Pluspunten

Goede informatie over de proucten op de site en ze weten er zelf ook veel vanaf. We zijn goed geholpen en we konden het snel ophalen

in de showroom kan je niet alle tegels die ze hebben bekijken

Pluspunten

goedkoop, behulpzaam personeel, handige vrachtwagenchauffeur

kan niet op specifieke dag laten bezorgen, ze leggen het niet zelf aan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We hebben de Optimum Liscio tegel in de b keus aangeschaft op deze website, deze kon alleen er 10 m2 besteld worden en omdat we niet zoveel nodig hadden hebben we nu wat over. Voor de rest een goede aankoop, het was ook niet te duur.

Niet allle tegels kan je per losse m2 kopen

Pluspunten

Op deze site tegels besteld voor onze tuin en oprit. Erg goed geadviseerd door het personeel want we wisten niet dat oprit 6 Cm moest zijn, ze hadden alles nog op vooraad en het was snel bezorgd (4 dagen) dus daar ook niks over te klagen

Een optie om een heftruck bij de bezorging te hebben

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goedkope tegels

Eerst controleren voordat het verstuurd wordt.

Pluspunten

Hele goeie ervaring vind ik, ik kreeg veel info over de tegels die ik wou bestellen en de mensen waren erg aardig

Het zou handig zijn als ze het gelijk aan kunnen leggen.

Pluspunten

We hadden niet een heel hoog budget en wouden toch wel tegels aanleggen in de tuin. Op deze site terecht gekomen en hier dus besteld en eigelijk heel tevreden over de hele koop. Ze gaven goed advies en het was niet te duur en ze konden ook nog thuis bezorgen (in Leeuwarden)

We kregen wel best laat een mail dat ze kwamen

Pluspunten

Goede service in de showroom! We zaten te twijfelen tussen grezzo, Grigio en Nero van 60x60x4 voor het terras, erg goed geholpen en gelijk in de winkel daar de bestelling kunnen doen.

Fotos op de site zijn niet altijd duidelijk. in het echt zien de tegels er soms iets anders uit

Pluspunten

goedkoop snel geleverd aardig te woord gestaan

de vrachtauto paste niet door de straat

Pluspunten

Erg tevreden, snel geleverd en mooie tegels. B-keus ben ik ook tevreden over zowel de palisadeblokken als tegels.

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over mijn ervaring met dit bedrijf. Er is best snel geleverd, ook al woon ik een aardig stuk weg.

Pluspunten

De Excluton Fuego van 70 bij 70 gekocht in A keus. Ziet er zeer mooi uit en ook erg tevreden over de levering. Met een actie gekocht dus goedkoper dan normaal, top

Sommige foto's op de site zijn onduidelijk. Maar je kan wel in de showroo kijken

Pluspunten

Ik ben erg blij met de geleverde bkeus.

De vrachtwagen kon helaas niet de straat in, dus hij moest op de hoek lossen.

Pluspunten

Ik vind dat ze erg vriendelijk zijn aan de telefoon. Ze zijn kundig en konden mij veel vertellen over de tegels (onder andere de b-keus)

Pluspunten

mooie tegels voor een goede prijs. Ze zijn oook eerlijk over de b-keuze en helpen je goed

meer showrooms

Pluspunten

Sierbestrating en afsluitbanden besteld van de b keuze. Eerst moesten we er goed over nadenken maar tochde keuze gemaakt voor b keuze. Er zaten wat foutjes in maar niks onverwachts omdat dat ook of de webshop staat. dus we zijn er heel tevrede over.

dag dat het precies komt eerder aangeven

Pluspunten

tegels voor de oprit en brickwall besteld in de 2e keus. Heel goed dat dat kon want we hadden niet zo'n hoog budget en wouden heel graag een nieuwe oprit

leveringksosten is even duur ook als je dichtbij woont

Pluspunten

-snelle levering -goede prijzen - goede kwaliteit tegels -ze helpen je goed

-locatie - duidelijker aangeven welke dag het precies binnenkomt

Pluspunten

ze helpen je goed via de telefoon en ik vind het ook heel goed dat je voorbeeldstenen kan bestellen. het leveren is ook snel en goed

Je weet 1 dag vantevoren wanneer het komt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen ! 1 groot drama

Alles van wanneer leveren tot wat er geleverd wordt. Zeer slecht meer dan 20% kunnen weggooien

Pluspunten

Op deze website keramische tegels besteld voor ons terras/lounge, aan de prijzige kant maar dat was het zeker waard. Ze liggen er nu in en het ziet er heel goed uit. Levering was ook goed.

niet dat ik zo kan bedenken

Pluspunten

Zeer goede ervaring! 5 sterren. Alles was top geregeld en ze hielden ons goed op de hoogte. Devolgendekeer weer hier bestellen

DE locatie was eerst moeilijk te vinden

Pluspunten

Eerlijk over de levering en de producten. Goedkoper als de anderen. Goede klantenservice

je weet niet welke dag het precies komt

Pluspunten

Paar maanden geleden Brickwall stenen besteld van B-kwaliteit. Door omstandigheden leverdatum een paar maal moeten uitstellen. Geen enkel probleem. Na levering bleek dat er te weinig stenen waren geleverd. Dat is supersnel door Nathalie van de klantenservice opgepakt door voor te stellen of nalevering bij een tekort of creditering. De kwaliteit is boven verwachting. Er zaten stenen tussen die een iets andere breedte hadden, maar dat is alles. Vandaag gemaild dat ik genoeg stenen had. 's Middags stond het gecrediteerde bedrag op mijn rekening. Een klassebedrijf, qua levering, kwaliteit en klantgerichtheid, waar ik weer ga bestellen indien nodig.

Geen enkel punt.

Maasdijk 7