Meer gekregen dan verwacht

Niet alleen netjes op tijd geleverd, maar ook nog eens extra hulp van de chauffeur gekregen. Superblij met de hele ervaring.

Eerlijke prijzen

Voor mijn verbouwing gezocht naar budgetvriendelijke isolatie en hier uitgekomen. Echt waar voor je geld. Alles netjes geleverd.

Duidelijke website

Overzichtelijke site, goed voorraadbeheer. Jammer dat levering niet in tijdsblok werd aangegeven, maar verder geen klachten.

Fijne telefonische hulp

Ik wist niet zeker welk type zand ik nodig had, maar werd goed geholpen via de telefoon. Bestelling daarna vlot geleverd.

Prima verlopen

Het hele proces van bestellen tot leveren ging soepel. Eén pallet stond niet helemaal recht, maar niks beschadigd. Vriendelijke chauffeur.

Mooie kwaliteit, scherpe prijs

Wij hebben terrastegels besteld en zijn positief verrast door de kwaliteit. Zeker gezien de prijs een absolute aanrader.

Communicatie verliep soepel

Via e-mail steeds goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Levering precies op tijd. Brok doet wat het belooft.

Super snel!

Vandaag besteld, binnen twee dagen in huis. Helemaal top! De kwaliteit van de stenen was beter dan verwacht.

Netjes afgeleverd

Alles was keurig verpakt en is zonder beschadigingen geleverd. Chauffeur was vriendelijk en dacht mee over de plaats van lossen.

Levering was iets vertraagd

Bestelling was eenvoudig geplaatst. Levering kwam iets later op de dag dan aangegeven, maar gelukkig werd ik netjes op de hoogte gehouden. Al met al tevreden.

Goedkoop!!!

B-keus isolatiemateriaal is een uitstekende optie voor nou ja iedereen eigenlijk! spot goedkoop en ze bieden het in veel verschillende afmetingen. Goede service voor een erg scherpe prijs!

Medewerker was behulpzaam

Opzoek naar donkere stenen en mijn makelaar kwam via marktplaats bij brok terecht. Helaas waren de gevonden stenen niet beschikbaar voor de afhaaloptie maar de meid aan de telefoon nam de tijd om andere vergelijkbare stenen te aanbevelen. Goede service!

prima service

Bestelling plaatsen was gemakkelijk ook de optie met creditcard betalen was erg goed. vrijwel direct na mijn bestelling ontving ik een bevestigingsmail en nog geen 3 dagen later kwamen ze leveren. De bezorger was echter niet in staat te leveren op de plek die ik wenste wat mij wel een beetje irriteerde maar goed dat verder wel een goede ervaring gehad dus daar ga ik dan neit zo een ding van maken.

zie onderstaand

Na een aantal belletjes (omdat ik er telkens niet uit kwam) is het allemaal goed gekomen. Elke keer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.

niks kapot (erg verbaasd!)

Kalkzandsteenblokken en nog wat andere stenen besteld en die waren boven verwachting goede staat geleverd (heb wel eens een paar gebroken of gescheurd ontvangen). Alleen hierom zou ik al zeggen bestel bij brok.

Deskundig advies en nette levering

Na een tip van een vriend hier besteld. Super geholpen met advies over welke tegels geschikt waren voor onze oprit. Levering was keurig volgens afspraak. Bedankt!

Eerste bestelling uitstekend verlopen

Mijn eerste bestelling van bestrating hier geplaatst. Zeer tevreden over de service, communicatie en levering. Alles verliep vlot en de kwaliteit is uitstekend. In de toekomst zullen we hier zeker weer bestellen. Dank Brok!

Razendsnelle service

Voor onze tuinrenovatie hadden we snel bestrating nodig. Brok leverde niet alleen razendsnel, maar ook van topkwaliteit. Echt een aanrader.

goed verpakt

Korte termijnlevering en alles wat besteld was goed verpakt en netjes afgeleverd aan huis.

Levering iets later, maar alsnog tevreden

Bestellen ging volgens plan. Levering was een uur later dan de aangegeven tijd maar dat kwam door file. Zou het bedrijf wel aanraden.

Snelle levering op de bouwplaats

We hadden dringend cement en kalkzandstenen nodig op locatie. Besteld in de ochtend en de volgende dag al geleverd op de bouwplaats. Dit was een verassing want had niet verwacht dat het zo snel geleverd zou worden. Chauffeur was vriendelijk en hielp zelfs even met lossen. Echt top geregeld!

Verandering van bestelling kon gelukkig nog

Ik had per ongeluk 30x10x15 tegels besteld in plaats van 30x10x20.. Toen ik het opmerkte, was de bestelling al verwerkt. Eén telefoontje en het werd nog op tijd aangepast zonder extra kosten

Zelfs vlak voor sluitingstijd nog topservice

Ik had om 16:55 nog een vraag over een product (geïmpregneerde tuinschermen) en tot mijn verbazing werd de telefoon nog opgenomen. Binnen 3 minuten wist ik precies wat ik nodig had. Bestelling dezelfde avond nog geplaatst.

Retourproces kan beter geregeld worden

Ik moest iets retourneren en dat was best een gedoe. Uiteindelijk gelukt, maar dat kan makkelijker.

Persoonlijke hulp, voor de verandering.

Er werd goed geluisterd naar mijn specifieke vraag, in plaats van algemene antwoorden te geven. De geboden oplossingen sloten perfect aan bij mijn situatie.

257 Wolfskuilseweg

Nijmegen 6542 AA