graag de volgende keer weer voor u klaar. Vriendelijke groet, Main Sales Europe Erik de Beer
Pluspunten
Snelle reactie
Dank voor uw review. De volgende keer staan wij graag weer voor u klaar. Vriendelijke groet, Main Sales Europe Erik de Beer
Wij danken u hartelijk voor uw review. Wij staan graag de volgende keer weer voor u klaar. Vriendelijke groet, Erik de Beer Main Sales Europe
Pluspunten
goede service
Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn dat u ons een 8 hebt gegeven. Vriendelijke groeten. Main Sales Europe Erik de Beer
Hartelijk dank voor uw review. De volgende keer staan wij graag weer voor u klaar. Vriendelijke groeten. Main Sales Europe Erik de Beer
Pluspunten
Ik heb al meerdere keren besteld bij Mainsales, en ik ben altijd tevreden.
Super bedank voor deze review. Echt super! en uiteraard staan wij de volgende keer weer graag voor u klaar. hartelijke groet, Main Sales Europe Erik de Beer
Pluspunten
Snelle reactie op vragen of offertes. Moeilijke accounts aanmaken gelukig niet nodig.
Beste C. Hagoorth, super bedankt voor deze mooie review. Fijn dat wij u hebben kunnen helpen met deze artikelen. De volgende keer staan wij weer graag voor u klaar. Vriendelijke groet, Main Sales Erik de Beer
Beste meneer Albert, Hartelijk bedankt voor deze mooie review. Wij zijn blij dat u tevreden bent en hopen uw weer een volgende keer van dienst te mogen zijn. Vriendelijke groet, Erik de Beer Main Sales
Pluspunten
Fijn mail en telefonisch contact. Weten wat er gevraagd wordt en handelen hiernaar. Komen representatief over.
VerbeterpuntenDe kwaliteit van het product is niet naar verwachting. Dit had gezegd moeten worden dat de kwaliteit van het product anders/minder is dan voorheen
Beste Marjo, Helaas kunnen wij niet vooraf zeggen dat de kwaliteit eventueel anders is. De producten worden door geheel Europa verkocht. Normaal is er geen verschil tussen verschillende partijen. Indien u de volgende keer weer wilt bestellen, dan kunt u aangeven dat u een sample wilt hebben. Hopelijk kunnen wij u de volgende keer weer van dienst zijn. Groet Erik de Beer Main Sales
Pluspunten
Goed materiaal, snelle levering en prima communicatie
VerbeterpuntenPaar maal wat mindere kwaliteit van USB-sticks gehad, waardoor sommige terug moesten (overigens wel weer goed geregeld verder), maar dat is jammer.
Beste klant, hartelijk dank voor uw review. Ik ben blij dat het verder goed geregeld is door ons. En zeer bedankt voor uw waardering.Hopelijk tot een volgende keer.. Main Sales Europe Erik de Beer
Hartelijk bedankt voor uw review. Hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijk groet, Main Sales Europe B.V. Erik de Beer
Pluspunten
Goede en snelle reactie op vragen, scherpe prijs, vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenOp alle bestelde breekmessen zat een stickertje met de leveranciers gegevens, niet erg handig voor resellers.
Hartelijk bedankt voor deze review. Inderdaad moet ik u gelijk geven dat dit voor u niet heel handig is. Helaas is dat verplicht om dit te doen. Nogmaals danken wij u voor uw review. Vriendelijke groet Main Sales Europe. Erik de BEER
Beste Martijn, dank voor je review. Wij staan heel graag de volgende keer voor jullie klaar. Vriendelijke groet, Main Sales Europe Erik de Beer
Pluspunten
In het weekend plaatste ik mijn bestelling en in het weekend kreeg ik reactie terug. Snelle, informele communicatie. Snelle levering. 100% werkende producten.
Beste Paul, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een review voor ons te plaatsen. En fijn dat we kunnen vernemen dat u over Main Sales tevreden bent en ons dan een mooie 9 heeft gegeven. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop van zaklampen. De volgende keer staan wij weer heel graag tot uw dienst. Vriendelijke groeten, Main Sales Europe Erik de Beer
Pluspunten
Willen meedenken in oplossingen, snelle verzending.
