Pluspunten
Prima zaken doen
VerbeterpuntenVoor levering (op dag van levering)geen telefoontje gehad (zoals afgesproken)
Pluspunten
Snelle levering bij huis
VerbeterpuntenB-keus beter omschrijven. Niet "mogelijk" scheuren of hoeken van de tegels, maar vrijwel zeker van onbruikbare tegels. Erg vervelend als je een rechthoekig terras maakt en dus volledig hele tegels nodig hebt. We komen veel te veel tekort, ondank de 10% extra aanbevolen op de site.
Geachte mevrouw Koopman, We vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Helaas komt het inderdaad bij B-keus voor dat er gebroken tegels op een pallet kunnen zitten. Dit vermelden wij heel duidelijk in de productteksten van alle B-keus producten. Daarnaast hebben wij ook een video op de webshop met alle informatie over B-keus. Wij geven het advies om minimaal 10% extra te bestellen, om onbruikbare tegels op te vangen. Dit is een advies, geen garantie. B-keus blijft een risico, daarom is het vaak tot 50% goedkoper. Mocht u te weinig hebben dan kunt u het ontbrekende aantal tegels kosteloos bij ons afhalen in Appeltern. Met vriendelijke groet, Het team van NuSierbestrating.nl
Pluspunten
Kwaliteit van B-keus viel mij erg mee, wat kleine hoekjes er af maar over het algemeen gewoon goed. Werd gebeld dat bij laden bleek een deel te slechte kwaliteit had om te leveren en boden een mooiere tegel als alternatief.
VerbeterpuntenDag van leveren is niet af te spreken (staat ook wel op site aangegeven)
Pluspunten
-Goede uitnodigende website
Verbeterpunten-Kwaliteit bagger; hele pallet rotzooi gekregen met problemen die niet inherent zijn aan B-keus, daardoor zo'n 40 procent van de bestelde bestrating compleet onbruikbaar -Bezorging met vrachtwagen slecht; hun advies opgevolgd en daardoor stenen aan de andere kant van de straat geleverd -Klantenservice/klachtafhandeling ontzettend star. Geen enkele manier om met hen tot een oplossing te komen; telkens hetzelfde bericht (maw je zoekt het er maar mee uit) DRAMATISCH SLECHTE ERVARING.
Geachte mevrouw Boeren, We vinden het erg vervelend om te lezen dat u een negatieve ervaring heeft gehad. Wij hebben de foto's bekeken en meerdere malen contact gehad met u per e-mail. Wij hebben uw foto's uitvoerig bekeken en wat wij hierin constateren is dat hetgeen onder B-keus valt. U heeft namelijk tegels met kleurverschil, maatverschil en breuk. Wij proberen de risico's van B-keus zo duidelijk mogelijk te vermelden op onze webshop. Aangaande de chauffeur is dit erg vervelend. Mijn collega had moeten vermelden dat lossen altijd naar inschatting van de chauffeur gaat, onze excuses daarvoor. Wat we u nog willen voorstellen is om de tegels zelf te komen omruilen op onze vestiging echter kunnen we hierin niet meer voor u betekenen.
Pluspunten
Via vrienden gehoord over B-keus via deze site. Snel geleverd en chauffeur belde ook nog van tevoren op. Hij was erg behulpzaam. De schade viel heel erg mee. Tegels met hoekjes aan de zijkant en verder wat kleurverschil en breuk maar totaal niet ergerlijk.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle en vlotte levering, klantvriendelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
VerbeterpuntenHelaas heb ik geen mail ontvangen met de bezorgtijden, ik heb daarover contact gehad met jullie medewerkster, De mevrouw kon mij daar niet bij helpen omdat de mevrouw zei dat de mail wel verzonden zou zijn,ik heb deze niet ontvangen ook niet in mijn spam box, deze mevrouw zei ook dat ze een screen shot zou maken omtent de verzonden mail, deze heb ik ook niet ontvangen.ik kon dus niet persoonlijk bij de levering zijn. Ik heb extra geld betaalt voor een bakwagen om op de camping te kunnen rijden,nou heeft de chauffeur deze vooraan afgeleverd wat ook met een normale vrachtwagen had gekunt, dit brengt natuurlijk extra vewarring met zich mee omdat ik niet persoonlijk bij de levering aanwezig was zie ook punt 1,bij nader inzien had hij wel met de bakwagen op de camping kunnen rijden dat had mij ook heel veel extra werk gescheelt. De pallets waar de tegels op geleverd waren, waren verre van veilig en goed ze waren zo verweerd en gerot dat je er eingelijk helemaal niets mee kan vervoeren, ik heb alle pallets die vooraan de camping stonden zelf naar mijn plek toe moeten rijden, wat opzicht geen punt is maar wel als het in deze staat geleverd wordt, er zijn hier ook meerdere malen pallets tijden het transporteren kapot gegaan met alle gevolgen vandien, ik heb meer dan de helft zelf weer op moeten rapen omdat de pallets het begaven.ik vindt het heel jammer dat het zo moest gaan. Bij deze besteld ik niets meer bij dit bedrijf ik heb 200 euro voor de service betaald die er nie
