Pluspunten

Tevreden over mijn terrastegels plus in b-keus. Ja er zat hier en daar wat kleurverschil in maar niet extreem. We hadden niet zo'n groot budget dus erg fijn dat b-keus bestaat. Mvg

Pluspunten

Ik heb de B+-keus bestelt en ik was aangenaam verrast. De kleuren waren mooi en de kwaliteit was zeer goed.

Jammer dat je geen leverdag kan afspreken. Wel binnen 7 werkdagen geleverd!

Pluspunten

Kwaliteit: 9 Snelheid: 10! Mijn vrouw en ik hebben tegels besteld in de B_KEUZE. Onze verwachting over de kwaliteit was niet heel hoog, maar dit viel ons reuze mee. Heus wel wat beschadigingetjes maar voor de prijs helemaal niet erg. Vooral onder de indruk van de SNELHEID. Ruim binnen de verwachte bezorgtijd geleverd en keurig hierover gecommuniceerd. Chapeau

Pluspunten

Heb voor dit bedrijf gekozen omdat zij alles tegelijk kunnen leveren: zand, tegels, opsluitbanden, grind. Alles ineen geleverd dus kon gelijk aan de slag.

Pluspunten

Geen klachten Snelle levering en goed

Jammer dat de b-keus niet bij alles voorradig is

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik kan werkelijkwaar niks positiefs neer zetten! Onbeschoft totaal niet klantvriendelijk en je krijgt niet waar voor je geld!

Toko sluiten! Begin mei tegels besteld. In eerste instantie hadden we b keus bestrating binnen gekregen en het leek werkelijk waar nergens op! Het was gewoon klinkklare troep kon er niks mee. Naar vele mailtjes veder mochten wij andere regels bestellen. Gedaan. Binnen gekomen en we hebben de bestrating laten leggen door een erkent stratenmakers bedrijf. 20x30 strakke steen dien je altijd strak teleggen . Zo gezegd zo gedaan. Nog geen week later vlogen de hoeken kapot bovenlaag liet los direct gemaild met foto's. Kreeg tehoren dat deze met voeg gelegd diende teworden. Stratenmaker gebeld die had er nog nooit van gehoord als een steen met voeg gelegd dient teworden moeten er afstandhouders op zitten, dat zat er niet op. Gemaild en gedaan en wordt door verwezen naar het thuiswinkel.org. Hun kunnen niks voor mij betekenen. Gevraagd waarom ze zelfde steen zelfde dikte maar dan wildverband niet met voeg wordt gelegd wat hun advies was op hun website. Kreeg geen reactie en als ik belde wilde ze mij er niks over kwijt. Ga kijken op hun website en wat hebben ze gedaan! Bericht aangepast ook de wildverband dient nu met voeg gelegd teworden! Hufters zijn jullie dat jullie naar mijn vraag het bericht aanpassen. Ze kunnen niks meer voor me betekenen maar laten mij met 1 grote troep zitten. Bestel hier nooit, je kan beter je geld in de put gooien!!! ze gaan niet meer in op mijn vragen via de mail of telefoon, moet het van hun maar met de thuiswinkel.org oplossen. Schoften

Pluspunten

Goed geholpen aan de telefoon, een pallet restpartij stenen gevonden die nergens anders meer te vinden is.

Pluspunten

Mijn bestelling met optimum lisio is snel geleverd en ik moet zeggen dat de chauffeur erg goed in zijn vak was. Heeft de palletten gelost waar wij ze graag wilde hebben, zodat we makkelijk te achtertuin konden bestraten. Fijn dat het zo kon.

Pluspunten

Medewerkers weten veel over de tegels. Uiteindelijk gekozen voor beton en niet voor keramisch. Ik ben goed voorgelicht wat betreft deze keuze.

Pluspunten

Heel tevreden over zowel de bestrating en de opsluit banden. Waren B-keus maar niks geks, enkele schoonheidsfouten maar goed te verwerken!