Beste mevrouw Rosalie de Kooning, erg bedankt voor de review die u ons heeft gegeven. Dank dat u tevreden bent over de T-shirts en over onze oplossingen die wij hebben aangedragen. De volgende keer staan wij graag weer tot uw dienst. Vriendelijke groeten en veel plezier met de T-shirts. Main Sales Europe Erik de Beer
Pluspunten
Prima en snel geholpen. Klantvriendelijk en betrouwbaar. Goede prijs / kwaliteit verhouding
Beste Edith, zeer bedankt dat u tijd heeft genomen om ons een review te geven. Wij zijn erg blij met de 10 die u ons heeft gegeven en voor ons is dat een bevestiging, dat wij op de goede weg bezig zijn. Een volgende keer staan wij weer graag voor u klaar. Vriendelijke groet, Main Sales Europe Erik de Beer
Beste Edo Klopper, Hartelijk dank voor deze mooie 10. Daar zijn we blij mee. Veel plezier met uw aankoop. De volgende keer staan wij graag weer tot is dienst. Vriendelijke groet, Main Sales Erik de Beer
Goedemiddag meneer Frans, Hartelijk bedank voor deze vette 10. Daar doen we het graag voor. Wij wensen u veel succes met de schorten en de volgende keer staan wij weer heel graag voor u klaar. Vriendelijke groet, Main Sales Erik de Beer
Pluspunten
Good price Responsive and friendly customer service Order processed efficiently Quick delivery
VerbeterpuntenI would prefer not to have to ask for a quote and just be able to calculate the price online
Unfortunately, the price calculating online is not possible, because we want to give customers, the best price, Next time we will happy to help you. Best regards, Main Sales Erik de Beer Sincerely, Main sales Europe Erik de Beer
Geachte Feike, Dank voor deze mooie 10. En ook bedankt dat je de moeite hebt genomen een review te plaatsen voor ons. Hopelijk mogen wij de volgende keer weer voor je klaar staan. Hartelijke groet, Main Sales Erik de Beer
Pluspunten
Goedemorgen Marleen, Zeer bedankt voor je mooie review en dat je hier de tijd voor ons hebt genomen. Echt super bedankt hoor. Wij hopen dat jij je doel bereikt met het kerstgeschenk welke je voor jouw klanten gebruikt. Ik hoop dat zij, net zo blij ermee zijn als wij. Hopelijk tot de volgende keer. Hartelijke groeten, Main Sales Europe Erik de Beer
Pluspunten
Net product, goede beschrijving en snelle levering
Beste mevrouw Koch, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen ons een review te geven. Wij zijn erg blij met deze mooie 10 en we gaan ons best doen om onze klanten als koning blijven te behandelen. De volgende keer staan wij weer graag voor u klaar. Vriendelijke groet, Main Sales Europe Erik de Beer
Hartelijk bedank voor uw review. Wij zijn daar zeer blij mee dat u de tijd heeft genomen om deze review te plaatsen. Hopelijk mogen wij u de volgende keer weer van dienst zijn. Hartelijk groet, Main Sales
Pluspunten
Reageren lekker snel en snappen goed wat we bedoelen .
VerbeterpuntenBetere afspraken maken met hun leveranciers. We hebben 2 maal roze schortjes voor onze ijswinkel gekocht. De eerste levering was perfect. Mooie kleur en super glad na het wassen . De 2de levering zag er het zelfde uit maar de stof is kwalitatief heel slecht. Enorm dun en kreukelig. We moeten al die schortjes strijken om ze te kunnen gebruiken.
Beste Rob, Dank voor uw review. Ik heb inmiddels vernomen dat wij de klacht met u hebben opgelost, nadat u na 3 maanden de klacht had doorgegeven. Wij zijn blij met u als klant en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Vriendelijke groet, Main Sales Erik de Beer
Retour aannemen of op zn minst duidelijk aangeven dat er geen retour wordt aangenomen voordat je besteld en niet erna
Wij vinden het natuurlijk altijd vervelend dat het product wat door u gekocht is tegenvalt, en dat deze niet retour kunnen gestuurd worden. Doordat wij alleen leveren aan bedrijven en niet aan particulieren heeft u geen recht van retour. Dit staat ook duidelijk in onze leveringsvoorwaarden, welke u aangeboden zijn tijdens het aanvragen van de offerte. Goederen worden speciaal voor u ingekocht en eventueel bedrukt, en kunnen daarom in de meeste gevallen ook bij onze fabrikanten niet meer terug. Het is misschien voor de volgende keer dat u gaat bestellen, u kunt altijd bij ons een sample bestellen, welke in de meeste gevallen bij een uiteindelijke order netjes verrekend wordt.
Hoefsmid 10
2631 RH Nootdorp
Main Sales Europe levert relatiegeschenken, promotietextiel en bedrijfskleding aan bedrijven, (onderwijs)instellingen en overheden in heel Europa. Snel, betrouwbaar, ISO-gecertificeerd en met kennis van zaken. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van custom made artikelen die uw merk en naam sterker maken.