Pluspunten

maandag geleverd gekregen en dit ging met wat moeite want de straat was wat snel voor de grote vrachtwagen. Chauffeur was gelukkig heel vriendelijk en kon goed lossen. de bestrating ligt er nu in en we zijn tot nu heel blij met de puras tegels. Stratenmaker kon de gebroken tegels aan de zijkanten gebruiken, was maar een kleine hoeveelheid.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

ik had een bestelling gedaan van 6 pallets waar bij ik totaal geen reactie of mail terug kreeg toen heb ik maar gebeld dat kon tot s,avonds 10 uur daarbij heb ik ruim een half uur aan de telefoon gezeten met een stem op een bandje ik ben de volgende die aan de beurt is na een half uur ging het over in een berichten box kon je inspreken dan wordt je zo spoedig mogelijk terug gebeld dat is gebeurd de volgende dag het bleek ik heb een verkeerde email in gevuld die niet eens bestaat kon niet aangepast worden heb nog een pallet bij besteld met het goede email dat ging wel goed het zou een week duren op woensdag dat het geleverd zou worden staat de wagen voor de deur op vrijdag 5 dagen eerder zonder een berichtje of iets dergelijks toevallig was ik thuis.zo al met al vindt ik het erg chaotisch bedrijf moeilijk mee af te spreken heeft te veel eigen belang ook in het leveren van goederen de klant komt op de 2e plaats dat IS WEL ERG JAMMER.

Pluspunten

b keuze Stone walling gekocht.2 volle pallets.Alle stenen zagen er goed uit en de levering was binnen 5werkdagen.Ben dus super tevreden.

Pluspunten

Via de stratenmaker gewezen op dit bedrijf. Grote voorraad producten. Stratenmaker had hier wel vaker producten gekocht en daarom extra tegels gekocht want hij zei dat er wel producten uit zouden vallen. CHauffeur was er snel en de tegels zien er prima uit. Zaten zeker gebroken tegels bij en beschadigingen, maar konden we in hoeken gebruiken.

Jammer dat onze eerste optie niet genoeg van was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er wordt een prima produkt geleverd voor een hele scherpe prijs. Er was slechts 1 van de 90 b-keus stenen van hangflor grijs anthraciet beschadigd. Conclusie een hele dikke vette 10!!!

De bezorging was allerbelabberdst. Het zou eerst op vrijdag 4 augustus geleverd worden tussen 9 en 12, daarna tussen 12 en 6, daarna tussen 6 en 8 uur. Voor mij een dag huisarrest. Op de mail kwam toen dat de bezorging op zaterdag 5 augustus tussen 23.10 wn 1.10 uur zou plaatsvinden. Dit bleek niet te kloppen. Er werd met de hand op het hart verzekerd dat ik maandag 7 augustus de eerste zou zijn om 12 uur. Wij waren nummer 6 volgens de chauffeur die de vracht op 16 uur afleverde. Weer een middag naar de kloten. Wat is een bezorgbelofte nog waard? Conclusie een hele dikke vette 1 !!!!

Pluspunten

Het eerste contact met het bedrijf voor informatie was prettig. Ook het bestellen ging vlot en makkelijk. De levering vond helaas niet plaats op het verzochte moment (werd tijdens de vakantie geleverd terwijl we niet thuis waren) terwijl dit vooraf was aangegeven. Chauffeur ging er overigens goed mee om en met een tweetal belletjes wist hij de tegels netjes in een nauwe straat te plaatsen. Helaas bleek er op de website een informatiefout gemaakt te zijn waardoor het om 'afgehoekte' tegels ging. Wij als klant waren hier echter niet van op de hoogte. Toen er terug gebeld werd na een klacht via de mail, kreeg ik het gevoel de fout in mijn schoenen geschoven te krijgen. Direct foto's gestuurd als bewijs en na het weekend kwam er een keurig mailtje met daarin de excuses en een gepaste oplossing. Ondanks de verbazing na het eerste belletje, uiteindelijk netjes gedaan!

Het gevoel van de klantenservice bij het eerste belletje was niet prettig. Wel eerlijk dat het bedrijf in tweede instantie zijn fout erkende en met een gepast voorstel kwam. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald :)!

