Pluspunten
Mooi product (mooier dan op plaatje) Prima prijs
Pluspunten
Snelle, nette afwikkeling. Communicatie verliep ook erg goed.
Pluspunten
Ik heb de dienst die mail service heeft geleverd als een zeer goede service ervaren!!! Wetend dat de nabestelling best veel extra werk zou opleveren zijn mijn shirts van Art Centre Delft zijn zonder enig probleem nageborduurd! Ik heb ben heel snel geholpen! En de logo's zijn heel mooi geborduurd!!!
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Zeer goed mail verkeer en duidelijke opvolging
Pluspunten
Het materiaal was er op tijd zoals besproken
VerbeterpuntenLeveringen naar het buitenland kunnen niet gegarandeerd worden. Nu is het goed gegaan en zijn we blij, maar het had ook te laat kunnen zijn en ze willen zich niet committeren. Als klant wil je wel een engagement.
Beste Christof, Bedankt voor uw review. Uiteraard kunnen wij leveringen naar het buitenland garanderen, echter betrof het in dit geval een spoedzending. Waarbij wij altijd willen aangeven dat er door overmacht altijd een situatie kan optreden waardoor de levertijd niet wordt gehaald. Excuus als dit niet juist bij u is overgekomen. Met vriendelijke groet, Remco Verboon Main Sales Europe B.V.
als er een huisadres opgegeven wordt ipv schooladres (ik moet alle doosjes nog "bestickeren" met kleurenlogo van school + bijpassende afscheidstekst en uitgelegd hebt dat op de site gecontroleerd kan worden dat ik adjunct directeur ben, dit schijnbaar niet kan, zodat ik gedwongen wordt zware dozen van school naar huis te vervoeren. Ze hebben via de schoolsite ook het schooladres gevonden!
Beste Ellen, Bedankt voor uw review. Vervelend dat u onnodig heeft moeten tillen met de dozen. Wij leveren altijd af op het adres van de school, omdat er anders een groot risico ontstaat dat een zending op een privé-adres niet kan worden afgeleverd. Zoals u aangeeft is uw situatie echter anders, dit is bij ons niet goed geïnterpreteerd, wij zullen kijken waar dit niet helemaal goed is gegaan en wij zullen zorgen dat we dit in de toekomst anders registeren. Met vriendelijke groet, Remco Verboon Main Sales Europe B.V.
Pluspunten
Snel geholpen.
Zeer jammer dat ik geen antwoord kreeg op mijn klacht!
Beste Evy, Bedankt voor uw review. Ons contact met betrekking tot uw klacht is opgepakt, wij hebben u inmiddels een voorstel gedaan. Uiteraard streven wij ernaar om mogelijke klachten altijd naar tevredenheid op te lossen. Excuses voor de vertraging. Met vriendelijke groet, Remco Verboon Main Sales Europe B.V.
De bestelling die wij gedaan hadden was niet doorgegeven. Na een week informeerde ik over de levering en toen bleek dat het nog niet eens besteld was!
Beste Fenna, Bedankt voor uw review. Het klopt inderdaad dat er tijdens uw bestelling intern iets niet goed is gegaan. Wij gaan dit uitzoeken en ervoor zorgen dat dit in de toekomst niet meer zal voorvallen. Onze excuses voor het ongemak, wij hebben inmiddels reeds contact opgenomen. Met vriendelijke groet, Remco Verboon Main Sales Europe B.V.
Pluspunten
top snelle reactie/actie
Pluspunten
Snel en vriendelijk. Telefonisch zeeeer goede service
VerbeterpuntenGeen online bestelformulier
Pluspunten
Snel goed en netjes, goede kwaliteit
VerbeterpuntenIk was wat verbaasd dat alles ineens onderweg was.
Pluspunten
Goede vraag/antwoorden via e-mail.
Pluspunten
Enorm snelle levering! Dit kwam erg goed uit voor het verzenden van onze kerstgeschenken.
VerbeterpuntenKwaliteit van de kurkentrekkers had iets beter gekund. Maar voor die prijs kunnen we eigenlijk niet klagen.
Snellere communicatie van studio inzake drukproef
Betere foto's op de site. Kleur kwam niet overeen. Het rood neigde meer naar oranje en op de foto leek het net of er een witte bies omheen zat, maar dit was beige.
Beter/sneller communiceren over ontvangen ontwerp bestanden en de status hiervan.
Pluspunten
Ik ben erg tevreden over de geleverde diensten. Goede en snelle communicatie. Ook de goede service en het meedenken over het ontwerp stel ik zeer op prijs.
VerbeterpuntenHoop dat de prijs goedkoper kan.
Hoefsmid 10
2631 RH Nootdorp
Main Sales Europe levert relatiegeschenken, promotietextiel en bedrijfskleding aan bedrijven, (onderwijs)instellingen en overheden in heel Europa. Snel, betrouwbaar, ISO-gecertificeerd en met kennis van zaken. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van custom made artikelen die uw merk en naam sterker maken.