3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

respons over de vraag of het gewenste product (afmetingen) geleverd kan worden. Bericht over wanneer levering afgehaald kan worden.

Kosten bezorgen en afhalen zijn hoog. Daarom NuSiebestrating ongeschikt voor kleine bestellingen.

Pluspunten

Meer keuze in assortiment tegels

Pluspunten

Helemaal goed! Mooie tegels met een mooi resultaat in mijn tuin.

Pluspunten

snelle levering en duidelijke site

Pluspunten

Hebben precies gedaan wat afgesproken was. Alles keurig op tijd geleverd en op de juiste plaats neergezet.

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd

Pluspunten

Goeie en snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snele levering, telefonisch bereikbaarheid.

B -partij is een slechte keuze. Op de site wordt aangegeven 10% extra te kopen vanwege deffecten etc. Ik had 6 pallets besteld. Van zes pallets waren vijf met deffect. Het is niet de alleen de kleurstelling. De tegels waren met name aan de randen gebrokken. Uiteindelijk ben je veel dureder uit dan met A keuze. B keuze was een helle slechte idee. Ik raad het niet aan! tips aan sierbestrating: - geef mensen de juste informatie - zeg eerlijk dat B keuze een "een weggegoooid geld is" en adviseer eerlijk.

Pluspunten

Eerst in Nijmegen wezen kijken, vriendelijke benadering met logisch advies. Via internet besteld en binnen 7 dagen geleverd. Bleek nog een foutje mijnerzijds bij afleveradres te zijn gemaakt wat snel, nog diezelfde dag, door oplettendheid van personeel kon worden hersteld.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Helaas geen positieve punten.

Dienstverlening is nul. Er wordt totaal niet gecommuniceerd. Heb mijn bestelling ruim op tijd geplaatst, heb duidelijk een voorkeur voor de levering aangegeven, je hoort er niets van. Heb ze een week van tevoren gebeld, konden mij niets erover vertellen, het ligt bij de transporteur! twee dagen voor de aangegeven datum hoor je ook niets, ik dus bellen, er wordt meegedeeld dat je bij de transporteur moet zijn. Later werd ik om 14.55 uur zelfde dag dat er de volgende dag geleverd gaat worden (niet volgens mijn voorkeur dus). Ruim voor de levering (een week) wou ik graag bijbestellen, dit kon ook niet, wel als je transportkosten betaald. Een verkeerde bestelling kon niet opgehaald worden! Mevrouw Bakker adviseerde mij om het bijv. op de Marktplaats te zetten! Daarnaast zitten tegels heel veel beschadigingen en afwijkingen! Ik aanbeveel dit bedrijf zeker niet.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik kan er geen enkele bedenken.

- Wordt spontaan geleverd. Toen ik contact opnam met Nusierbestrating werd ik doorverwezen naar het vervoersbedrijf. Deze wist mij te vertellen dat de chauffeur na 18:00 een keer komt. Bij het bestellen heb ik aangegeven dat ik na 16:00 uur niet meer thuis ben. Toch besloten dat het ze om 16:00 konden leveren. Iets voor 15:00 werd ik gebeld dat de chauffeur over 10 minuten bij me is. - Bij levering bleken er kapotte tegels tussen te zitten. Er waren wat extra tegels geleverd om deze te compenseren. - Ze vertikken het om een palletwagen mee te nemen, zodat de tegels ergens worden gedumpt en jij dus zelf 1800 kilo moet zien te verslepen. - Na mail contact was de eerste oplossing waar zij mee kwamen dat ze het wel weer op komen halen voor €85,- per pallet. Nadat ik foto's naar ze heb gemaild kreeg ik een nettere oplossing. Wanneer ik er geen 18m2 uit kan halen krijg ik nettere tegels geleverd. - De tegels zijn diagonaal gestapeld. Zodra ik de tyrap los maak heb ik 1800 kilo over de vloer liggen. Met onbekende gevolgen. - De service desk gevraagd om hulp. Als antwoord krijg je vervolgens: Wat moet ik hiermee? Ik weet niet. SERVICEdesk?? - Vervolgens ben ik teruggebeld met het advies om de pallet maar tegen een muur te plaatsen. Ik duw wel even 1800 kilo naar een geschikte muur. - Bespaar jezelf een hoop ellende. Service is een vies woord voor dit bedrijf. - Kan ik hier foto's uploaden?

Pluspunten

Zeer uitgebreid aanbod, vlotte levering en goede producten. Een dag of twee van te voren ontvingen we een SMS met de leverdatum van de bestelling. Ondanks onze bewuste keus voor B-keus materiaal erg verrast over de kwaliteit.

Iets dat NuSierbestrating.nl naar mijn idee zou kunnen verbeteren is een stuk service om de producten ook daadwerkelijk voor de deur af te leveren, het lijkt me een kleine moeite om een heftruck/palletwagen mee te nemen en de bestelling op de gewenste plaats te laten zetten, ik had er gerust 100 EUR extra voor betaald, het heeft ons nu veel moeite en ellende gekost om dit alsnog te regelen.

Pluspunten

Hebben het bedrijf bezocht om de tegels te bekijken en zijn erg prettig geholpen door het personeel. Van bestelling tot levering alles positief ervaren.

Pluspunten

Levering pas eind augustus.

Pluspunten

Tegels zagen er netjes uit, hele snelle levering, betaalbaar

Even bellen voor dat de chauffeur komt

Pluspunten

super blij met ons nieuwe terras en dat voor b-keus!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Klantvriendelijk

- Bellen voordat ze leveren, dit zouden jullie doen maar is niet gebeurd. - De vrachtwagen stond zo maar voor ons deur! -10% bij B keuze is te weinig (mag wel 20% zijn), er waren te veel kapot, we hebben ook kapotte stenen moeten leggen. - te veel kleurverschil

Pluspunten

goede communicatie, snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi op tijd geleverd volgens afspraak

Pluspunten

Gewoon goed geregeld

Pluspunten

Goede levertijd en nette prijzen.

Maasdijk 7

6629KD Appeltern