Deskundig advies over fundering

Ik vroeg advies over het leggen van een goede fundering, en de medewerker hielp me uitstekend. Dankzij hun tips kon ik flink besparen. Echt waardevolle info.

Foutje hersteld met snelle levering

Na vijf werkdagen was mijn bestelling nog steeds niet aangekomen. Het bleek een fout bij de leverancier. De volgende ochtend werd alles alsnog bezorgd door een vriendelijke chauffeur die zijn excuses maakte. Hij plaatste de spullen ook netjes waar nodig, zodat de bouwvakkers meteen konden beginnen. Uiteindelijk goed opgelost, dus ik ben tevreden.

Zeer behulpzame klantenservice

Ik had contact met de klantenservice en werd vriendelijk te woord gestaan. Ze waren erg geduldig en wisten alle details van mijn bestelling goed te beantwoorden. Als ik weer iets nodig heb, bestel ik hier zeker opnieuw. Dank jullie wel!

Gelukkig nieuws over kleurkeuze

Ongeveer drie uur nadat ik besteld had, kreeg ik te horen dat de stenen die ik wilde niet op voorraad waren de komende weken. Uiteindelijk koos ik voor een andere kleur en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Deze kleur is echt prachtig, past perfect bij ons nieuw aangelegde huis en tuin. We zijn er erg blij mee. Laatste toevoeging: de kleur was ‘Ciminiti Clay Anthracite’

Supersnelle levering, retourneren is duur

De levering was ontzettend snel en alles kwam heel aan. Het enige nadeel is dat retourneren eigenlijk bijna niet te doen is. De kosten zijn simpelweg te hoog. Voor mij wel een minpuntje.

Spontane tuinmake-over geslaagd!

Mooie prijzen, precies wat ik nodig had voor mijn spontaan ‘tuin mini project’. Ik kon dezelfde middag nog ophalen, dus het idee om de tuin te doen bleef niet alleen bij plannen. We hebben het weekend geklust, top!

Helemaal blij met de bestelling

Ik zag al verschillende advertenties van deze winkel, o.a. op sociale media. Dat gaf me vertrouwen om hier te kopen. Alles was perfect in orde, en hun beleid ten opzichte van klanten is echt fijn. Super tevreden met wat ik gekocht heb.

Eerste bestelling, positief verrast

Voorheen alleen contact gehad met de klantenservice, dat ging toen al goed. Nu voor het eerst echt besteld en alles is prima verlopen.

Retourproces eerlijk en soepel

We hadden teveel besteld en besloten het overschot te retourneren. Beetje hoge verzendkosten, maar anders staat het maar bij mij op de stoep. Alles was duidelijk uitgelegd en binnen no-time stond het bedrag weer op de rekening.

Vaker besteld, altijd tevreden

Dit is niet mijn eerste bestelling en wederom goed bevallen. Dit keer een mooie staffelkorting meegenomen. Pallets kwamen afgelopen woensdag aan, alles in perfecte staat.

Proefmateriaal ontvangen en daarna snel besteld

Eerst monsters ontvangen om de juiste keuze te maken. Daarna de uiteindelijke bestelling geplaatst en vlot geleverd. Alles zeer overzichtelijk en prettig geregeld.

Groot assortiment en scherpe prijzen

Echt alles wat je zoekt hebben ze, van tegels tot hout, in elke soort en maat. Daarbij is de prijs scherp en levering snel. Geen enkele reden om ergens anders te bestellen. Zeker een aanrader!

Klantenservice oké, wel wat ruis aan de lijn

Bij het eerste telefoontje had ik moeite met verstaan door een slechte verbinding. Gelukkig bij een tweede poging was dit opgelost en ben ik goed geholpen.

Klantgericht, zelfs bij leverproblemen

Net voordat ik wilde bestellen, besloot ik even contact op te nemen over de voorraad. Blijkbaar was het product niet direct beschikbaar, maar ze dachten actief mee. Ze boden me alternatieven aan, die ook geschikt waren. Heel klantvriendelijk en behulpzaam.

