Geachte mevrouw, wij zien onder uw naam en mailadres geen enkele mail of foto's in ons systeem. Wij vragen bij een klacht en ook met een B-keus klacht altijd om foto's, maar hebben van u geen enkele mail of WhatsApp ontvangen. Heeft u dit onder een andere naam gestuurd? Wij horen u graag terug, want wij kunnen niets terugvinden hierover. Met vriendelijke groet, Team Nusierbestrating.nl
Geachte heer / mevrouw, U heeft bij ons B-keus besteld en hebben op 14-3-2022 per mail met u contact gehad. U stuurde foto's vanuit de pallet waarbij duidelijk te zien was dat er aan de onderzijde van de tegels schade zichtbaar was. Dit is bij verwerking als de achterzijde in het ophoogzand ligt niet meer zichtbaar. Dit hebben wij u dan ook per mail aangegeven. Wij hebben daarna niets meer van u mogen vernemen. Een beschadiging aan de achterzijde is natuurlijk niet zichtbaar als u de tegels verwerkt heeft en dit zijn dan ook tegels welke onder de B-keus voorwaarden horen. Wij horen u graag terug. Met vriendelijke groet, Team Nusierbestrating
Super om dit terug te horen! :)