Pluspunten
Very personal communication! Very fast and easy to handle.
VerbeterpuntenI think that some products could have a minimum order quantity smaller! Lollippops for example.
Pluspunten
Snel geschakeld, afspraken nagekomen!
Pluspunten
Een super service! Midden in de nacht de poncho's op kunnen komen halen!!
VerbeterpuntenPrijs is aan de hoge kant! voor ons had ik liever niet gehad dat er blaadjes met het logo en de naam "Main Sales" bij de poncho's zaten.
Pluspunten
Pluspunten
FlexibiliteitB
Verbeterpuntengebruik logo op het gekozen item was onmogelijk blijkbaar
Pluspunten
Snelle reactie op vragen via mail en telefoon
Pluspunten
Afhandeling van klacht. Snelheid van reageren. Communicatie.
Beste mevrouw De Wilde, Dank voor uw review. Tijdens uw gesprek met onze collega is inmiddels met u gesproken over een passende oplossing voor de klacht over uw bestelling. Wat overigens niet wegneemt dat wij ons willen verontschuldigen voor het ongemak. Ook gaf u aan niet tevreden te zijn met onze manier van communiceren naar u toe tijdens de afwezigheid van uw contactpersoon. Ook hier gaan wij intern kijken wat er niet goed is gegaan en hoe wij dit soort vervelende situaties in de toekomst kunnen voorkomen. Wij hopen door middel van de overeengekomen oplossing u in de toekomst alsnog opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Remco Verboon Main Sales Europe B.V.
Pluspunten
Snelle levering, meedenken met klant
Pluspunten
Snelle en duidelijke reactie bij vragen. Prijs kwaliteit verhouding heel goed.
Pluspunten
Goede communicatie in het voortraject Perfecte website Aftersales bij problemen kletsverhaal over een intern probleem daar hebben wij niks mee te maken.
VerbeterpuntenVerkeerde product geleverd(wijnkoelers) Ander product (powerbanks bedrukt) te laat,op de dag dat onze beurs was afgelopen geleverd.
Beste klant, Onze excuses voor het ongemak, per abuis zijn er in het magazijn verkeerde wijnkoelers ingepakt. De powerbanks zijn helaas niet tijdig geleverd door onvoorziene vertragingen. Wij hebben elkaar inmiddels gesproken en wij hopen dat u tevreden bent met de geboden compensatie. Met vriendelijke groet, Remco Verboon Main Sales Europe B.V.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Levering was op tijd.
VerbeterpuntenNa de bestelling moest ik zelf achter de verder planning en het concept ontwerp aan bellen omdat ik niets hoorde.
Pluspunten
Dat ondanks een te late levering er wel daadkrachtig naar een oplossing is gewerkt.
VerbeterpuntenDe levering bleek te steken op goedkeuring van drukproef (vergeten te sturen door MainSales). Wellicht een soort Notifier instellen voor een order als dus deze goedkeuring niet terugkomt binnen x dagen na orderinvoer.
Pluspunten
snelle offerte , goede communicatie over levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levering, altijd goede en duidelijke afspraken
Pluspunten
Verbeterpuntentransportkosten kunnen naar mijn inzien best lager.
Hele slechte communicatie. Vanaf begin was de uiterste leverdatum bekend, maar door het niet communiceren ( van oa een betaling die niet gedaan was en vakantie van een medewerker) de bestelling enkele dagen na uiterste leverdatum. Vanwege de te late levering was het leveradres aangepast, maar toen toch nog op het verkeerde adres geleverd. Een gedeelte zou donderdag voor 11 uur geleverd worden, maar dat lukte ook niet. Uiteindelijk donderdag middag bij de brabanthallen geleverd. We krigen de spullen 1 dag voor het evenement, bij levering blijkt de achterzijde niet bedrukt te zijn.
Beste mevrouw Jansen, Wij vinden het jammer dat het orderproces niet is verlopen zoals vooraf door u gewenst. Er is in onze drukkerij inderdaad helaas iets niet goed gegaan waardoor per abuis de bedrukking op de achterkant niet is geplaatst, zoals reeds besproken zullen wij de kosten hiervoor crediteren. Een vertraagde levering is helaas het gevolg van een periode van 3 weken die er is ontstaan tussen het geven van de opdracht en de ontvangst van uw betaling. Wij hebben in deze periode meermalen tevergeefs contact met u opgenomen. Gelukkig is uw bestelling uiteindelijk op tijd voor uw evenement afgeleverd en is alles uiteindelijk toch nog succesvol geweest. Met vriendelijke groet, Remco Verboon Main Sales Europe B.V.
Hoefsmid 10
2631 RH Nootdorp
Main Sales Europe levert relatiegeschenken, promotietextiel en bedrijfskleding aan bedrijven, (onderwijs)instellingen en overheden in heel Europa. Snel, betrouwbaar, ISO-gecertificeerd en met kennis van zaken. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van custom made artikelen die uw merk en naam sterker maken.