Pluspunten

Fijne medewerkers, mooie tegels, mooie prijzen.

Pluspunten

Gebruik gemaakt van de 15 euro actie voor de flamestone. Erg blij mee, gladde toplaag die fijn aanvoelt.

Pluspunten

Er werd snel gereageerd op mijn mail. Hier al twee keer besteld en beide keren tevreden. De tegels van de eerste keer (b-keuze) passen mooi bij mijn tweede bestelling.

Pluspunten

Prima spullen prima service prima levering Goede prijs voor de spullen

Pluspunten

Productkwaliteit prima, complimenten voor de levering!

Jammer dat er vooraf geen datum gepland kon worden.

Pluspunten

Zeer tevreden over mijn aankoop. Geleverd in Vlaanderen, goede communicatie over het transport.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prijs

Als er een uiterlijke leverdatum voor bestellen wordt aangegeven als voorwaarde, check dit dan eerst goed, alvorens dit toe te zeggen("Als u vandaag overmaakt, dan is dat haalbaar"). Nu blijkt het achteraf toch niet haalbaar en heb ik een groot probleem tijdig een alternatief te vinden...

Pluspunten

Goed dat b+ dat er kwaliteit op zit en dat het qua prijs te betalen is wij wilden net wat meer zekerheid als b-keus dan is dit een perfecte optie.

Pluspunten

Onze order voor afhalen stond binnen een dag klaar, pallets werden per heftruck naar binnen gezet.

Pluspunten

Zowel afhaal als brengen mogelijk Afhaal stond snel klaar Heftruck hielp pallet inladen

Pluspunten

Speciaal op zoek naar tegels die makkelijk schoon te houden zijn ivm kids. Fuego antraciet tegels zijn zelfs in de bkeuze makkelijk af te nemen dus geen vlekken erg goed.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

2 soorten bestrating besteld ( 2 pallets) Type 1 bestrating was heel. Type 2 bestrating excluton ivory soft comfort 12m2( 2e pallet ) was compleet afval. Het zijn normaal gesproken strakke tegels maar wij ontvingen meer grind dan tegels. Dit was pas te zien nadat het folie er af was. 5 tegels waren met twijfel nog redelijk, de overige 19 tegels ( 50x100 tegels) waren poreus/gebrokkeld, veel hoeken af en diepe scheuren van bovenkant tegel tot onderkant tegel. De meeste van de 19 tegels was al door midden. We hadden 20% extra besteld, dus dan zou de overige 100% te gebruiken moeten zijn, maar slechts 10% is mogelijk te gebruiken met twijfel. Ze verschuilen zich achter de B-keus, maar deze tegels vallen onder geen enkele keus en is afval wat niet verkoopbaar is. Ze boden aan om dezelfde b keus tegels te komen afhalen, maar een paar uur daar naar toe rijden is geen optie. Wij laten jullie ook geen paar uur hier heen rijden om puin op te knijperen. Er werd om mijn verhaal heengedraaid en er werd gezegd dat we de tegels met scheuren van boven tot onderkant( enkel gedeeltelijk geschikt voor zaagwerk) best nog geheel kunnen gebruiken. We hebben veel foto's van alles gemaakt en we hebben jullie de moeite bespaard om puin op te komen ophalen door zelf het puin af te voeren, dus zou netjes zijn als wij voor het niet te gebruiken deel 9,5 m2 ons geld terug krijgen in plaats geld terug voor 5m2. Het gaat niet om een groot bedrag, maar betalen voor puin is onzin en weggegooid ge

Pluspunten

Voor ieder budget een tegel te vinden Ons pad/terras/oprit allemaal bestraat met tegels onder de 12 eu.

Pluspunten

Goede kwaliteit, goede bezorging, goede prijs/kwaliteitverhouding.

Maasdijk 7

6629KD Appeltern