fijne samenwerking met Brok bouwmaterialen

Ik heb geen problemen ervaren, alles werd op tijd geleverd en voor een hele scherpe prijs, fijn hoor

goedekope metselstenen voor mijn schuur

Ik heb mijn eigen schuur gebouwd voor een goedkope prijs. Brok Bouwmaterialen heeft mij hier goed bij geholpen door veel informatie te verschaffen.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Je krijgt goede kwaliteit voor een lage prijs. Bedankt Brok Bouwmaterialen, ik heb een mooie schuur kunnen maken..!

Aardige mensen bij de klantenservice

Sommige dingen waren me nog niet helemaal duidelijk. De klantenservice heeft me daar goed bij geholpen. Bestelling is geplaatst! Duim omhoog

Goede en duidelijke website

Goede en duidelijke website. Handig dat het cement en zand automatisch wordt berekend per benodigdheid. Kalkzandstenen zijn op tijd geleverd

veel contact gehad

veel contact gehad met de klantenservice, hebben mij goed verder geholpen. ook handig dat er tijdens de avonduren gebeld kan worden voor vragen

Super bedrijf met goeie klantenservice

Bedankt voor de snel geleverde stenen

fijne website

Duidelijke informatie en mijn bestelling werd op tijd geleverd.

Alle vragen beantwoord

Alle vragen voor mijn bestelling zijn beantwoord. Echt betrouwbaar deze website!!!!!

Vuilwerk metselstenen

Ik bestelde wat vuilwerk stenen, ging ze toch afwerken. Resultaat is echt mooi gewordne, BEDANKT!

Levering

Had gekozen voor spoedlevering want wilde voor het weekend nog beginnen. Prima geleverd

Vuilwerk metselstenen

Duidelijk + veel informatie

Door goed door te lezen op de website kwam ik op veel antwoorden, fijn zo veel informatie

Blokken netjes optijd geleverd

De blokken zijn netjes op tijd geleverd, na 5 dagen had ik ze binnen

Goede bereikbaarheid

Even gebeld, prima te woord gestaan. Mijn vragen zijn beantwoord. Door de goede service hier ook besteld.

prima verzorgd

prima verzorgd. levering was in orde.

Levering met grote vrachtwagen

Zoooo echt een grote vrachtwagen die kwam leveren..... Het paste allemaal en is netjes bij de deur gezet, top...!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit blokken, ben benieuwd naar het eindresultaat

goede prijzen maar dan bezorgkosten

goede prijzen maar dan zit je nog met de bezorgkosten. uiteindelijk alsnog de goedkoopste dus heb besteld

Levertijd

De levertijd is binnen 7 werkdagen. Daar houden ze zich netjes aan, prima levering

Meedenkend

Brok denkt echt met je mee. Verwerkingsmateriaal kon mee worden besteld en de plek van levering werd van te voren even nagekeken.

Ruime openingstijden

De openingstijden zijn ruim. fijn dat ik ook later nog even kan bellen.

Goed voor elkaar deze website

goed assortiment aan bouwmaterialen. vriendelijke benadering

Scherpe prijzen

Scherpe prijzen, vandaar mijn bestelling hier...

Ik had een paar keer gebeld met vragen. Altijd vriendelijk te woord gestaan. Fijn om hier een bestelling te plaatsen.

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA