Geachte heer / mevrouw, U heeft A-keus tegels besteld op onze site. Op het moment dat u bestelde was het product niet voorradig bij onze leverancier, dit had er toen mee te maken dat bijna 80% van de site niet meer voorradig was bij de leverancier. Bij ieder product waarbij er een langere levertijd van toepassing was stond met rood aangegeven LET OP LANGERE LEVERTIJD!! U heeft dan ook een mail vanuit de leverancier ontvangen met een voorlopige bevestiging van levering. Dit kan soms iets afwijken, maar dan praten we maximaal over een aantal dagen. Vanaf het moment dat de tegels uit productie komen, zult u een bevestiging van levering ontvangen. Deze datum is dan bevestigd en op deze datum zult u de tegels geleverd krijgen. Op het moment dat u bestelde stond er een datum in van productie er waren geen vertragingen in het productieproces waardoor er uiteindelijk toch in de door uw gevraagde week geleverd kon worden. De leverancier houdt de productie altijd iets anders aan, omdat het ook zo anders kan lopen en u dan de stratenmaker al in die week klaar had staan en dan misschien de tegels niet op tijd geleverd had gekregen. Wij zien dit niet als een puinhoop, maar een duidelijke communicatie om zo teleurstellingen te voorkomen. Wij vinden het vervelend dat u dit helaas als een puinhoop ziet. Met vriendelijke groet, Team Nusierbestrating
Beste Johan, Bedankt voor uw positieve review. Wij vinden dit erg leuk om te lezen! Met vriendelijke groet, Team Nusierbestrating.nl
Geachte heer / mevrouw, U heeft bij ons op 25 juni 2013 een bestelling gedaan deze is ook netjes bij u geleverd. Dat is bijna 8 jaar geleden. Op B-keus zitten andere voorwaarden, deze voorwaarden staan op de site, maar ook in de showroom duidelijk omschreven. Aangezien wij van deze tijd niets meer terug kunnen zien, kunnen wij verder niet inhoudelijk op uw review ingaan. Met vriendelijke groet, Team Nusierbestrating.nl
Geachte heer Sjoerd, Bedankt voor uw review. Wij vinden dit soort berichten altijd fijn om terug te horen. Heb even overleg gehad met mijn collega's, want u gaf namelijk aan dat er met een kooiaap geleverd was. Dit klopt inderdaad, uw straat was door ons niet goed in te zien op google maps, waardoor wij het risico niet wilde lopen dat de steenwagen van 18 meter niet op de gewenste locatie kon komen. Dus vanuit de transportplanning omgezet naar kooiaap levering. Nog een hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team Nusierbestrating.nl
Geachte heer / mevrouw, Wij begrijpen uw situatie en vinden het uiteraard heel vervelend dat u niet tevreden bent met het resultaat. Wij hebben natuurlijk informatie ingewonnen bij de leverancier, omdat er natuurlijk heel veel klanten deze tegels besteld hebben en geleverd hebben gekregen. Op de meeste tegels zit namelijk een langere levertijd, vandaar dat er veel mensen in back-order staan voor een bepaalde tegel. Deze tegel is bij veel mensen geleverd en heb de leverancier gevraagd of er meer berichten zijn teruggekomen. Deze tegels zijn namelijk allemaal van dezelfde productie. De leverancier geeft aan nog geen één terugkoppeling of ingelegde klacht te hebben gehad. U heeft gekozen voor de goedkoopste tegels van het assortiment van Excluton. Het is een standaard betontegel waarop geen extra luxe is verwerkt. Daarnaast gaf u aan dat u een tegel van 3 cm dik heeft besteld, maar de terrastegel+ betreft een betontegel van 4 cm dik. Wij vinden het vervelend dat u niet tevreden bent, maar zoals wij de foto’s ook kunnen beoordelen zien wij duidelijk de terrastegel+ zoals deze ook bij ons in de showroom ligt. Met vriendelijke groet, Team Nusierbestrating.nl
