Pluspunten
uitstekende en snelle communicatie snelle levering
Pluspunten
Goede oplossing geboden na een fout in de bestelling
Pluspunten
Ondanks het feit dat de eerste levering niet van voldoende kwaliteit was, heeft Main Sales, en Carolien in het bijzonder, dit probleem bijzonder netjes opgelost. Ze heeft direct de leiding genomen en veelvuldig contact gezocht om een oplossing te vinden. Uiteindelijk hebben wij de gewenste shakebekers mogen ontvangen en kunnen wij onze verkoop weer vervolgen. Al met al zijn wij zeker tevreden over Main Sales en hebben we weer het volle vertrouwen voor onze volgende aankoop!!!
Pluspunten
snelle levering en heel aardig telefoondienst.
Pluspunten
Denken goed mee, heel servicegerichte
Hartelijk dank voor uw tijd en uw beoordeling.
Pluspunten
alles is bespreekbaar en eventuele suggestie ter verbetering worden gedaan. (goed advies)
Verbeterpuntengeen
Beste heer van Lingen, hartelijk bedank voor de mooie beoordeling.
Pluspunten
Duidelijk, snel, helder.
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Snelle actie, producten worden ook ruimschoots op tijd geleverd
Verbeterpuntengeen, ga zo door
Pluspunten
Goed en snelle communicatie, aflevertermijn is perfect.
VerbeterpuntenPrijs / kwaliteit kan beter.
Pluspunten
snelle response, scherpe prijs en goede kwaliteit! wat ze beloven hebben ze ook perfect gedaan!
Pluspunten
Eerste keer zaken gedaan met Mainsales. Ze zijn snel met reageren. Goed en prettig persoonlijk contact. Zeer snelle levertijd van bestede brillen.
Pluspunten
alternatieven werden geboden
Pluspunten
Snel en goed!
Pluspunten
Geholpen met het beste product uit te zoeken uit de collectie. Netjes en op tijd geleverd.
VerbeterpuntenMeer producten op de website zetten. Ik kon de producten die mij geadviseerd werden door de contact persoon daar niet vinden.
Hartelijk bedankt voor je beoordeling en je advies voor verbeterpunten. Wij leveren meer dan 100.000 artikelen en hadden in het verleden 10.000 artikelen op onze website. Wij hebben gekozen om vooral verschillende producten te laten zien en niet meer heel veel pagina's met het zelfde.Indien een klant een product wenst te hebben en dat niet ziet, dan kan hij dat via deze chat aangeven. Wij sturen dan een offerte via de mail met daarbij ook het beeldmateriaal van het gevraagde product. Nogmaals bedankt voor uw moeite! Erik de Beer Main Sales Europe
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij zijn daar erg blij mee omdat wij van tevreden klanten houden en ons altijd kunnen verbeteren.
Hoefsmid 10
2631 RH Nootdorp
Main Sales Europe levert relatiegeschenken, promotietextiel en bedrijfskleding aan bedrijven, (onderwijs)instellingen en overheden in heel Europa. Snel, betrouwbaar, ISO-gecertificeerd en met kennis van zaken. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van custom made artikelen die uw merk en naam sterker maken.