Pluspunten
Wij zijn erg blij met onze bestelling bij dit bedrijf. Mijn man heeft gekozen welke producten we nodig hadden, en ik heb ze eenvoudig via de webshop kunnen bestellen. Een bedrijf die hun woord houden, dat hebben wij vaak anders meegemaakt!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Metselstenen kunnen bekijken bij showroom, goed advies van vrouw achter de balie gekregen. Daarna thuis bestelling gedaan. Na het weekend al geleverd door vriendelijke chauffeur. Kon meteen aan de slag ermee, super!
Verbeterpunten-
Pluspunten
- Binnen 2 werkdagen al geleverd - Goed te bereiken via telefoon. Daarna nog een vraag gesteld via chat, ook daar snel antwoord op. - Kon voor al mijn producten hier terecht. In 1 keer geleverd, ideaal.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Levering binnen 5 werkdagen, ook in de bouwvak. Ideaal aangezien veel bedrijven gesloten zijn deze periode. Fijn dat chauffeur belde 45 minuten voor levering. Ik ben erg te vreden!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering Goede kwaliteit Erg netjes geholpen Krijgt wat je ziet op de site en wat er belooft word via de chat en telefoon. Gewoon supper!
VerbeterpuntenTransportkosten heel erg duur. (Daarom een ster minder)! Verder echt heel goed.
Pluspunten
betonblok 2e keus besteld voor als binnenmuur welke afgesmeerd werd dus goed geschikt en goedkope oplossing
VerbeterpuntenProbeer telefonisch makkelijker te bereiken te zijn i.p.v. veel via de mail
Pluspunten
Erg fijn geholpen Snelle levering Producten naar wens voor een erg aantrekkelijke prijs. Dus een tevreden klant
Verbeterpuntendeze heb ik niet
Pluspunten
snel geleverd en was onder aan de streep een stuk voordeliger uit als in de buurt vooral met de bakstenen en betonblokken
Pluspunten
Goede service, correcte informatie en snelle levering
Pluspunten
Snel volgens afspraak geleverd. Chauffeur kreeg het netjes het erf op.
VerbeterpuntenBetere kwaliteit/consistentie bij 2e keus. Of betere product informatie. Zitten 6 verschillende soorten blokken door elkaar. Advies van chat en mail zijn vaag en incompleet voor particulieren zonder ervaring.
Pluspunten
Overzichtelijk, maar mijn eerste bestelling (steenmonster) is nog steeds niet ontvangen. Inmiddels 2x over gemaild waar het blijft.
VerbeterpuntenBestellingen afleveren volgens afspraak.
Pluspunten
Kortekte besntwoording vragen en leverong binnen afgesproken tijd.
VerbeterpuntenMomenteel geen opmerkingen
Pluspunten
Duidelijke informatie en vriendelijke chauffeur bij aflevering
Pluspunten
Houden zich aan de afspraak
VerbeterpuntenFf van te bellen was wel handig
Pluspunten
Keurige en vlotte afhandeling van onze bestelling
Verbeterpunten-
Pluspunten
Duidelijke site. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Nog niet kunnen ontdekken!
