Pluspunten

Zou dit bedrijf zeker aanraden! Goede kwaliteit abbeystones voor een scherpe prijs.

Pluspunten

Na bestelling snel mijn voorbeelsteentjes ontvangen en daardoor meteen besteld. Blij met mijn aankoop van de woodstone!

Pluspunten

Goedkoopste tegels, goede tegels geleverd. Top!

Pluspunten

Wij zijn super geholpen in de show room. Ik had grijze tegels in mijn hoofd maar na het zien van de tegels uiteindelijk gekozen voor kleur Ivory. Het bezichtigen is erg nuttig voor ons geweest.

Pluspunten

Super tevreden met onze nieuwe bestrating voor de achtertuin en oprit. Allebei kleur ivory staat super mooi.

Pluspunten

Big-bag en 5 pallets excluton optimum laten leveren. In overleg met de chauffeur kunnen lossen vlakbij de achtertuin. Gelukkig kon de vrachtwagen daar komen. Erg fijn scheelt ons een hoop sjouwen.

Pluspunten

Super service, snelle reactie op mijn vragen via chat en telefoon.

Pluspunten

Mooi en netjes geleverd top

Pluspunten

Mooie tegels in de tuin liggen. Combinatie van liscio silver en decora silver bow op het terras. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geld teruggestort

Goede b keus betontegel uitleveren en geen rotzooi! Na het advies van 10% extra bestellen te hebben opgevolgd was ruim 70 % beschadigd/ kapot geleverd!! Na veel gebel , ongeloof en heen en weer gemaild te hebben en foto's te hebben verstuurd. Werd er nog moeilijk gedaan om het met spoed retour te komen halen. Stratenmakers waren al geregeld en moesten dus opnieuw gepland worden, want zelfs op tijd nieuwe tegels leveren tegen bijbetaling zat er niet in! Werd ook geen moeite voor gedaan... kortom veel gezeur om het vervolgens weer retour te kunnen doen. Toen bij een andere leverancier besteld en daar werd het wel met spoed besteld en geleverd! Het kan dus wel.. bestel hier dus nooit een b keus betontegel!! Want incl 10 % extra besteld te hebben en dan nog ruim 70 % beschadigd is volgens mij geen b keus , maar afval! Dit moet niet kunnen..

Pluspunten

ik was toe aan een renovatie van mijn tuin, voor tegels bij nusierbestrating terecht gekomen. in de showroom gekeken en gekozen voor de pizzara nero antraciet 60 bij 60 b-keuze. staat prachtig in de tuin erg tevreden.

Pluspunten

Erg blij met mijn nieuwe terrastegels grezo. Voor een scherpe prijs in de AB keus perfecte tegels ontvangen.

Pluspunten

Overal lees ik over drukte voor bezorging. Dit bedrijf heeft, ondanks de waarschuwing, binnen de 10 werkdagen geleverd. SUper blij mee nu kunnen we aan de slag.

Pluspunten

Wat ze zeggen: onderaan de streep de voordeligste. Ik had bij de concurrent een offerte aangevraagd want zij zetten bij alle tegels 'extra korting mogelijk', nou mooi niet dus. Dan is de verzending bij NuSierbestrating wel hoger, maar in the end was ik goedkoper uit. De B-kwaliteit tegels zijn prima. Stratenmaker merkte nog op dat hij bij B-keuze verwacht had dat de tegels niet haaks zouden zijn, maar dat zijn ze wel. We zijn er twee tegen gekomen met een barst of een hoek eraf, maar daar konden we mee zagen. Ik vond het eng om zo van een plaatje te bestellen, maar ben erg blij met mijn keuze. De chat op de website gaf altijd direct antwoord op mijn vragen en ondanks de waarschuwing van een langere levertijd door drukte, werden de tegels binnen een week geleverd.

