1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
1 nette medewerker op kantoor die verstand van zaken heeft, de rest is een mannelijke Stagiair of vakantie medewerker die zich voordoet als een Nathalie Bakker op de chat
VerbeterpuntenNiet mensen wat beloven aan de telefoon dat men wat op voorraad heeft staan en dat je kunt komen kijken,als je dan vervolgens komt kijken is er geen proef van en niks op voorraad. men zegt dan sorry is een menselijke fout had niet mogen gebeuren en als je dan zegt dat je voor Jan *** er heen gekomen bent onder valse voorwendselen,krijg je ook nog een grote mond als je zegt dat de wagen niet op water loopt,als antwoord krijg je dan te horen men verkoopt de stenen toch wel aan een ander dat was geen probleem!!! Na z'n ervaring met z'n bedrijf zou ik er nooit geen zaken mee willen doen.en Men zegt dan dat ze de reiskosten willen vergoeden,maar de uren die ik kwijt ben om er heen te komen daar praat men dan niet over,maar men bied niet uit zich zelf aan om de reiskosten spontaan over te maken.Vooral doorgaan zo! ik snap ook waar gewerkt worden fouten gemaakt,en dat is ook normaal,maar vreemd is wel dat de persoon aan de telefoon wel eerst overleg heeft gehad met een ander voor hij het antwoord gaf dat er een proefbord op voorraad was,hebben hier dan meerder personen binnen het bedrijf de fout gemaakt?