Geachte meneer Marvin, Wij vinden het erg vervelend om uw review te ontvangen omdat uw verhaal naar onze mening niet helemaal juist is. Er is een bevestigingsmail naar u verstuurd, dit gebeurt zelfs automatisch. De desbetreffende transporteur heeft bij u met een bakwagen geleverd, alleen de receptiemedewerker van uw camping gaf aan dat deze veel te zwaar is om de camping op te mogen. Dit is de reden dat de chauffeur niet verder kon om bij de gewenste plaats te lossen. Dat de pallets slecht kunnen zijn daar heeft u gelijk in, dit is erg vervelend en wij zullen bespreken hoe we dit intern in het vervolg hopelijk kunnen voorkomen. De receptiemedewerker heeft aangegeven om uw pallets met een vorkheftruck naar uw gewenste plek te brengen.
Pluspunten
Kwaliteit van de geleverde betonblokken is boven verwachting. B keus is nog prima voor mijn toepassing
VerbeterpuntenOver de informatie over de levering was ik minder tevreden. Ik kreeg de dag van tevoren te horen dat er op zaterdagmiddag geleverd ging worden. OP de dag zelf keek ik nogmaals en toen stond er dat er in het begin van de ochtend geleverd ging worden. toen moest ik hals over kop naar het kampeerterrein waar geleverd ging worden om de chauffeur op te vangen. Die bleek er nog niet te zijn. Toen heb ik het vervoersbedrijf gebeld. die hebben de chauffeur gebeld. De chauffeur belde mij weer en toen bleek dat hij nog niet onderweg was. Hij is wel direct daarna vertrokken en was toen een half uur later ter plaatse. De chauffeur was vriendlijk en de aflevering verliep vervolgen prima.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw review! Wij vinden het vervelend te horen dat de levering niet ging zoals u gehoopt had. Het is nog vervelender, aangezien u vooraf duidelijke instructies gegeven had over de levering. Wij gaan contact opnemen met onze transporteur om te kijken hoe dit in de toekomst verholpen kan worden. Onze oprechte excuses voor de miscommunicatie. Hopelijk heeft u veel plezier van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Het team van BouwmaterialenKopen.com
Pluspunten
Snelle levering en goede steen voor b keus.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snel en goed afgehandeld
Verbeterpuntenjammer van de foto"s kwam niet overeen met de product veel afval zelfs voor b keus moet zelfs een 35 tal tegels gewoon weg doen veel gebreken dus
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw review. Helaas hebben wij gene enkele foto van u mogen ontvangen. Wanneer u de foto's op zou willen sturen dan gaan wij direct aan de slag om te kijken naar een oplossing voor u! Stuurt u ons dus even een mail met uw bestelling, dan nemen we direct contact met u op! Met vriendelijke groet, Het team van NuSierbestrating.nl
Pluspunten
gewoon goed. tegels waren keurig op tijd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel geleverd. Personeel aan de telefoon is behulpzaam en vriendelijk.
VerbeterpuntenDe B keus bestrating die ik kreeg had niet alleen veel schade en breuk. De tegel lijkt totaal niet op de softcomfort tegel die we hadden uitgezocht (wij waren vooraf bij het bedrijf geweest om te kijken). We hebben bij één van de vijf pallets die ik kreeg de helft weg moeten gooien. 10% extra nemen zoals men adviseert is nog te kort. Wij hebben veel tegels met hoekjes eraf of diepe putten erin in het zichtwerk moeten leggen. Het is op de site mooier voorgesteld dan het in werkelijkheid is. Voor de levering had ik extra betaald voor een bakwagen, omdat een trailer bijna het woonerf niet op kan. Moet zeggen dat de chauffeur er alles aan heeft gedaan om bij onze tuin te komen en dat is redelijk gelukt. Waarom de klant hier dan extra voor moet betalen, terwijl er uiteindelijk toch met een trailer geleverd gaat worden, is eigenlijk schandalig. Vlekken in de tegels, als gevolg van vocht tussen het verpakkingsplastic en de tegels, gaan er niet meer uit. De tegel zou speciaal behandeld zijn en vuil zou er slecht op hechten, me hoela. Heb de indruk dat hier dingen verkocht worden die anders weg gegooid worden bij de fabriek en dat de misbaksels helemaal geen nabehandeling tegen vuil hebben gehad. Helaas kom je hier pas achter als de mensen die het leggen voor je aan het werk gaan. En ja, B keus dus reclameren heeft weinig zin.