Aangeven op de site wat de omvang zal zijn van de levering: fijn om te weten hoeveel ruimte je vrij moet houden op straat.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

niks

Zeer slechte ervaringen met dit bedrijf. ik heb de tegels verona besteld 60x60x6. Zoals aangegeven op de site heb ik maar liefst 30% extra besteld. Blij levering bleken 2 pallets goed te zijn van de 17 pallets. de tegens hadden niet een beetje afwijking maar het sloeg gewoon nergens op. veel tegels waren gewoon zwart als of ze verbrand waren. tegels waren compleet anders en de dikte afwijking was oon best groot. tegels die begonnen met 6 cm dik en eindige met 3 cm . ik heb meerdere malen contact gehad maar ze doen er helemaal niks aan en verschuilen zich achter het B keuzen. met andere woorden ze kunnen leveren wat ze willen. terug sturen is geen optie dat komt neer op zo'n 750 euro ? alleen om het terug sturen. kijk dus goed uit met dit bedrijf want het lijkt goed koop maar als je de bestrating niet kunt gebruiken is het een duur grapje. Mvg

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Er wordt gereageerd op mail na aandringen

Levering was niet op de dag die was doorgegeven. De b keus die geleverd is lijkt wel d keus, breuk kan voorkomen.. Nou niet bij 20 % van de stenen hoor! Van de 100 bestelde opsluitbanden waren er serieus 35 zonder schade. Hele pallet kan rechtstreeks de container in. Als je netjes foto's doorstuurt wordt er doodleuk gezegd dat de oneffenheden, het grove maatverschil en de breuken conform b keus zijn. ik had 60 stenen 80 x 40 die van maatvoering van 40 mm naar 30 mm lopen. niet te verwerken op een mooi strak zand bed. Wat een waardeloze partij en service. Onbeschoft om zo'n partij, ik had namelijk 25 pallets vol af te leveren. BESTEL HIER GEEN B KEUS !!! het is zonde van je geld. Echt waar!

Pluspunten

Wij hebben voor een aantal jaren terug een terras gelegd. Ik was al lang op zoek naar dezelfde stenen om ons terras uit te breiden, maar deze stenen werden niet langer gemaakt. Bij nusierbestrating in de b-keus nog drie palletten kunnen vinden. Wij zijn er erg blij mee ze passen precies bij de rest van ons terras.

Pluspunten

Goede levering door een goede chauffeur. Hij heeft alles netjes bezorgd bij ons op de oprit.

Pluspunten

Blij met de kwaliteit van b-keus. Goede service!

Pluspunten

Super tegels b-keus, goed geholpen in de showroom.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na - een overigens onterechte klacht, waarvoor ik mijn excuses heb aangeboden - correct te woord gestaan. Komende week volgt de levering, ik ga er van uit dat dit ook aan mijn wensen voldoet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, haast geen uitval van tegels ondanks B keus. Wat dan wel weer jammer is dat als je 3 Pallets van een bepaalde steen besteld. Waarvan op de site vermeld word :voldoende op voorraad, dat je een andere steen ontvangt. En om het nog erger te maken krijg je dan een pallet met grotere tegels. Dus 2 x wildverband 40 en 1x wildverband 60. . De steen op zich is mooidus dat hetgeen andere is is niet zo vreselijk erg. Kwaliteit is hetzelfde. Maar voor de wildverband 60 moeten we wel creatief gaan leggen. Beetje jammer dat hier toch iets niet goed gaat....

Zorgen datgeleverd word wat besteld is

Pluspunten

Goede service, we hadden vernomen dat het door drukte wat langer kon duren maar dat werd duidelijk en eerlijk over gecommuniceerd. We zijn tevreden met onze B-keuze tegels.

Pluspunten

Goede kwaliteit b-keus ontvangen, viel ons reuze mee waren we toch wel bang voor. Erg blij mee

Pluspunten

Zeer beleefd en reageren zeer snel op de mail. Goede na service lossen problemen snel en goed op. Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding.

Maasdijk 7

6629KD Appeltern