Snelle levering en super afgeleverd door chauffeur
Maar voor een b keus tegel veel meer kapotte tegels dan verwacht en door jullie aangegeven
23 May 2022
Review overzicht
23 May 2022
Andre
Lochem
Tegels geleverd gekregen,erg blij met de tegel zelf alleen was er een pallet geknapt waardoor er een aantal tegels gebroken waren.na een telefoontje en uitleg werden er vrij snel nieuwe tegels nageleverd….top !!
13 May 2022
Vivian
Weerselo
Alle tegels konden we in de tuin leggen ondanks B-keus. Altijd spannend in welke staat het aankomt. Dit viel niet tegen. En daardoor hebben we deze oorspronkelijk dure tegels veel goedkoper kunnen kopen en is de tuin nu zomer klaar
12 May 2022
Mirjam
Leeuwarden
Bestellen via de webshop ging soepel. Helaas 2 pallets met de verkeerde tegel geleverd maar dit werd snel en goed opgelost.
6 May 2022
Ruud
Venlo
Na ontvangst van de keramische tegels bleek na de eerste dag dat er rond 50 % breuk was. Contact gehad met de leverancier en zij hebben gezorgd dat ik op korte termijn nieuwe tegels had staan, zonder gezeur.
4 May 2022
Bas
Overschild
Zeer betrouwbaar, professioneel en zakelijk. Mooie producten geleverd, snel en op tijd.
2 May 2022
Marjan
Kootwijkerbroek
Tegels voldoen aan verwachting, zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Netjes op tijd bezorgd.
19 April 2022
Resul
Amersfoort
De bezorging was uitstekend.ik heb wel wat breuk.hoop dat dat ook zo netjes kan worden opgelost
17 April 2022
Hedy
Schahen
zeer goede aflevering
13 April 2022
freek
sprang capelle
Had in eerste instantie 4 pallets besteld waar twee pallets bijna niet was gekleurt. Heb ze een mailtje gestuurt en kreeg gelijk een vriendelijk reactie met exuus. Ze hebben meteen twee pallets gestuurt die wel goed waren. Netjes en vriendelijk opgelost !! Dat noem je nu klantvriendelijkheid !!!!! Nogmaals bedankt
7 April 2022
John Bultstra
Krimpen ad ijssel
Mooie tegels gekocht, wellis waar B-keuze maar die kleine oneffenheden nemen wij voor lief. Wel jammer dat er niet wordt vermeld dat ook de eigenschappen van de tegels niet aanwezig kunnen zijn. Wij hebben voor tegels met een coating gekozen maar die zit er dus ook niet op… Wij hebben de showtuin bezocht maar daar wordt je helaas niets wijzer van… Misschien wat uitgebreider formuleren wat er met een bepaalde partij “mis” is kan de keuze wat beter maken. Over het geheel zijn wij tevreden!
5 April 2022
Daan
Wijchen
Bijna alle tegels waren stukken uit
5 April 2022
Mieke
Zeist
Geachte heer / mevrouw,
U heeft bij ons B-keus besteld en hebben op 14-3-2022 per mail met u contact gehad. U stuurde foto's vanuit de pallet waarbij duidelijk te zien was dat er aan de onderzijde van de tegels schade zichtbaar was. Dit is bij verwerking als de achterzijde in het ophoogzand ligt niet meer zichtbaar. Dit hebben wij u dan ook per mail aangegeven. Wij hebben daarna niets meer van u mogen vernemen. Een beschadiging aan de achterzijde is natuurlijk niet zichtbaar als u de tegels verwerkt heeft en dit zijn dan ook tegels welke onder de B-keus voorwaarden horen.
Wij horen u graag terug.
Met vriendelijke groet,
Team Nusierbestrating
Goede service Vriendelijke chauffeur
4 April 2022
Mirella Zee
Leiden
B-keuze stapelblokken was stukken goedkoper en toch prima voor wat wij er mee willen. Netjes afgeleverd door chauffeur, die pallets tegen hek aan voorkant van ons huis heeft gezet.
17 March 2022
Jacob
Leiden
Super om dit terug te horen! :)
Ruime keuze in betaalbare sierbestrating Correct en tijdig geleverd
10 March 2022
Marinus
Alphen aan den rIJN
Bedankt voor uw terugkoppeling. Altijd fijn om dit terug te horen.
Goed bedrijf Denken mee Komen afspraken na
4 March 2022
Corin
Heesch
Zeer vriendelijke medewerkster die meedacht over het gewenst product. Na bezichtiging product vlotte afhandeling bestelling en betaling. Keurig daarna binnen enkele dagen bestelling klaargezet om op te halen. Werd bovendien met heftruck op aanhangwagen geplaatst. Goede service.
1 March 2022
Leon hoeben
Appeltern
B- keus 60x60 besteld, helaas zaten er bij 1 pak veel beschadigde tegels. Is snel en naar tevredenheid opgelost door nusierbestrating. Complimenten daarvoor. Indien nodig bestel ik er graag weer.
21 February 2022
Daniël
Sneek
Had iets meer uitval en dit hebben ze snel weer opgelost.
14 February 2022
Imar
VEENDAM
De materialen waren eerder op te halen dan verwacht.
30 January 2022
Frans
Twello
Vriendelijk en klantgericht . Ik ben zeer tevreden en zeer te spreken over Nusierbestrating.nl Als leek ben ik uitstekend geholpen door het personeel en via WhatsApp mbt de bestellen tegels en extra producten. Diverse keren gebeld met de klantenservice over mijn bestelling..altijd netjes en kundig te woord gestaan. Bravó! Prettige ervaring met de chauffeur bij de levering..hij was erg vriendelijk en begripvol, mijn complimenten hiervoor aan de chauffeur.
11 January 2022
Asha
Spijkenisse
Hele goede service
27 December 2021
DYLAN
Haarsteeg
Een ca een jaar geleden hadden we terrastegels bij u besteld. In de omschrijving stond dat de tegels zijn voorzien van anti groen/anti mos beschermingslaag. De tegels voldoen niet aan de omschrijving. Binnen een jaar zijn ze lelijk geworden en de alg groeit zo snel dat de mensen regelmatig uitglijden. Ik ben zelfs een keer uitgegleden en gevallen. Mijn man of ik moeten de tegels vaak schrobben. We zijn al op rijpe leeftijd en het valt ons niet mee om " onderhoudsvrije" tegels zo vaak moeten onderhouden. Kortom- B kwaliteit raden we af!! Slecht! Slecht! Slecht!
25 December 2021
Maitham Moussa en Nadja Pasterkamp
utrecht
Toen ik bestelde gaf de website aan dat de tegels op voorraad waren en direct geleverd konden worden. Ik had gevraagd om een aflevering in week 41, Toen de betaling gedaan was kreeg ik een bevestiging dat de tegels binnen 7 dagen geleverd zouden worden. Daarna kwam een email van Excluton dat de levering van mijn tegels zou plaatsvinden tussen week 42 en week 45. Ik heb dus direct gebeld met NuSierbestrating en deze vertelde mij dat er ergens op de website staat dat niet alle tegels die “op voorraad” staan daadwerkelijk ook echt op voorraad zijn. Ik heb dus mijn tuinman moeten verzetten naar een later tijdstip. Vervolgens krijg ik op 13-10 (week 41) een email van excluton dat de tegels de dag erna geleverd gaan worden. Precies in de door mij aangegeven week. Door deze puinhoop heb ik extra kosten moeten maken ivm verzetten tuinman.
22 December 2021
Natasja
Kerk-avezaath
Geachte heer / mevrouw,
U heeft A-keus tegels besteld op onze site. Op het moment dat u bestelde was het product niet voorradig bij onze leverancier, dit had er toen mee te maken dat bijna 80% van de site niet meer voorradig was bij de leverancier. Bij ieder product waarbij er een langere levertijd van toepassing was stond met rood aangegeven LET OP LANGERE LEVERTIJD!!
U heeft dan ook een mail vanuit de leverancier ontvangen met een voorlopige bevestiging van levering. Dit kan soms iets afwijken, maar dan praten we maximaal over een aantal dagen.
Vanaf het moment dat de tegels uit productie komen, zult u een bevestiging van levering ontvangen. Deze datum is dan bevestigd en op deze datum zult u de tegels geleverd krijgen. Op het moment dat u bestelde stond er een datum in van productie er waren geen vertragingen in het productieproces waardoor er uiteindelijk toch in de door uw gevraagde week geleverd kon worden. De leverancier houdt de productie altijd iets anders aan, omdat het ook zo anders kan lopen en u dan de stratenmaker al in die week klaar had staan en dan misschien de tegels niet op tijd geleverd had gekregen.
Wij zien dit niet als een puinhoop, maar een duidelijke communicatie om zo teleurstellingen te voorkomen. Wij vinden het vervelend dat u dit helaas als een puinhoop ziet.
Met vriendelijke groet,
Team Nusierbestrating
Tegels zijn geleverd van de andere kleur dan op de foto's vanuit de website. Meerdere keer contact erover was opgenomen. Foto is nogsteeds niet aangepast, wel een andere foto is toegevoegd. Dat is misleidend. Teruglevering is ten kosten van koper, daarom tegels zijn wel in de tuin aangelegd. Jammer dat niet van de kleur wij wilden. Ook de besteling was niet volledig aangeleverd. Deel ervan was gewoon vergeten om te behandelen. Naar een telephonisch gesprek wel opgelost. Geen korting of een andere soort van de compensatie werd aangebonden voor de later levering en voor de misleidende informatie op de website. Dik ontevreden dus met de service.
22 December 2021
Jevgenija