Geachte heer/mevrouw Suderée, Wij vinden het vervelend dat u niet tevreden bent over uw bestrating. Wij adviseren om altijd minimaal 10% extra te bestellen, om niet bruikbare tegels op te vangen. Over het algemeen is dit voldoende om de tuin dicht te leggen. Dit wil niet zeggen dat de overige tegels geen schade kunnen hebben. Een bakwagen is 13-16 meter, helaas verwarren mensen dit nogal eens met een vrachtwagen van 18 meter lang. Een bakwagen van 13-16 meter heeft namelijk meesturende achterassen, waardoor hij op moeilijk toegankelijke plekken kan komen. Echter, het blijft een vrachtwagen van 13-16 meter. Tevens zouden we graag nog foto's van de geleverde bestrating ontvangen ([email protected]) om het beter te kunnen beoordelen!
Pluspunten
Chauffeur was heel meegaand en schappelijk
VerbeterpuntenAls ik vraag om een kleine bakwagen en betaal er €50.- extra voor, kom dan niet evengoed met een grote trailer voorrijden. Vijftig euro nog niet retour gekregen. Ruzie met buren en andere omwonenden
Geachte heer Appelman, We vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over uw levering. We hebben contact gehad met onze transporteur en geverifieerd dat er met een bakwagen van 13-16 meter geleverd is. Dit is een vrachtwagen met meesturende achterassen. Deze kan op moeilijk bereikbare plekken komen, in vergelijking met een standaard vrachtwagen van 18 meter. Dit door de meesturende achterassen. Helaas was het niet mogelijk om dichter bij de gewenste plek te lossen. Onze chauffeurs proberen naar wens te lossen en de chauffeur heeft in dit geval zo dichtbij mogelijk gelost. Met vriendelijke groet, Het team van NuSierbestrating.nl
Pluspunten
snelle levering, ondanks B keuze weinig kapotte tegels
Pluspunten
Stenen keurig op tijd geleverd. Chauffeur heeft alles netjes op de aangewezen plaats neergezet. Ik had een B-keuze, de 10% extra bestellen op 200 M2 was ook echt wel nodig.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Levering was snel
VerbeterpuntenTegels lagen op elkaar alle tegels zijn geschadigd. Iets tussen de tegels doen dat ze niet opelkaar liggen en niet beschadigen.
Pluspunten
Goede website, gekoppeld met echte winkel, en daar vriendelijk personeel, veel keuze, we waren direct geslaagd
Verbeterpuntenze moeten zich realiseren dat de chauffeur die het komt brengen het sluitstuk is van de hele transactie. Wij kregen een enorm botte boer die onaangekondigd voor de deur stond. "Anders neem ik het wel mee terug" was zijn reactie hierop toen ik hem daarmee confronteerde. Op z'n zachtst gezegd niet handig. Ik heb NuSierbestrating erop aangesproken, maar daar nooit een feed-back over gehad, een gemiste kans denk ik.
Geachte heer/mevrouw Veerdonk, Bedankt voor uw review! We vinden het erg vervelend dat het gedrag van de dienstdoende chauffeur niet naar behoren was. Wij gaan direct uitzoeken welke chauffeur dit is geweest en zullen in gesprek gaan met ons transportbedrijf. Dit mag absoluut niet het geval zijn en is daarnaast erg onprofessioneel. Onze oprechte excuses hiervoor. Wij hopen dat u verder toch van uw bestrating kunt genieten! Met vriendelijke groet, Het team van NuSierbestrating.nl
Pluspunten
Naar volle tevredenheid is de bestelde order geleverd op afgesproken tijd stip, klasse!
Verbeterpuntennihil
Pluspunten
Komt afspraak na !
VerbeterpuntenBereikbaarheid in het weekend
Pluspunten
Goedkoopste aanbieder b keus Binnen beloofde tijd geleverd Tegels waren zoals verwacht. Wel wat beschadigingen aan de tegels maar daar hebben we extra voor berekend.
VerbeterpuntenNee hoor