Pluspunten
snelle en goede afhandeling van de bestelling
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede prijs, erg toegankelijk wet betreft communicatie.
Pluspunten
alert, betrokken, goede overdracht van werk aan collega's, accuraat, aardig en informatief
Pluspunten
Snelle reactie en prettig geholpen aan de telefoon
VerbeterpuntenJammer dat ik 60 boxen tegelijk moet afnemen omdat Manutan gewenst product niet op voorraad heeft.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle afhandeling van de order, duidelijke offerte en toen bij de geurkaarsjes er kapotte exemplaren tussen zaten mochten die terug en kregen we ons geld terug.
Pluspunten
Korte lijnen en nemen telefonisch contract op indien nodig (blijven in ieder geval niet heen en weer emailen)
Pluspunten
VerbeterpuntenFoute product geleverd. Klacht is vlot afgehandeld en naar wens opgelost.
Beste meneer, mevrouw, Het verzoek voor uw review was helaas iets te vroeg verstuurd, waardoor u deze eerder ontving dat uw credit nota. Uiteraard hebben we inmiddels alles zoals met u besproken afhandeld. Graag zijn wij u een volgende keer weer van dienst. Met vriendelijke groet, Remco Verboon Main Sales Europe B.V.
Pluspunten
Goede communicatie via mail. Mooie producten. Goede kwaliteit!
VerbeterpuntenIn de offerte was een prijs niet genoemd en dat bleek later een fout te zijn van Main Sales. € 5,- tegemoetkoming gekregen op een bedrag van € 50,-.
Pluspunten
Geleverd volgens afspraak
Pluspunten
Vriendelijk geholpen, snelle afhandeling. Prima!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Pluspunten
Een hele snelle reactie vanuit het bedrijf en ik kreeg snel 3 samples (gratis) opgestuurd.
VerbeterpuntenKwaliteit van de bedrukking kan beter. De kleur is wat gelig en niet even geel op alle plekken.
Pluspunten
communicatie en service
VerbeterpuntenOns groen logo is totaal niet zichtbaar op de zwarte achtergrond. De proefdruk was eerder een grijse achtergrond, waarop het logo wel zichtbaar was, maar in het echt is dit dus echt slecht. Het logo had de witte kleur moeten hebben, zodat het toch zou opvallen. Jullie hadden ons hier toch op moeten wijzen! Nu hebben we een product gekocht, maar de opzet is totaal mislukt.
Beste klant, Wij vinden het jammer dat u niet helemaal tevreden bent over uw bedrukte artikelen. Wij hebben het door u aangeleverde logo gebruikt en op de digitale proef is dit weergegeven, waarbij het verschil in contrast is te zien. Wij zullen dit voor een volgende keer beter in de gaten houden en wij nemen contact met u op om dit te bespreken. Met vriendelijke groet, Remco Verboon Main Sales Europe B.V.
Pluspunten
uitstekende service. Betrouwbaar wat betreft levertijd.
Hoefsmid 10
2631 RH Nootdorp
Main Sales Europe levert relatiegeschenken, promotietextiel en bedrijfskleding aan bedrijven, (onderwijs)instellingen en overheden in heel Europa. Snel, betrouwbaar, ISO-gecertificeerd en met kennis van zaken. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van custom made artikelen die uw merk en naam sterker maken.