Filtre

Pluspunten

Samen met buren metselstenen besteld, zodat we maar 1 keer transport hoefden te betalen. Goede service, de chauffeur loste de pallets op aanvraag bij ons in de tuin over de struiken. Kon bij deze site terecht voor alles wat we nodig hadden.

Pluspunten

Super dat ook gewoon blokken afgehaald kunnen worden had er niet veel nodig dus dat kwam goed uit, anders bezorging te veel geld. Zelfs hulp gekregen van meneer met heftruck.

Pluspunten

Ik had nog nooit eerder voor zo'n hoog bedrag online producten gekocht, dus was wel even spannend. Fijn voor mensen zoals ik om after-pay te kunnen kiezen om te betalen, hoefde pas te betalen toen ik de bestelling binnen had. Toch wat extra zekerheid. Goede ervaring en zou anderen deze website aanraden!!

Chauffeur af en toe moeilijk bereikbaar

Pluspunten

Kleine hoeveelheid kalkzandsteen vellingblokken besteld. Plaats gemaakt op oprit om te lossen, chauffeur deed dit ook netjes. In eerste instantie te weinig besteld, was nog mogelijk bestelling aan te passen. Flexibel bedrijf.

Voor kleine hoeveelheden relatief hoge transportkosten

Pluspunten

Monsterstenen besteld. Mooie kleur, toen order via webshop geplaatst. Meerdere keren met chauffeur gebeld die vriendelijk vragen kon beantwoorden.

Pluspunten

Zeer vlot geholpen en voor een goede prijs.

Pluspunten

Twijfelde over kleur metselstenen, maar na telefoontje kreeg ik tip monsterstenen te bestellen. Gedaan, en daardoor precies duidelijk welke ik wilde bestellen.

Kon telefonisch niet bestellen, wel goede hulp gekregen via telefoon.

Pluspunten

Na advies van vrouw achter balie over metselstenen aan de balie bestelling geplaatst. Werden al snel geleverd en precies goede hoeveelheid. goede service dus.

Pluspunten

keer of vijf over een jaar verdeeld materiaal besteld. Ging steeds perfect.

Heb geen verbeterpunten.

Pluspunten

Wij zijn in Nijmegen wezen kijken naar metselstenen. Na informatie aan de balie bestelling geplaatst. Erg tevreden over het resultaat. Ook over het advies en snelle levering.

Pluspunten

Goede snelle levering.

Pluspunten

Zeer snelle bezorging van de bestelde materialen. Goed verpakt en de verschillende soorten cement precies goed gestapeld. Metselcement als eerste op de pellet en daarboven op het betoncement wat als eerste moest worden gebruikt. Goed over na gedacht.

Pluspunten

Na het bestellen van monsterstenen (die na een dag al thuis waren) pallets besteld via de site. Ook deze waren snel bij me thuis afgeleverd. Goed idee om monsterstenen op te sturen, hierdoor veel vertrouwen en duidelijk welke stenen je moet kopen.

Pluspunten

Ochtend na de bestelling contact op kunnen nemen met de chauffeur. Was vriendelijk en gezamenlijk de donderdag afgesproken om te leveren. Ik werd 45 minuten voor levering nog een keer gebeld dat hij onderweg was. Ook nog aan kunnen geven waar hij moest lossen. Goede producten, prijs en erg vriendelijke chauffeur daarom maximale score.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

benadering en afhandeling vervoer/transport

1: Slechte product(en) waarvan de kwaliteit die niet overeenkomen met de beschrijving op de website. 2: Reacties op klachten zijn niet probleem-oplossingsgericht, en iet vakinhoudelijk. Zie de verstuurde mails.

Pluspunten

Voordelig, helder

Communicatie

Pluspunten

Online de bestelling geplaats, verliep soepeltjes, makkelijke website. Heel snel geleverd, bezorger belde netje een half uur voor de levering op dat hij eraan kwam. Een pallet metselstenen besteld, netjes verpakt en precies op de plek geplaatst waar ik het wilde hebben. Een bedrijf die ik zeker kan aanbevelen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede bezorging en relatief goedkoop

Metselzand is veel te grof, waardoor ik deze niet kon gebruiken en elders nieuwe heb moeten bestellen.

Pluspunten

Groot assortiment wat erg gemakkelijk te bestellen is via de site. Normaal gesproken niet eerder via een site bestelling gedaan voor dit hoge bedrag, maar ging erg gemakkelijk. Op tijd mail gekregen wanneer er geleverd werd zodat ik de oprit kon vrijmaken.

Pluspunten

Goede tip gekregen via de chat hoe we voorkeur aan konden geven in opmerkingenveld. Is uiteindelijk gehoor aan gegeven, wat ons erg goed uitkwam. Fijn dat producten thuis worden geleverd aangezien bij ons in de buurt niet aan deze spullen te komen valt.

Pluspunten

Wij hebben onze bestelling maandag geleverd gekregen en hebben absoluut waar voor ons geld gekregen. De metselstenen zien er prachtig uit en er is precies zoals we als voorkeur aan hadden gegeven gelost op onze oprit. Vriendelijke chauffeur die nog een kopje koffie is komen drinken. Erg te spreken over dit bedrijf.

Pluspunten

Grote hoeveelheid metselstenen gekocht, mooie prijs gekregen van dit bedrijf. Onverwacht snel thuisbezorgd. Wij zullen hier terugkomen als we onze schuur ook gaan metselen.

Pluspunten

Betrouwbaar, goedkoop, klantvriendelijk, flexibel. Niets meer, niets minder. Niks op aan te merken.

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA