Pluspunten

Pluspunten

Levering volgens afspraak uitstekend uitgevoerd, zelf op aangeven datum. Materiaal voldoet prima aan eisen. Pallets op meest gunstige plaats neergezet. Ben echt super tevreden. Ga zo door!

Pluspunten

Snelle en goede service en vriendelijke werknemers.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ziet er geweldig uit.

jammer dat ze moeilijk schoon te krijgen zijn,bijv;algengroen, modderpoten honden!!!

Pluspunten

Goede prijs.kwaliteit verhouding. Levering op datum, wordt netjes van te voren contact opgenomen.

Een verbeterpunt is dat het voor de gebruiker nog meer en duidelijkere foto's van de stenen worden aangeboden om zo een nog beter beeld te kunnen vormen in hoe de stenen eruit zien.

Pluspunten

Goede prijs voor de bestrating en snelle duidelijke levering. Top !

Prima levering !

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

de tegels waren goed

goede chauffeurs aannemen op de juist datum leveren duidelijker op de site aangeven wat voor pallets gebruikt worden. duidelijk de keuze geven of een bakwagen of vrachtwagen moet komen.

Pluspunten

Snelle levering Chauffeur heeft bestelling perfect langs de kant van de oprit geplatst

stelling was een week te vroeg,had tch duidelijk aangegeven dat het op een bepaalde datum moest worden geleverd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Hele vriendelijke ontvangst bij bestelling. Mooi assortiment, prima kwaliteit.

Telefonisch afgesproken dat de bestrater de (al bij bestelling betaalde) bestelling op een bepaalde dag op een bepaalde tijd zou komen ophalen, maar toen deze voor de deur stond werd geweigerd de bestelling mee te geven. Toen ik belde werd ik zeer bot te woord gestaan. Pas toen ik er zelf ook naartoe was gereden werd na enige discussie de bestelling meegegeven.

Pluspunten

Stenen in verkeerde afmeting geleverd, na 1 telefoontje goede stenen geleverd en zonder moeilijk of ingewikkeld te doen!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snel en netjes bezorgd

Beter advies en juiste foto's op site geen juiste tegels geleverd en de bestelde tegels waren er niet.

Pluspunten

snellen levering en goede service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

We hadden afgesproken de stenen zelf op te komen halen. Stenen lagen later klaar dan afgesproken. Contact met het bedrijf ging erg moeizaam, beloven zaken na te kijken of terug te bellen maar doen dit niet. Een vriendelijke mevrouw die uiteindelijk ook haar afspraken niet na kwam. Bij het ophalen van de stenen was er geen enkele begeleiding of hulp. (we hadden zo onze auto met andere spullen kunnen inladen!) Al met al, kleine particulieren klanten zijn waarschijnlijk niet interressant genoeg.niet

Pluspunten

Pluspunten

perfect

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Slechte levering gehad 2 soorten bestrating, poreus en niet poreus, klacht ingediend en ik ben niet geholpen. Zit nu met verschillende kleuren blauwgrijs en zwart. Het zou jullie sieren als jullie n.a.v. mijn klacht alsnog met een oplossing komen

Pluspunten

Alles wat netjes in orde.

Chauffeur niet om 6 uur s ochtends laten bellen of je thuis bent.

Pluspunten

nette levering , weinig schade aan de b keuze

graag had wat meer info willen zien betreffende het leggen en het onderhoud

Pluspunten

Pluspunten

De website is overzichtelijk, eenvoudig om de bestelling de plaatsen en de levering is op tijd en op maat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede voorlichting bij keuze bestrating

MISCHIEN HET MEER UITVRAGEN VAN DE KLANT, WAT HIJ VOOR OGEN HEEFT EN PAST IN ZIJN/HAAR TUIN

Pluspunten

Snelle levering en goede net chauffeur gehad bij de levering plaatste in overleg op de plaats waar wij het wilde.prijs kwaliteit goed

De stenen die wij hebben besteld slaan snel groen aan dat is jammer maar gelukkig bestaan er hogedrukreiniger dus makkelijk zelf te verhelpen

Pluspunten

Alles is naar volle tevredenheid verlopen, geen enkel minpuntje

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering, en goede service!

Ik ben helemaal niet tevreden met mijn tegels die ik heb aangeschaft voor de tuin. Alle tegels waren bijna van kleur veranderd en zaten er grote vlekken op. Helaas kon ik mijn koop niet meer annuleren en heb ik deze tegels moeten laten plaatsen. Ik heb behoorlijk veel m2 aangeschaft en kon geen andere tegels meet betalen. Ik heb nog steeds ontzettend spijt van mijn aankoop.

Maasdijk 7

6629KD Appeltern