Pluspunten
Enorm fijn en geduldig geholpen via de chatfunctie op de website door een kundige dame!
Met 7 pallets Excluton Exclunatura Lago 33x11x8cm Pure Olivine (B-keus) had ik 10% breuk en knip meegerekend.
Van alle geleverde pallets waren 2 klinkers onbruikbaar, en waren er in totaal 6 lichtjes beschadigd, geen breuk of grote verschil.
Via de transporteur vernam ik dat het B keus betrof omdat deze partij (kennelijk) al erg lang 'in de schappen' stond.
Het betrof overjarige A keus welke door wat aanslag van het buiten staan kennelijk niet als A keus verkocht mocht worden.
De transporteur is een echte vakman, erg aardige chauffeur die met precisie zijn bakwagen en kraan bediende. Enorm netjes te noemen.
Alles bij elkaar genomen ben ik erg blij mijn klinkers bij dit bedrijf te hebben besteld en zal mijn volgende bestelling hier ook zeker weer plaatsen! Dank je wel voor het fijne contact!
VerbeterpuntenTransportkosten zijn aan de hoge kant, en bijbetalen voor een kleinere bakwagen zou qua prijs gelijk moeten zijn aan een grote bakwagen.
Qua levering is binnen 7 dagen een lastig begrip, niet omdat ik geen 7 dagen zou willen wachten, het probleem is het afzetten van de openbare plek waar mijn klinkers geplaatst zouden moeten worden. Het zou handiger zijn indien de planning kan aangeven op welke dag de klinkers geleverd worden, wellicht een optie met bijbetaling dat de klant zelf kan bepalen of deze in de ochtend, middag of namiddag geleverd kunnen worden.