Pluspunten

Duidelijke voorwaarden op de site, in bijzonder m.b.t. B-keus. Nogmaals op gewezen in de showroom in Appeltern. Met de ervaringen van onze stratenmaker de "gok" voor B-keus o.b.v. prijs genomen. Er was nog voorraad van de tegel die wij bestelde, maar blijkbaar onvoldoende voor onze bestelling. We kregen de dag na bestelling een telefoontje met een alternatief (onze tweede keus) of geld terug totdat er voldoende voorraad was om uit te leveren; onze tweede keus, B-keus, gekozen. Levering was nog even een vraagteken; 1 tot 7 werkdagen voor uitlevering. Op de vraag of die in de loop van volgende week geleverd kon worden, zouden ze na het weekend terug komen. Maandag om 11:00 uur een mail, 12:00 uur een telefoontje of ze die middag konden leveren. Tegels zien er redelijk tot goed uit, geen kleur verschil en weinig tot geen maat/dikte verschil. Ja, hier en daar is een hoekje of randje af, maar door alles een beetje te selecteren komen we met +10% prima uit, zeker incl zaagstukken. Mijn ervaring is dat we prima te woord gestaan zijn, door website en personeel, dat ze meedenken in oplossingen, niets beloven, maar wel echt hun best doen om zo goed mogelijk aan de wens van de klant te voldoen.

Op de site aangeven hoeveel er van een product op voorraad is. Levertijden verkorten tot max 5 werkdagen

Pluspunten

Grote showroom, vriendelijk hulp aanwezig. We vonden het ook erg fijn dat we op zaterdag langs konden komen. Abbeystones, lichte beschadigingen B-keus maar zeer goede keus.

Pluspunten

meer dan de moeite waard

Pluspunten

Mooie stenen voor een goede prijs. 2e Keus stenen (puras room) gekozen en ers was nagenoeg geen een stuk.

Pluspunten

Keurig nette levering van de bestelde tegels. Goed verpakt e.d.

Pluspunten

Fijn dat er rekening werd gehouden met onze voorkeursdatum van levering. Tegels werden lekker vroeg geleverd (rond 7:30 's morgens). Klantenservice werkt erg goed mee en helpt je zover ze kunnen. Wij hadden B-keuze tegels en deze waren helemaal goed ! Erg tevreden

Als er 's morgens zo vroeg geleverd wordt zou ik persoonlijk een smsje of telefoontje prettiger vinden dan een mailtje.

Pluspunten

Goede en snelle afhandeling

Misschien ook een ophaalfunctie voor de rest van de bigbags

Pluspunten

Groot assortiment B-keus, gemakkelijke webshop en vriendelijk personeel aan de telefoon. Op aanraden van familie gekozen voor B-keus en achteraf erg blij mee. Tegels met hoeken goed te verwerken aan zijkanten van de tuin.

Kreeg een dag voor levering bericht dat geleverd zou worden. Had liever eerder bericht gehad.

De marge van we komen leveren tussen 10uur en 18 uur is erg breed waardoor mensen vrij moeten nemen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Weinig...

Wij hebben 88 tegels van 80X80 hier gekocht (3 pallets) waarvan er 21 wel totaal andere tegels leken (het reliëf was totaal anders) dan we besteld hadden. Bij de levering waren er al ook nog eens 13 gebroken (dus 38% was al bij voorbaat niet goed). Eigenlijk al onacceptabel, maar de meeste tegels kan je pas beoordelen als de pallets zijn uitgepakt wanneer de chauffeur al lang en breed thuis zit. De tegels zijn vervolgens door een professionele tuinman gelegd (die ook klaagde dat de tegels verschillende diktes hadden). tijdens het leggen braken een aantal tegels spontaan doordat de tuinman er met een rubber hamer opsloeg (tegels van 5 cm dik...) En als klap op de vuurpijl, een week of 2 nadat de tuin helemaal aangelegd was, ontstonden er in 8 tegels scheuren in het oppervlak en in andere tegels een soort van luchtscheuren. Dus ongeveer 50% van de tegels waren gewoon NIET goed! We hebben dit verhaal, inclusief foto's, opgestuurd naar het bedrijf, maar hier worden vakkundig, onder de noemer 'Het blijven B-keuze tegels', afgewimpeld. Kortom, hier kopen wij NOOIT meer! En wij bevelen dit bedrijf dan ook bij niemand aan!

Pluspunten

Prijs en afleveren, prima.

Discussie over 'binnen 7 dagen levertijd'. Ik had de materialen nodig op vrijdag, dus de woensdag de week er voor besteld. Was niet goed uitgeteld, volgens medewerker. Gelukkig alles goedgekomen!

Pluspunten

Goedkoop Duidelijke omschrijving product Er wordt duidelijk de verschillen in a of b producten aangegeven en hoe hier op te bestellen

Tijdstip van aflevering

Pluspunten

Correcte levering zeer attente shaufeur die mee dacht over het afzetten van pallets! Wij hadden B keus die perfect was en geen enkele breuk had. Zeer aan te bevelen....

Pluspunten

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd door een vriendelijke vrachtwagenchauffeur

Pluspunten

Goede en correcte levering

Maasdijk 7

6629KD Appeltern