Pluspunten

Goeie koffie :) nette service goed geholpen in de showroom.

Pluspunten

Zojuist AB-keus geleverd krijgen dit is echt zo goed helemaal happy

Pluspunten

Via de site monstersteen aangevraagd netjes geleverd daarna mooie order geplaatst

Pluspunten

goedkoper kon ik het nergens vinden ben tevreden

Pluspunten

6 pallets fleemastone helaas bleken deze niet voorradig goed geholpen met het vinden van een alternatief. Nu erg tevreden met het alternatief. Ziet er echt mooi uit tevreden met de keuze van mijn B-keus. ;)

Kan er geen benoemen!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Asociaal bedrijf dat om 6.00 sochtends palets met stenen op en voor andermans oprit dumpt, waardoor je je oprit en garage niet meer in of uit kunt. Hen hierop aangesproken en verzocht de palets te verwijderen, maar nemen geen verantwoordelijkheid voor de overlast die ze veroorzaken.

Pluspunten

Na enige twijfel maar via via te horen gekregen dat het nette tegels waren toch besteld en inderdaad het ziet er goed uit.

Pluspunten

Via de excluton site bij jullie uitgekomen en daar b-keus besteld onlin besteld netjes geleverd

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering met goede chauffeur

Telefonisch heel slecht geholpen uiteindelijk besteld en aantal en kleur komen niet overeen. Had beter moeten weten. Slecht verpakt.

Pluspunten

ivm weinig budget b-keus besteld en helemaal tevreden ligt er netjes in stratenmaker vond het goede kwalieit

Pluspunten

meer zorg voor de te leveren artikelen, nl van de 60 tegels zaten er 12 gebroken tegels in of op de pallet

Pluspunten

tegels online besteld helemaal happy

Pluspunten

Zeer positieve ervaring, levering keurig op tijd ondanks de winterse omstandigheden, op advies 10% extra besteld ivm B-keus maar nu bijna 10% over omdat er bijna geen breuk inzat. Helemaal top.

Pluspunten

Ik had 10% extra ivm b-keus besteld, het aantal beschadigde stenen viel mee maar ik had 4 pallets = 168 stuks palissade "noir" besteld. De helft was echter licht grijs, 1 pallet donker grijs en een pallet mooi zwart zoals bedoeld was. Wel iets om rekening mee te houden.

Pluspunten

heeft mij b keus tegels geleverd, maar waren super mooi

ik heb op dit moment geen verbeter punten. of misschien toch, toen wij bij het bedrijf kwamen kijken naar tegels was het erg koud, misschien de volgende keer beter weer.

Pluspunten

Wij wonen in belgie met een extra vergoeding kwamen ze ook daar netjes leveren.

Pluspunten

goed geregeld allemaal en behendige chauffeur

Pluspunten

Voor het eerst grote bestelling gedaan alles netjes voor elkaar tevreden met de b-keus producten

Pluspunten

Ziet er goed uit op het terrein genoeg keuze prijs kwaliteit verhouding goed en de klantvriendelijkheid was ook perfect goed geholpen toen we zijn geweest bij jullie

Pluspunten

De levering van de flagstones was snel en de kwaliteit was heel goed, geen beschadigingen.

Geen opmerkingen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Nette website, goedkoop en prima bezorging.

Ik had 70m2 besteld, de B-keuze weliswaar. Bestellen en bezorging verliepen prima. Netjes op tijd en vriendelijke chauffeur. Helaas viel de partij qua kwaliteit erg tegen. We hadden zo'n 15% extra besteld om uitval te compenseren. Uiteindelijk bleek meer dan de helft van de tegels forse beschadigingen te hebben. Bij twee pallets bleek de toplaag van de tegels te klein te zijn waardoor er grote naden tussen de tegels ontstonden, van veel andere tegels waren er aan de zijkant grote stukken uit. Al met al dus een hoop concessies moeten doen tijdens het leggen. Telefonisch en per chat contact gehad wat prima verliep maar helaas niet tot een erg bevredigend antwoord leidde. "Het risico van B-keuze". Hou er dus rekening mee dat het ook erg tegen kan vallen en dat je aan de genoemde 10% niet altijd genoeg hoeft te hebben.

Pluspunten

De snelle levering, we hoefden niet lang te wachten nadat we de bestelling geplaatst hadden. Dat was top!

Pluspunten

klantvriendelijkheid en afspraken worden nagekomen.

Maasdijk 7

6629KD Appeltern