Niet bestellen!!!
Straatstenen besteld met een aangegeven levertijd van 1-5 werkdagen. Een dag later werd de levering al een week uitgesteld, wat voor mij geen probleem was.
Omdat een vrachtwagen ons terrein niet kan bereiken, heb ik vooraf €66,55 extra betaald voor levering met een kooiaap. Op de bezorgdag kon geen tijdsindicatie worden gegeven en de chauffeur zou een uur vooraf bellen, maar dat gebeurde niet. Na een hele dag wachten bleek dat de stenen 2,5 km verderop waren afgeleverd. Dit weet ik alleen omdat een oplettende voorbijganger het raar vond dat er vier pallets stenen langs de weg staan, waar niet eens iemand woont. De meneer heeft de moeite genomen om naar ons adres te rijden en dit te melden.
Na contact via e-mail (telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar) zijn de stenen op zaterdag alsnog naar mijn adres gebracht, maar niet op ons terrein zoals afgesproken. Toen ik vroeg om restitutie van de kosten voor de kooiaap, kreeg ik te horen dat dit bedrag was gebruikt voor de extra bezorging op zaterdag.
Kortom: betaald voor een service die niet is geleverd en uiteindelijk zelf moeten opdraaien voor de gevolgen van fouten die door het bedrijf zijn gemaakt. Zeer teleurstellende ervaring.