Pluspunten
Snel, alles klopte, prima producten
Pluspunten
Goed contact gehad en snelle afhandeling van de order. Ook na verkeerde bedrukking van het logo werd de fout opgelost en kregen we kosteloos nieuwe brillen toegestuurd.
Geachte heer, het klopt inderdaad dat er een fout is gemaakt met het opmaken van het logo t.b.v. het printen. De drukproef welke wij u hebben gemaild om te accorderen is de fout u ook door u niet opgevallen. In overleg met elkaar hebben wij voorgesteld nieuwe te leveren voor de helft van het geld, waarbij u de brillen met drukfout mocht behouden. Wij waren er van overtuigt het naar tevredenheid te hebben opgelost. Echter willen wij u alsnog aanbieden om de foute brillen aan ons te retourneren, waarbij u dan een creditnota zult ontvangen van het te veel betaalde bedrag. Wij vernemen graag uw reactie.
Na telefonische bestelling is afgesproken het de volgende dag optehalen. Bij binnenkomst was order onbekend en moest nog worden klaargezet. Onvriendelijke behandeling. Na het vragen om een nota (voor boekhouding) werd aangegeven dat ze niet voor dit ook nog eens een bon konden maken. Een bon die ik nog steeds niet binnen heb. Opmerking van medewerker dat ze eigenlijk geen verkoop aan de zaak doen. Mijn opmerking terug: dat ze dan de order niet hadden moeten aannemen. Ps ik heb de order voor een vriend opgehaald en vond dat ik erg onvriendelijk ben geholpen. Jammer voor de eerste kennismaking! Eens maar niet weer.....
Wij vinden het vervelend dat u een negatieve ervaring heeft gehad bij het bezoek aan ons bedrijf. Het is de betreffende collega ook niet de bedoeling geweest om onvriendelijk over te komen. U moet begrijpen dat de minimale af te nemen aantal poncho's 250 stuks is, en dat zij voor uw vriend een uitzondering heeft willen maken door er toch 100 te leveren. Dit betekende echter wel dat zij deze nog even moesten uittellen, en dat u even moest wachten. Met betrekking tot de nota, is het dat wij deze per mail versturen, daar wij normaal geen contante verkoop aan de deur hebben. De factuur heeft u dezelfde dag mogen ontvangen. Ik hoop dat u langs deze weg wat meer duidelijkheid heeft, en dit iets van uw teleurstelling heeft kunnen weg nemen.
Pluspunten
Betrouwbaar, kunnen als het er om gaat snel leveren.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede en snelle afhandeling.
Pluspunten
Snelle reactie en afwerking!
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goed overleg zoals telefonisch als per mail
Pluspunten
Goeie en snelle levering
VerbeterpuntenEen winkelwagen toevoegen aan jullie site
Pluspunten
Correcte service, vlotte reactie op vragen en prima producten.
Verbeterpunten(Meer) Prijzen op de website vermelden. Bij veel producten moet je een offerte aanvragen en dat werkt drempelverhogend.
Pluspunten
Leuke aanbiedingen
VerbeterpuntenLeveringstijd komt niet overeen met gemaakte afspraaak. 2 werkdagen levertijd, wachten nu al een week op levering en wordt waarschijnlijk nog langer
Pluspunten
Makkelijk telefonisch beteikbaar
VerbeterpuntenBewust onjuiste info verstrekking over aankomst pakket. Onproffesionele benadering over ontvangen van het pakket. Kortom na de betaling. Minimale dienst verlening.
Pluspunten
Pluspunten
Snel contact en snelle levering.
Pluspunten
duidelijke communicatie, en iedereen kan alle gegevens over een account gemakkelijk terugvinden als de account manager niet aanwezig is
VerbeterpuntenGraag eerst bericht van verzending sturen voordat de verzending echt onderweg is.
Hoefsmid 10
2631 RH Nootdorp
Main Sales Europe levert relatiegeschenken, promotietextiel en bedrijfskleding aan bedrijven, (onderwijs)instellingen en overheden in heel Europa. Snel, betrouwbaar, ISO-gecertificeerd en met kennis van zaken. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van custom made artikelen die uw merk en naam sterker maken.