Geachte heer / mevrouw, U heeft bij ons op 31 januari 2018 een bestelling gedaan deze is ook netjes bij u geleverd. Dat is bijna 4 jaar geleden. Op B-keus zitten andere voorwaarden, deze voorwaarden staan op de site, maar ook in de showroom duidelijk omschreven. Op A-keus zit inderdaad garantie. U heeft bij ons geen 180 m2 besteld. In de review geeft u aan dat u een nieuwe terras van 180 m2 moet gaan leggen en dat u meer gekocht had, maar dat komt dan niet overeen met de 16 pallets die u toen heeft besteld. Wij hebben u gevraagd om foto's naar ons te mailen. Naar aanleiding van de foto's kunnen wij zien dat het om kleine beschadigingen gaat zoals bij B-keus kan voorkomen. Met vriendelijke groet, Team Nusierbestrating.nl
Bedankt voor uw review! Wat leuk om te horen :)
Geachte heer / mevrouw, U heeft bij ons op 14 juni 2020 een bestelling gedaan en toen ook geleverd gekregen. Bij deze bestelling is er toen der tijd B-keus geleverd waar bepaalde voorwaarden aan verbonden zijn. Wij hebben u toen om foto's gevraagd, helaas gaf u per mail op 14-7-2020 aan dat u geen foto's in bezit had van de uitval van de B-keus. Wij hebben deze melding dan ook niet verder kunnen behandelen, omdat er geen bewijs was van de uitval van de B-keus. Met vriendelijke groet, Team Nusierbestrating.nl
Geachte heer / mevrouw, U heeft bij ons een bestelling gedaan op 21 juni 2019 en ook geleverd gekregen. Wij zijn in november 2019 overgenomen dus kunnen helaas uw klacht helaas niet meer inzien. Met vriendelijke groet, Team Nusierbestrating.nl
Geachte heer / mevrouw, U heeft bij ons besteld op 3 januari 2017 en ook toen geleverd gekregen. Bij deze bestelling is er toen der tijd B-keus geleverd waar bepaalde voorwaarden aan verbonden zijn. Wij kunnen uw mail over deze klacht niet vinden in onze mailboxen, omdat wij in november 2019 zijn overgenomen. Uw bestelling is al van bijna 4 jaar geleden, waardoor wij hier ons ook niets meer van kunnen herinneren. Met vriendelijke groet, Team Nusierbestrating.nl
Geachte heer / mevrouw, U heeft bij ons een bestelling op 16 juni 2019 en geleverd gekregen. Bij deze bestelling is er toen der tijd B-keus geleverd waar bepaalde voorwaarden aan verbonden zijn. Wij kunnen uw mail over deze klacht niet vinden in onze mailboxen, dit omdat we in november 2019 zijn overgenomen. Deze klacht is te lang geleden dat wij ons hier nog iets van kunnen herinneren. Transport geven wij dan ook heel duidelijk aan op onze site. Een vrachtwagen van 18 meter kan niet op iedere gewenste locatie komen. Zie ook: https://www.nusierbestrating.nl/levering Houd er rekening mee dat er standaard wordt geleverd met een grote vrachtwagen van 18 meter. Deze wagen is aanzienlijk langer dan bijvoorbeeld een lijnbus of vuilniswagen. Smalle straten en voornamelijk scherpe bochten zijn voor een stenentrailer onmogelijk om te bereiken. De chauffeur zal lossen op de dichtstbijzijnde, veilige plaats. Het is mogelijk dat dit een stuk van uw huis af is, mocht de wagen niet verder de straat in kunnen. Twijfelt u of de wagen uw straat in kan? Mail dan uw adresgegevens en beoogde bestelling naar ons. Wij kunnen via Google Streetview een blik werpen op de situatie. Let wel, dit is slechts een indicatie. De werkelijke situatie is altijd ter beoordeling van de chauffeur. Daarbij staat het u vrij om na 3,5 jaar een review achter te laten, maar denkt u wel aan uw taalgebruik! Met vriendelijke groet, Team Nusierbestrating.nl