Pluspunten
snelle levering en goede commenecatie
Pluspunten
Klantvriendelijkheid, het meedenken en de snelle accurate uitvoering.
Pluspunten
betrouwbaar
Verbeterpuntenterugkerende klanten de mogelijkheid geven om op factuur te betalen.
Beste, Bedankt voor uw mooie review. Nieuwe klanten betalen bij ons inderdaad vooruit, bij bestaande klanten kunnen wij de betalingscondities altijd in overleg herzien. Bij uw eventuele volgende bestelling mag u dit aangeven, dan gaan wij met u overleggen voor een aanpassing. Met vriendelijke groet, Remco Verboon Main Sales Europe B.V.
Pluspunten
Na een eerste verkeerde aansluiting, snel nieuwe monteur ter plaatse en probleem opgelost
Pluspunten
al ruim 10 jaar tevreden klant: altijd prima producten en service
Pluspunten
Via de chat snelle hulp en antw op je vragen. + hulp om je order nog sneller te ontvangen als je aan de late kant bent!
Pluspunten
snel reageren op eventueel alternatief te leveren artikel of kleur
Pluspunten
gesprek op site met medewerkers.
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie
Verbeterpunten-
Pluspunten
snelle levering, goede offerte
Verbeterpuntenhoge bezorgkosten, voor relatief klein pakket
Beste Ton, Bedankt voor uw review. Wij gaan uw punt over de verzendkosten meenemen in onze evaluatie. Wij proberen altijd hierover zo transparant mogelijk te zijn. Met vriendelijke groet, Remco Verboon Main Sales Europe B.V.
Pluspunten
VerbeterpuntenDe kwaliteit van het product is zo-zo
Pluspunten
Goede prijs, goed contact.
VerbeterpuntenLevertijd Vind ik iets lang voor een product zonder opdruk. 8 werkdagen.
Beste meneer Kuipers, Bedankt voor uw mooie review. De levertijd is in dit geval inderdaad iets langer geweest omdat deze stanleymesjes uit ons Spaanse magazijn komen. Wij zijn overigens aan het onderzoeken hoe wij deze levertijd kunnen verspoedigen. Met vriendelijke groet, Remco Verboon Main Sales Europe B.V.
Pluspunten
De communicatie is erg vriendelijk, behulpzaam en snel! Ik had de T-shirts voor een bepaalde datum nodig en vijf dagen voor aanvang waren de T-shirts afgeleverd.
VerbeterpuntenIk heb als tip of beter uitleg te geven over hoe je bijvoorbeeld een jpg-bestand kunt omzetten in correcte bestand.
Pluspunten
VerbeterpuntenEr zitten een aantal paren bij die vies of beschadigd zijn. Dat is wel jammer.
Beste Manon, Bedankt voor uw review. Wij hebben direct contact met u opgenomen. Uiteraard gaan wij, zoals met u besproken, de vieze en/of beschadigde slippers direct vervangen voor nieuwe exemplaren. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Remco Verboon Main Sales Europe B.V.
Pluspunten
klantvriendelijk!!!
Pluspunten
- snelle levering
Verbeterpunten- hoge prijzen
Hoefsmid 10
2631 RH Nootdorp
Main Sales Europe levert relatiegeschenken, promotietextiel en bedrijfskleding aan bedrijven, (onderwijs)instellingen en overheden in heel Europa. Snel, betrouwbaar, ISO-gecertificeerd en met kennis van zaken. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van custom made artikelen die uw merk en naam sterker maken.