Pluspunten

Samen met mijn vrouw wezen kijken in Appeltern. Hier van erg goed advies voorzien door een dame. Samen met haar de bestelling geplaatst. De vrachtwagen was groter dan verwacht, daardoor moest hij stukje van onze oprit lossen, maar dat was niet zo erg. Er zat wel wat schade bij de tegels, maar dit wisten wij vooraf al. Erg tevreden met de bestrating en de geleverde service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettige website, correcte levering en mooie prijzen.

Dikte verschil was meer aanwezig dan vermeld/verwacht, bijna geen enkele tegel was even dik. En verhouding van het wildverband was ver te zoeken. Heel veel 60x60 tegels en stuk minder 60x30 en 30x30 tegels.

Pluspunten

Levering perfect mooie stenen snelle levering zou het zeker bij mensen aanbevelen

Pluspunten

mooie prijsstelling voor de producten, duidelijke uitleg t.a.v. betaling en levering.

Het zou mooi zijn wanneer er wat flexibeler kan worden omgegaan met de planning. bijvoorbeeld; op vrijdag voor 12 uur betaald, uiterlijk vrijdag de week erna de levering. Op maandag (ervoor) gebeld met het verzoek dat de levering ook opgeschort kon worden met 2 weken, maar dat blijkt niet mogelijk. Daarbij geen telefoontje gehad 1 á 2 dagen voor levering, maar direct na het afleveren de bestelling.

Pluspunten

Ik kon later nog zand erbij bestellen. En betalen via de Whatsapp. goed geregeld.

Na zelf telefonisch contact te hebben gezocht, hoorde ik dat volgende dag geleverd werd. Dat vond ik iets aan de late kant.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Overeengekomen prijs juist berekend.

Aflevertijd beduidend later dan afgesproken. Was wel belangrijk met het oog op de omvang van de vrachtwagen. Wij moesten daarvoor de straat vrijhouden van geparkeerde auto's. Belangrijkste verbeterpunt: informeer de klant wanneer de bestelde tegel niet (geheel) kan worden geleverd. Bij het aanleggen van ons terras kwamen de stratenmakers erachter dat er twee verschillende tegels waren afgeleverd ipv de ene bestelde soort Trentino. Wij moesten dus ter plekke improviseren. Geeft slecht beeld naar de klant toe.

Pluspunten

heel goed geregeld en heel vriendelijke medewerkers Bedankt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Correcte terugbetaling toen artikel niet leverbaar bleek.

Gelieve correcte informatie te geven over beschikbaarheid van een product. Excluton grind 5-8 mm in zakken van 25 KG bleek na betaling niet leverbaar, terwijl eerder andere informatie was verstrekt.

Pluspunten

tijdige levering, ondanks dat 1e afspraak niet door ging, maar daar werd ik pro actief over gebeld.

bestellen via internet en betalen per ideal ging even lastig, maar daarna zonder problemen

Pluspunten

Advies , samenwerking en de chauffeur van een 18 m vrachtauto.

Goed beseffen dat een grote partij (100 m2) een halve pallet een totaal andere kleur heeft ( zeker binnen de 10%) maar dat het mengen van verschillende palletten zeker van de start goed wordt uitgevoerd. Dit goed bespreken met de klanten voorkomt vergissingen

Pluspunten

Vlotte levering en uitstekende producten

Pluspunten

Top. 5 sterren

Pluspunten

Goede service en eerlijke informatie. We hadden b-keuze tegels, maar ze liggen prachtig!

Pluspunten

Goede communicatie. Goede verhouding prijs/kwaliteit.

Beter beschrijving(route)waar de showroom is..

Pluspunten

b-keus 80x80 tegel antraciet uitgezocht zeer tevreden. We kunnen nu lekker buiten zitten

Pluspunten

bkeuze bestelt circa 20% extra en uiteindelijk maar net uitgekomen maar het ligt er wel strak in nu met wat extra werk als jullie willen kan ik nog foto's sturen van hoe het er nu in ligt en van de tegels welke niet goed waren en opgestapeld liggen?

Pluspunten

Goede prijs en snelle levering binnen 5 werkdagen

Duidelijker aangeven met wat voor een vrachtwagen jullie komen deze was namelijk erg groot welke maar net bij ons de straat in kwam. Gelukkig waren verschillende buren thuis welke de auto konden verzetten maar anders was het zeker niet gelukt met deze vrachtwagen!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Klinkers waarvan de toplaag loslaat, klinkers na overleg met stratenmaker op zijn kop gelegd, helaas daar geen foto van gemaakt, klacht afgehandeld met, als het het hele pallet had geweest, kunne we wat doen, was ook meer als een pallet,maar ga er niet alles uithalen om mijn gelijk te halen wat mij betreft eens maar nooit meer.

Pluspunten

In Appeltern geweest om te kijken naar de tegels. Goed advies gehad en ook daar kunnen bestellen. Erg vriendelijke mensen en ook snel geleverd. Wij zijn erg tevreden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

-/- Zeer slechte service!!! Wij wonen heel dicht bij het afgeefpunt/magazijn van dit bedrijf. Het transport kost 135 euro maar de vrachtwagen(18 meter) kan helaas niet door onze straat. Vervolgens moet je dus 150 euro betalen voor een vervangend transport. Omdat wij een bestelbus bezitten de stenen zelf maar opgehaald. Dit kost nog 30.25 euro extra( Afhandelingskosten????) Nu is het bestratingsplan aangepast en moest ik nieuwe stenen bijbestellen. Mail gestuurd, geen reactie. Gebeld om de bestelling door te geven en nu kan je ineens niet meer ophalen en ben je verplicht om 150 euro te betalen voor het transport! De BTW wordt trouwens ook nog berekend dus het zijn exclusief prijzen...Zéééér slechte service!

Pluspunten

compleet aanbod!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

zag er aanvankelijk goed uit levering op tijd

na levering bleek 1 verkeerde pallet tegels geleverd te zijn . dit was volgens nusierbestrating niet waar. ook na foto's kon ik ze niet overtuigen kleurverschil mocht er in zitten zeiden ze. thuis winkel waarborg ingeschakeld maar die luisteren alleen naar het bedrijf en niet naar de klant. zeker geen aanrader zeer klantonvriendelijk.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Redelijk snelle levering

B kwaliteit viel toch nog erg tegen ondanks dat we 20% extra hadden genomen.

Pluspunten

Levering volgens afspraak. Alles was goed

Maasdijk 7

6629KD Appeltern