Pluspunten

Ondanks b-keus toch super mooie bestrating! Netjes op tijd geleverd plek van lossen was goed bespreekbaar.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Weinig. alleen bij de verkoop ging het goed vanaf de levering zeer slecht !!!!!

Om een lang verhaal kort te maken: als je de gebruikersvoorwaarden goed leest komt het er op neer dat een negatieve reactie niet word geplaatst!!!!! Waarom vragen jullie dan om deze beoordeling. Geleverde tegels gewoonweg zeer slecht!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De door ons uitgezochte steen was dunner dan via de website opgegeven. Nu hebben wij maandelijks meerdere stenen die vervangen moeten worden omdat ze breken. Ik heb destijds beklag gedaan, maar leverancier spreekt over acceptabele marges. Als ik dit geweten had, had ik de steen bij een andere leverancier gekocht.

Pluspunten

professionele en snelle hulp

Pluspunten

Goede levering met een kleinere vrachtauto zodat ik de stenen haast direct mijn tuin in kon verplaatsen

Pluspunten

Top! Alles volgens afspraak!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Niet de hoeveelheid stenen geleverd die ik besteld had, en nalevering was niet mogelijk. Stenen uit de handel. Ik vermoed dat er bij mijn bestelling al niet voldoende stenen in voorraad waren. Geen compensatie gekregen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

levering op tijd, tegels perfect

Pluspunten

Snel, niet te duur, makkelijke website

Pluspunten

Goede levering, duidelijke website. De tegels waren ondanks de B-keus erg mooi. Een aantal missers ertussen maar al met al voor ons wel een A-keus.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prijs

Levertijd is onduidelijk. Stratenmakers voor niets laten komen geen compensatie daarvoor gekregen. Bedrijf wist zelf niet dat de levering te laat zou komen. Conculsie. Een bende. Stenen waren net gebakken en dus broos. Zijn er veel (10%)gebarsten tijdens het leggen

Pluspunten

Alles snel en correct behandeld, geleverd. Ook toen ik nog vragen had, kon dat via de chat gelijk, dus gelijk vraag en antwoord.

N.v.t.

Pluspunten

Goede communicatie en prima chauffeur!

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Bestelprocedure Planning levering Vriendelijke chauffeur, maximale hulp bij goederen op een goede plek zetten.

Pluspunten

Goed advies en prima aflevering

Pluspunten

Pluspunten

Perfect gelopen. Alles volgens afspraak en netjes geleverd zelfs in het buitenland. Top!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede site, lage prijzen

Wanneer iets niet leverbaar is, graag niet 1 dag voordat de stratenmaker komt even bellen dat de stenen er niet zijn. Logistieke keten blijkbaar niet op orde, weinig efford om oplossing te bieden, probleem wordt bij klant gelegd.

Pluspunten

-Duidelijk assortiment -Snelle levering

Snap absoluut niet waarom ik nu een beoordeling moet maken. Bestelling is in juni 2013 al geleverd. Toen ook al beoordeling ingevuld. Was allemaal goed.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

slecht bedrijf. stenen niet goed verkeerd geleverd. en irritante emails

neem een ander bedrijf

Pluspunten

Netjes en beleefd. Goede afhandeling. Houden zo, top.

Pluspunten

Levertijd , volgens afspraak,

Pluspunten

Duidelijke site, goede prijs, keurige aflevering thuis

Tijdsvlak afleveren aangeven

Maasdijk 7