VerbeterpuntenIk zou gebeld worden van te voren over de datum en tijd dat de stenen bij mij zou worden afgeleverd? Resultaat: geen belletje gehad of wel gehad maar dan niet thuis in ieder geval geen bericht (voicemail of email) achtergelaten??? Op vrijdag ochtend om 08:00 belt chauffeur(slecht hoorbaat mij op). Ik sta voor uw erf en kom stenenn brengen... goed dat ik dus thuis ben. Waar wilt u ze hebben vraag de man, op mijn erf zeg ik tegen hem u kunt op mijn erf draaien ( 18 meter). Daar ga ik niet aan beginnen zegt de man vervolgens en wijst naar de bomen bij de oprijlaan naar het erf. Als die takken in mijn kraan komen dan moet ik een monteur bellen dus dat ga ik niet doen.. ik vraag de man of hij met de kooiaap deze kon afladen tenslotten ging het hier om een "stapel" stenen. Heb ik niet zei de man vervolgens. Uiteindelijk heb ik ze maar laten neerzetten op gemeentelijke grond en in het gras met als gevolg mijn hele zondagmiddag naar de kl...... ik kon steen voor steen inladen in een paardentrailer om ze vervolgens 30 meter verder weer uit te laden.... ZEERSLECHT!!!! En dan te bedenken dat ik ook nog ruim 100 euro bezorgkosten betaal waarom? Voor dat geld was ik nog goedkoper uitgeweest om ze zelf te halen Dus dit was de laatste keer dat ik bij u besteld hebt en ik zal een ieder die ik spreek ook aanraden niets maar dan ook niets bij u te bestellen
Geachte heer/mevrouw, Wij betreuren het om te lezen dat u ontevreden bent over uw bestelling. Zoals wij duidelijk op onze webshop vermelden leveren wij standaard met een vrachtwagen van 18 meter met een vaste kraan. De vrachtwagen wordt zelfs met een afbeelding en video toegelicht. Ook vermelden wij dat, indien deze vrachtwagen te groot is, u kunt kiezen voor een bakwagen van 10 meter. Het is vervelend dat de chauffeur niet dichterbij kon losse, maar in het bestelproces geven we deze opties duidelijk aan. We zullen in overleg gaan met de desbetreffende chauffeur, deze had contact op moeten nemen. Excuses daarvoor. Met vriendelijke groet, Het team van BouwmaterialenKopen.com
Als een klant vraagt of de bestelling op een bepaalde datum geleverd kan worden , en zij komen dit niet na vind ik dit jammer. Want er zaten bij mij bestelling een aantal beton blokken die geen goede kwaliteit hadden en had ik hier iets van kunnen zeggen . Men heeft wel contact opgenomen met mij , dat ze de stenen hadden geleverd.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw review. Wij geven aan dat het niet mogelijk is een vaste datum af te spreken. Dit zouden we graag willen, echter is transport in externe handen en is dit niet altijd mogelijk. Wij proberen er rekening mee te houden, maar helaas is dit niet altijd mogelijk. Wij gaan in de toekomst proberen om nog duidelijker te communiceren dat een exacte dag afspreken niet mogelijk is. Met vriendelijke groet, Het team van BouwmaterialenKopen.com
Kwaliteit materiaal beneden peil zeer slechte kwaliteit en absoluut geeen ytong. Overigens was de lading ook nog eens beschadigd! Levering waardeloos. 150 euro!!! Voor een vrachtwagen die 900kg mbv palletwagen uit de vrachtwagen moet krijgen zonder dat deze van de laadklep valt. Chauffeur gaf aan dat dit de eerste keer was dat hij dit moest leveren en tevens de laatste keer. Dhr. Kreeg het nauwelijks in beweging. Uiteindelijk half op straat blijven staan..moest dus direct afgeladen worden om ongelukken te voorkomen en dit alles na 18u. Nee..voor ons nooooit meer..pure ********ij.
Geachte heer/mevrouw, Wij betreuren de negatieve ervaring die u heeft gehad. Nergens op onze site vermelden wij bij het door u bestelde product dat het Ytong is. Op het moment dat de lading beschadigt is adviseren wij altijd direct contact met ons op te nemen, helaas komen beschadigingen af en toe voor. Dit heeft u echter niet gedaan. Aangaande de chauffeur, dit gaat via een extern transportbedrijf. Wij zullen hiermee contact opnemen om te kijken hoe dit voorkomen had kunnen worden. Nogmaals erg vervelend dat u niet tevreden bent. Met vriendelijke groet, Het team van BouwmaterialenKopen.com
Pluspunten
Snelle levering en goede prijzen
VerbeterpuntenGa zo door zou ik zeggen
Pluspunten
Goede en nette communicatie. Snelle levering plusminus 3 werkdagen. En netjes op afgesproken plaats weggezet.
VerbeterpuntenIk had persoonlijk iets eerder willen weten dat ze kwamen. Kon ik evt wat pallets weg leggen om zo de producten makkelijker te verplaatsen. Verder alles zeer netjes.
Pluspunten
Mooi optijd
257 Wolfskuilseweg
Nijmegen 6542 AA