Pluspunten

scherpe prijs, prima product, keurige levering en nette communicatie.

Pluspunten

Pluspunten

duidelijke website. goedkoop bereikbaarheid voor vragen. Snelheid van reageren op vragen.

Volgens de website en andere berichtgeving zou ik 1 dag voor levering geinformeerd worden over de lever tijd; die heb ik in het geheel niet gehad; ze stonden opeens voor de deur..Gelukkig was er iemand thuis...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke mensen zoals telefonische als chauffeur. Producten zijn goed Levering correct

Niet alles is op voorraad (dan kun je het ook niet bestellen) Als je meerderen producten besteld geen extra korting.

Pluspunten

De levering moet nog plaatsvinden, maar tot zover gaat alles goed. Ook aan de telefoon aardige mensen.

Jammer, maar ik ben vergeten de kortingscode voor € 11,- in te vullen. Daar werd in de bestelling niet meer op gewezen. Wellicht kan dit alsnog? WP20JAJ08” :-)

Pluspunten

Zeer tevreden over de chauffeur.

Je zou een dag van te voren kunnen zien wanneer de bestelling gebracht zou worden. Echter deze werkt niet

Pluspunten

snelle levering goede kwaliteit

Pluspunten

Leuke acties voor verschillende soorten metselstenen waar je bijvoorbeeld bij een lokale bouwmarkt veelal het dubbele voor dient te betalen!

Ga zo door!

Pluspunten

Snelle reactie indien nodig

We hadden zeeeer graag geweten dat er heen pallets onder de stenen zaten. Hadden wij dit ergens kunnen lezen? Zo ja is het onze fout zo nee dan zou ik dit adviseren mensen te laten weten. Wij hebben 3u handmatig alle blokken a 22 kg de stuk op pallets moeten leggen.

Pluspunten

Klantvriendelijkheid perfecte leveringen zoals gevraagd 1 uur van te voren bellen. Alles was prima verpakt en zeer snelle levering.

Pluspunten

Jazeker

Pluspunten

Alles conform

Pluspunten

Op tijd en heldere communicatie. prima aflevering

B2 blokken staan niet op pallets dus dat was handmatig een aardig klusje om ze te plaatsen op pallets en ze daarna te verplaatsen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goedkope bouwmaterialen en snelle levering

Levering incompleet geleverd. Als oplossing een korting gekregen. Echter de bouwmaterialen waren met een reden besteld dus liever had ik gezien dat de ontbrekende materialen nageleverd zouden worden. Ook geen e-mail ontvangen dat de bezorger de volgende dag langs zou komen. Nu zagen we dit last minute. Dit is vervelend. We wonen in een woonwijk en de bouwmaterialen kunnen niet zomaar overal gelost worden.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, bouwmaterialen gelost op de bouwplaats ondanks dat dit niet eenvoudig was achteruit indraaien

Pluspunten

Uitstekende service en prima levering door ervaren chauffeur.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeer snelle levering

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Kom de aangegeven levertijd na, of pas deze aan op de website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vuilwerkstenen besteld. Snap dat ze niet al te mooi zijn, maar complete pallets met geplofde stenen is niet wat je verwacht.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goedkoop

Betere service

Pluspunten

Prima website, vlotte levering

Actief statusupdates geven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs

Info over levering. Ivm bouwplanning

Pluspunten

Op tijd geleverd, goede prijs.

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA