Prima kwaliteit, voorraad kan beter

De producten die ik kocht waren van uitstekende kwaliteit. Echter, enkele items die ik nodig had, waren niet op voorraad. Het zou handig zijn als de voorraadniveaus beter werden bijgehouden.

Prachtige tegels, luxe uitstraling

Ik heb bij BrokBouwmaterialen keramische buitentegels van 60x60 cm in de kleur grijsbeton gekocht. Ze hebben een licht ruwe antislip-afwerking, ideaal voor als het regent. De kleur en structuur gaven precies die moderne look waar ik naar op zoek was. Pluspunt: ze zijn krasbestendig en makkelijk schoon te houden. Mijn terras ziet er nu fantastisch uit!

Goede materialen, eerlijke prijzen

Goede materialen, duidelijke communicatie en geen verborgen kosten. Heb hier al meerdere keren besteld. Dat scheelt een hoop gedoe bij verbouwingen!

Beste isolatiemateriaal voor de prijs

Waarom zou je ergens anders zoeken? Ik heb hier mijn isolatiemateriaal gehaald (PIR-platen van 100 mm dik) en nergens anders krijg je deze kwaliteit voor zo’n prijs. Lichtgewicht, makkelijk te snijden en geen stofbende zoals bij glaswol. Bespaart tijd en gedoe. Gewoon top, niks op aan te merken!

Scherpe deals en goede aanbiedingen

Ik hou de site van BrokBouwmaterialen altijd in de gaten. Ze hebben af en toe goede aanbiedingen, en dat scheelt weer in de portemonnee. Zo kocht ik nu voor een heel klein prijsje de ideale afmeting B-keus PIR-platen die ik nodig had, toch blij dat ik ff had gewacht met bestellen.

Prima ervaring, kleine verbeterpunten

Ik heb hier tegels en cement besteld voor mijn terras. De materialen zelf zijn van prima kwaliteit, maar de levering was een dag later dan verwacht. Gelukkig werd ik goed op de hoogte gehouden en was alles compleet. Over het algemeen een fijne ervaring, maar er is nog ruimte voor verbetering.

Goede kwaliteit, kleine beschadiging

Ik had een partij betonplaten besteld. Ze waren goed van kwaliteit, maar één plaat had een kleine beschadiging. Werd wel netjes opgelost, maar dat had ik liever niet gehad.

Perfect geregeld!

Topbedrijf! Snel geleverd, producten perfect in orde. Dit is hoe het hoort.

Goede materialen en snelle levering

Heb hier mijn stenen en cement gekocht voor een tuinmuurtje. Prima kwaliteit en netjes op tijd geleverd. De website was duidelijk en bestellen ging makkelijk. Ik had één vraag over de voegen en werd snel en vriendelijk geholpen. Niks te klagen!

Uitstekende service en topkwaliteit!

Ik was al erg positief na het lezen van de ervaringen van anderen en nu kan ik dit alleen maar bevestigen! De service is uitstekend, de medewerkers geven deskundig advies en het assortiment is ruim en van hoge kwaliteit. Bestellingen worden snel geleverd en alles is goed verpakt.

Goede keuze gemaakt

Twee maanden geleden zijn we marktonderzoek gaan doen naar alle bouwwinkels om te kijken waar we onze materialen wilde bestellen als we gingen beginnen met de bouw. We kwamen uit op brok en nog 2 andere. Uiteindelijk was vorige week het moment daar en bleek dat brok eigenlijk alles wel wat we nodig hadden en het was goedkoper om alles bij 1 winkel af te nemen dus hadden we dat maar gedaan. Dit bleek een goede zet, alles werd namelijk als een geheel geleverd en ook nog eens heel erg optijd. Toppie.

Beste beslissing ooit

Dank Brok! Dankzij jullie heb ik precies de materialen gekregen die ik nodig had om mijn klus tot een goed einde te brengen. Ik weet zeker dat ik bij mijn volgende project weer bij jullie zal bestellen!

Heel erg bedankt bouwmaterialenkopen.

In mijn omgeving werd door meerdere mensen afgeraden om online sierbestrating te kopen, maar door de scherpe prijs durfde ik het risico toch te nemen. Dit is zeker de beste beslissing geweest! De bestrating werd netjes en onbeschadigd geleverd, precies zoals op de website aangegeven. De kwaliteit overtrof mijn verwachtingen, en de kleur past perfect bij mijn tuinontwerp. Laat je wederom dus niet afschrikken zou ik zeggen!!

Betrouwbare partner voor verbouwingsmateriaal.

De laatste weken ben ik bezig met een binnenverbouwing aan onder andere de garage en bijkeuken. De kwalitatief goede producten van Brok hebben hierbij echt het verschil gemaakt. Van stevige betonblokken tot isolatiemateriaal, alles was precies zoals omschreven op de website. De levering verliep vlekkeloos, en de chauffeur zette alles netjes op de afgesproken plek. Dankzij de uitstekende kwaliteit van de materialen en de heldere communicatie met de klantenservice kon ik zonder zorgen verder met mijn verbouwing. Brok is een betrouwbare partner die ik zeker opnieuw zal kiezen!

Website kan beter worden georganisaeerd.

De kwaliteit van de materialen is goed, maar het bestelproces verliep stroef. Het systeem op de website crashte een paar keer, en ik moest alles opnieuw invoeren. Dit zorgde voor onnodige frustratie.

Een extra compliment waard

Plaats eigenlijk nooit reviews, maar deze site verdiende wel een extra klopje op de schouder. Vanaf het moment van bestellen tot aan de levering was alles tiptop in orde. De materialen waren van uitstekende kwaliteit, en de chauffeur was supervriendelijk en behulpzaam. Dit bedrijf laat zien dat online bestellen van bouwmaterialen zonder zorgen kan. Absoluut een aanrader!

Snelle levering! Eergisteren besteld en vanochtend stonden ze al de pallets op mijn oprit te lossen.

Hoge transportkosten helaas

De producten waren in orde, maar de transportkosten vond ik aan de hoge kant. Voor een relatief kleine bestelling betaalde ik bijna evenveel aan transport als aan de materialen zelf. Hierdoor twijfel ik of ik hier nogmaals zal bestellen

Zorgvuldige afhandeling

Problemen worden netjes en zorgvuldig afgehandeld, mag naar mijn mening wat sneller op de mails worden gereageerd in zo situatie maar alles is wel netjes opgelost.

Betrouwbaar en professioneel

We hebben hier correcte service ontvangen. Je merkt echt overduidelijk verschil tussen dit bedrijf en een van de concurrenten die we ook hebben benaderd voor persoonlijk advies. Waar anderen ons een algemeen antwoord gaven, nam dit bedrijf de tijd om onze situatie goed te begrijpen en met een oplossing op maat te komen. Dit gaf ons direct vertrouwen in hun expertise. Zeker een aanrader dus.

Veel keus en scherpe prijzen

Ik had online verschillende bedrijven vergeleken en kwam steeds weer terug bij dit bedrijf. Hun assortiment is enorm, en de prijzen zijn scherp. Wat ik ook fijn vond, is dat ze transparant zijn over levertijden en eventuele extra kosten. Geen verrassingen achteraf, alleen tevreden klanten.

Fantastisch ook voor kleine bestellingen

Zelfs voor een klein project als het opnieuw betegelen van mijn ‘kleine’ voortuin werd ik als klant serieus genomen. De levering was snel, en de materialen waren van topkwaliteit.

Verwachtingen zijn overtroffen

Dit bedrijf is echt een pareltje in de bouwsector. Niet alleen sierstenen voor een hele goedkope prijs kunnen scoren maar ook nog een genoten van goede service bij de aan-huis levering.

Zie onderstaand

Geen poespas, gewoon een betrouwbare levering en nette spullen. Precies wat je zoekt in een bouwbedrijf.

Proefstenen zijn echt heel fijn

De proefstenen zijn een ideale uitvinding. Hierdoor zat ik niet gelijk gebonden aan het uitgeven van een paar honderd euro aan stenen die ik nog niet had gezien. Hierdoor kwamen we er helaas wel achter dat de stenen niet helemaal onze smaak waren, de zoektocht gaat nog even verder dus…

Wolfskuilseweg 257

6542 AA Nijmegen

085 401 23 61

Over Bouwmaterialenkopen.com

Bouwmaterialenkopen.com is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bouwmaterialen voor zowel particulieren als professionals. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, waaronder isolatie, hout, dakbedekking, gipsplaten en gereedschappen. Bouwmaterialenkopen.com biedt kwalitatieve materialen tegen scherpe prijzen, met een focus op gebruiksgemak, deskundig advies en snelle levering, zodat klanten efficiënt aan hun bouw- en renovatieprojecten kunnen werken.