3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, tegel is zoals je denkt op het net

Bij aflevering is de bigbag midden voor het tuinpad gezet, stond enorm in de weg, terwijl ik nog telefonisch had gevraagd aan de bezorger het zoveel mogelijk in de tuin te zetten.

Pluspunten

Lost problemen adequaat op

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Tegels "verona" b-keus gekocht, maar zien er uit als a-keus. Goede telefonische hulp.

Vreemd dat als je 10 afsluitbanden bestelt en zelf afhaalt dat je de banden en nog een keer 25 euro apart moet betalen. Zijn ze op deze manier toch nog prijzig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. 2 dagen voor levering een sms gekregen en op de dag van levering heeft de chauffeur een uur van te voren gebeld. Alles netjes afgeleverd.

Wij hadden groot romaans wildverband besteld. Volgens de productinfo en de info die ik aan de telefoon heb gekregen zou hier geen 60x90 bij zitten. Bij levering bleken deze toch wel in het assortiment te zitten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering, positieve medewerkers.

Door positieve beoordelingen gekozen voor b-kwaliteit terras tegels. Helaas heel veel beschadigingen, stukken eraf en veel gebroken tegels. Geen garantie op de partij.

Pluspunten

Snelle afhandeling van de bestelling. Alles na wens verlopen

Pluspunten

Het bestelde materiaal werd stipt op tijd en keurig afgeleverd. Het mankeerde de bestelling aan niets. Afwikkeling gedane zaken was goed. Contactuele zaken waren correct en effectief. Kortom,een aan te bevelen bedrijf.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Site verbeteren mbt bezorgen en de daarbij horende voorwaarden. Het verbeteren van de klantvriendelijkheid van de chauffeurs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig de bestelde tegels na 5 dagen geleverd gekregen. 2 dagen na de bestelling nog een telefoontje om nog wat dingen door te spreken. Prettig en leuk zakendoen

Heb van te voren geen mail gekregen omtrend de levering en een telefoontje van de betreffende chauffeur op de leverdag zou ik op prijs hebben gesteld. Hij stond nu om 8.30 uur onaangekondigd bij me voor de deur.

Pluspunten

Snelle en vlotte levering. Van alles netjes op de hoogte gehouden tot aan de levering. Makkelijke site en de prijzen nog beter.

Niets op aan te merken.

Pluspunten

De stenen werden op de afgesproken dag en tijd geleverd . Zeer netjes . En zeker geen klachten.

geen verbeter punten.

Pluspunten

Op tijd geleverd, vriendelijke chauffeur, erg mooie tegel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering ging goed. Vriendelijke vrouwelijke vrachtwagenchauffeur deed het heel goed. Ik had B-keus tegels besteld. 9 pallets. 2 pallets waren helaas een andere kleur. Dat is jammer.

Het zou prettig zijn als ongeveer aangegeven wordt hoe laat er wordt afgeleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle en corrected aflevering

Pluspunten

goed produkt en snelle levering en niet duur

Pluspunten

Heldere website, goede aflevering achter op ons erf!

Boven 900 euro betaal je geen verzendkosten, maar net daaronder het volle pond.

Pluspunten

Snelle levering en kwaliteit

Pluspunten

-snelle en adequate levering in overleg! -goede kwaliteit.

waar showroom;mogelijkheid tot kijken! wat te doen in geval van tekort van enkele tegels?

Pluspunten

Prima te woord gestaan door de verkoper en ontzettend aardige chauffeur die niets te veel is!

Niet nodig, ga zo door!

Pluspunten

schiterende servise van nusierbestrating. Met leveren kreeg ik een mailtje en werd door de chaufeur gebeld toen hij bijna bij me was. ben zeer tevreden an zal het zeker aan andere doorgeven die stenen nodig hebben.

Pluspunten

snelle levering vriendelijkheid aan de telefoon

jammer dat stenen niet bij deur worden geleverd, wij hadden een straat waar geen verkeer komt en moesten alle stenen zelf naar voren slepen.

Pluspunten

Goed geholpen via online chat. Probleem van levering snel opgelost Vriendelijke chauffeur bij levering

Pluspunten

* Snel geleverd. * Geen gebroken tegels.

Maasdijk 7

6629KD Appeltern