Duidelijk, betrouwbaar en snel

Wat ik waardeer is dat wat je op de website ziet, ook echt is wat je ontvangt. Alles klopt gewoon: duidelijke omschrijving, snelle levering en topkwaliteit. Precies zoals het hoort.

Snelle levering en prima kwaliteit

Ik bestel normaal liever niet online bij grote bedragen, maar de prijzen in de bouwmarkt hier lagen echt veel hoger. Binnen twee dagen had ik mijn bestelling binnen, alles in perfecte staat. Geen schade, geen afwijkingen. Heel tevreden.

Uitstekend opgelost ondanks eigen fout

De levering was netjes op tijd en de kwaliteit van de producten is top. Tijdens het verzendproces werd ik goed op de hoogte gehouden. Wat mij echt positief verraste, is hoe ze omgingen met mijn fout — ik had per ongeluk een verkeerd adres opgegeven. Eén melding van mijn kant was genoeg; zij hebben het meteen opgepakt en keurig opgelost. Super service!

Ongeëvenaarde kwaliteit en service

Hier vind je gewoon betere materialen dan bij andere leveranciers. De service is top, het personeel is kundig en de voorwaarden zijn erg gunstig. Aanrader!

Uitstekende bescherming tegen regen en wind

De materialen waren stevig ingepakt, zodat ze geen last hadden van het slechte weer. Dat stelde me gerust, want dat was het enige waar ik nog over twijfelde. Heel professioneel gedaan.

Levering precies op tijd voor de start van het werk

Ik was bang dat het materiaal niet op tijd zou komen en de bouw daardoor vertraging zou oplopen. Maar op de uiterste leverdag stond de chauffeur vroeg in de ochtend al op de stoep. Perfect geregeld.

Deskundig advies en vriendelijke service

Ik moest een oude muur vervangen en wist niet goed welke materialen ik nodig had. Hier werd ik stap voor stap geholpen en kreeg ik duidelijke uitleg. Daardoor durfde ik meteen aan de slag te gaan.

Levering helaas niet mogelijk door grote vrachtwagen

Jammer dat de vrachtwagen te groot was voor mijn straat. Wel fijn dat ze vooraf contact opnamen om te checken of het wel ging passen. Uiteindelijk bestelling moeten annuleren, maar dat lag niet aan de service – die was uitstekend. Hopelijk in de toekomst kleinere wagens beschikbaar.

Supersnel geholpen bij afhalen

Op de site zag ik dat ze genoeg stoeptegels in het juiste formaat hadden, dus direct besteld. De volgende dag kreeg ik bericht dat ik ze kon ophalen. Binnen 15 minuten had een medewerker alles ingeladen en de administratie geregeld.

Groter aanbod én betere prijzen gevonden

Bij mijn vorige bestelling bij een andere bouwmarkt miste ik een artikel dat niet op voorraad was. Toen ben ik verder gaan zoeken en kwam ik op deze site. Veel ruimer assortiment en zelfs gunstiger prijzen – daar word je blij van! Volgende keer begin ik mijn zoektocht hier.

Levering precies volgens afspraak

Binnen vier dagen werd mijn bestelling geleverd. Alles kwam netjes verpakt aan en de chauffeur hielp zelfs even mee uitladen. Helemaal tevreden.

Wolfskuilseweg 257

6542 AA Nijmegen

085 401 23 61

Over Bouwmaterialenkopen.com

Bouwmaterialenkopen.com is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bouwmaterialen voor zowel particulieren als professionals. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, waaronder isolatie, hout, dakbedekking, gipsplaten en gereedschappen. Bouwmaterialenkopen.com biedt kwalitatieve materialen tegen scherpe prijzen, met een focus op gebruiksgemak, deskundig advies en snelle levering, zodat klanten efficiënt aan hun bouw- en renovatieprojecten kunnen werken.