1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam geholpen!

Wij raden niemand aan om zoals wij B-keuze siertegels te kopen zonder ze eerst gezien te hebben bij siertegels.nl! Veel meer dan de 10% schade bij de tegels aangetroffen zoals stukken eraf en breuk! Daarbij zijn alle tegels bij ons besmeurt met lijm strepen, die er niet af te wassen/borstelen zijn! Maw een oerlelijk terras als gevolg! Dus! Opnieuw sparen om A-keuze siertegels te kopen! Een kostbare les!!

Pluspunten

Snelle nette levering, vooraf een telefoontje.. helemaal top Bij diverse mensen aangeraden !

Pluspunten

Correcte en vlotte levering, groot assortiment en prima administratieve afhandeling! Van harte aanbevolen dus.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- Vriendelijke en vlotte communicatie - Direct terugstorten van bestelbedrag bij annuleren order (geen onnodige wachttijd)

- Contact over bestellingen verloopt alleen (om te beginnen) via e-mail, dit kan voor sommige klanten niet fijn zijn - De leveranciers die producten niet op voorraad hebben communiceren niet met de rest van het bedrijf of andersom: als klant moet je er zelf achteraan zitten en dan pas krijg je te horen dat je producten niet of niet op tijd geleverd kunnen worde. Dit is erg frustrerend en dit is bij ons 2x toe gebeurd, dus blijkbaar is er na onze eerste keer geen pro-actieve actie ter verbetering ondernomen..erg jammer!

Pluspunten

Hele vlotte bezorging. Maandag besteld en donderdag voor het huis

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Tegels en afbreuk valt alles mee! B-keus is wel aantoonbaar maar zeker niet storend!

De service van nusierbestrating is echt een drama. Prijs technisch aantrekkelijk maar totaal niet klantvriendelijk. 1. Er wordt niet in gegaan op wensen van de klant betreft levering datum. (komt niet eens in de buurt van de wens) 2. Tegels worden geleverd en onmogelijk te verplaatsen ook met palletwagen. Het contactpersoon schuilt zich direct achter de leveringvoorwaarden "de kleine lettertjes" (hoogst irritant). Als leverancier moet men zich bewust zijn van het feit dat minder dan 5% van de klanten de voorwaarden leest. Met als gevolg een hele teleurstellende beleving. Het feit dat de levering totaal niet flexibel in te plannen is kan in één regel vermeldt worden op de site. Dit voorkomt teleurstelling. Conclusie: Product/prijs in orde. Echter zal ik door de beleving niet meer bestellen bij Nusierbestrating.

Pluspunten

alles keurig op tijd geleverd telefonisch goed bereikbaar goede kwaliteit

Pluspunten

Je merkt dat men verstand heeft van de producten en wij kregen een prima advies.

geen

Pluspunten

Aanbod, prijs, kwaliteit, levering

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie over de levering

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede afwikkeling en zeer scherpe prijs voor de geleverde materialen!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

- intern contact dient beter te verlopen - Service is slecht

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Telefonisch slecht bereikbaar. Levertijden slecht aangegeven. Via internet kopen blijft onhandig en niet klantvriendelijk!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Via de chat van de site zijn ze meteen bereikbaar, site is ook goed en overzichtelijk

1. alles staat incl. btw, behalve de verzendkosten. 2. je kan niet zelf de datum beslissen wanneer het gebracht word, binnen 7 werkdagen wordt het gewoon afgeleverd, als zou het zelf liever een dag later zijn.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Een correcte bezorger die zich van te voren aankondigde en de bestelde spullen netjes wegzette.

Mijn man had via chat contact gehad met Pim (?) i.v.m de leveringsdag. er werd alleen een sms gestuurd waar je niet op kon reageren wanneer de levering zou plaats vinden. Mijn man had niet de goede info ontvangen, en dit was erg lastig en ook niet verteld.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle afhandeling, snelle levering. Chauffeur was meedenkend en was bereid de stenen zo dicht mogelijk op de plaats van bestemming af te zetten. Goederen waren van de verwachte kwaliteit.

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het afhalen werkt in praktijk goed

Na de eerste keer afhalen zou ik €25,00 moeten betalen om af te halen in nijmegen. Dit is echt te veel, heb nu ergens anders dezelfde stenen besteld en afgehaald zonder extra kosten. Groeten marco van erp

Pluspunten

Aflevering via mail en chauffeur zeer positief

Vriendelijker aan de telefoon t.a.v. uitleg om verder te bestellen. Ik had liever ook een Bigbag, gehad dan zakjes.

Pluspunten

duidelijke site en info goede levering vriendelijke chauffeur

Pluspunten

super bedrijf optijd geleverd snel en goed

Pluspunten

mooie b-keuze stenen zeer tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Redelijke B-keus materialen voor een goede prijs

Kreeg op woensdag een mail dat mijn bestelling in behandeling was. Hierin stond dat ik een dag van te voren een mail zou krijgen wanneer de tegels geleverd zouden worden en dat de chauffeur op de leverdag een uur voor levering contact zou opnemen. Tot mijn stomme verbazing stond de volgende dag de chauffeur voor de deur met mijn bestelling, Had hier niet op gerekend !! Had graag die mail en/ of telefoontje gehad.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering op tijd en neergezet op de gewenste plek

De geleverde tegels lijken totaal niet op de foto die op internet staat. Op basis van deze foto hadden we gekozen voor deze tegel!!!!!!

Maasdijk 7

6629KD Appeltern